Відповідь: Робота вдома Є така хороша робота... таємний покупець Гроші не великі, добре підзаробити можуть хіба ті, хто має власне авто. І з людьми спілкуєшся і грошенята підзаробляєш. При бажанні 1000грн за місяць можна зароьити, а якщо є авто- 2000грн + трошки бензини (є локації де оплачують візит + під час візиту ти ще заправляєшся на 90грн і тобі потім ці кошти повертають). Бавлюсь таким час від часу
Відповідь: Робота вдома мої коліжанки/подруги усі тєжко-працюючі, тому знайшла в парку компанію "мамашок" на час прогулянок)) потім прикупила слінг і не мала жодних проблем зустрітися в центрі з друзями чи піти на забаву)) головне "в голові" себе не обмежувати))
Відповідь: Робота вдома +100 більш благодатного часу для вдосконалення самореалізації годі й знайти, ніж коли доглядаєш за дитиною. проблема компанії справа "наживна", якщо ви вмієте спілкуватись і сприймати людей, то компанія організується моментом. Друзі? ну, може серед нової компанії і друзі знайдуться. недавно одна моя нова знайома бідкалася, що рахує втраченим час проведений в першому декреті, бо як вийшла в другий, через шість років, то стількому навчилася, і фотошоп, і покупки по інету, і миловарство- кремоварство, і вишивання, якусь там роботу свою дописала, мову французську вивчила...бідкалася, бо з першою дитиною якось навіть ніхто не підказав, що коли доглядаєш за дитиною можна робити ще багато речей! Але, головне, вона того захотіла! тому головне "в голові себе не обмежувати".
Відповідь: Робота вдома О як цікаво! Розкажіть про цю роботу? Я теж хочу підробити, поки в декретній відпустці, не можу без діла сидіти. Хоча дома купа роботи, двоє дітей завжди потребують уваги але самореалізації ніякої. І машину маю, можу їздити, як що не дуже далеко.
Відповідь: Робота вдома Даю вам посилання. Реєструєтесь, проходите сертифікації , вибираєте, що Вам цікаво, подаєте заявку і працюєте Перш ніж пройти сертифікацію, УВАЖНО вивчаєте інструкцію, якщо не пройдете- роботу по цьому напрямку робити Вас не допустять! http://4service.ua/ua/info-centr/news/News/Professiya-Taynogo-Pokupatelya-stanovitsya-narodnoy.html Є ще багато інших сайтів з роботою ТП, але вакансії там з"являються 1-2 рази на місяць, тому такі закинула зовсім. Гарної і цікавої Вам роботи
Відповідь: Робота вдома щодо "деградують", то Ваш знайомий трохи перебільшує. я, приміром, кинула курити, коли перестала ходити на роботу в офіс. і читати стала більше. і з друзями спілкуюся так само як і раніше (навіть навпаки, коли сиділа в конторі зранку до пізньої ночі, то найближчі друзі мене й не бачили, тільки колеги і знайомі по роботі).
Відповідь: Робота вдома Приходьте до мене на майстер- класи! Будете мати нові хоббі і багато цікавих знайомств . Деякі хоббі можуть перерости і в заробіток.
Відповідь: Робота вдома Мене також цікавить робота на дому!Знайшла в вашому магазині але кажуть потрібно 250 грн завдатку думаю розвод!Можливо хтось має якісь пропозиції!
Відповідь: Робота вдома точно розвод) А взагалі з будь-якого хоббі можна зробити роботу.Ідей в неті купа.
Відповідь: Робота вдома а що Ви вмієте робити? чим займались раніше? може маєте якесь хобі? на форумі багато дівчат займаються рукоділлям, можливо підкажуть щось. а щодо пропозиції з Вашого магазину, то робота, за яку наперед треба заплатити, це точно розвод
Відповідь: Робота вдома Взялася вести бухгалтерію приватного підприємця. Мені подобається: дитина припильнована, основна професія на плаву підтримується, та й ще й гроші платять)
Відповідь: Робота вдома якщо не таємниця, як Ви знайшли клієнта? серед знайомих чи якимсь іншим способом?
Відповідь: Робота вдома У мене знайома подала оголошення в газету Ваш магазин і теж знайшла клієнта, який працює за межами міста, а вона вдома веде бухгалтерію.
Відповідь: Робота вдома я організовую всілякі СП. Розібралася як на якому сайті де що замовляти. Викладаю в інтернеті свої оголошенні з допомоги купівель і трошки маю до ЗП. Крім того ще двох подруг своїх так "влаштувала" до себе працювати. Мати інтернет+бажання і гроші будуть!
Відповідь: Робота вдома Ну не знаю, як то люди заробляють вдома в інтернеті, я тільки витрачаю. А зараз так грошей бракує(((((((((((( Шукаю шукаю і нічого путнього не знаходжу хотіла вийти на роботу але менший ще дуже малий в садок не беруть, бабусь немає((((( хоть плач. На пошук "Робота в дома" тільки один спам або лохотрон, ХТО знайшов якій не будь заробіток ВІДГУКНІТЬСЯ!!!
Відповідь: Робота вдома Я підпрацьовую на сайті uTest. Можете і ви спробувати. Реєструєтесь, потім вам відсилають запрошення взяти участь в безкоштовному проекті. Там сайт, на якому треба знайти 4 помилки і зареєструвати їх, помилки не повинні дублюватись відносно помилок інших учасників тест-циклу. Після успішного закінчення проекту (десь через тиждень) вас почнуть запрошувати на платні проекти. Платять небагато, але для України можна спокійно мати середню зарплату і часу витрачається мінімум. Гроші переводять на пейпел або на картку Payoneer(про умови почитайте в неті).
Відповідь: Робота вдома от тільки в Україні пейпел лише для оплати товарів/послуг. в значенні, що можна лише щось купувати, а переводити гроші на картку можна хіба маючи рахунок в американському банку. Payoneer доступний, але мені не подобається тим, що гроші, що є на рахунку, потрібно окремо класти на картку, а банк за це знімає комісію в пару доларів.