Робота вдома

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Юкола, 27 Травень 2009.

1. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Відповідь: Робота вдома

Є така хороша робота... таємний покупець :) Гроші не великі, добре підзаробити можуть хіба ті, хто має власне авто. І з людьми спілкуєшся і грошенята підзаробляєш. При бажанні 1000грн за місяць можна зароьити, а якщо є авто- 2000грн + трошки бензини (є локації де оплачують візит + під час візиту ти ще заправляєшся на 90грн і тобі потім ці кошти повертають). Бавлюсь таким час від часу :)

2. veronka

veronka зла друзя

мої коліжанки/подруги усі тєжко-працюючі, тому знайшла в парку компанію "мамашок" на час прогулянок)) потім прикупила слінг і не мала жодних проблем зустрітися в центрі з друзями чи піти на забаву)) головне "в голові" себе не обмежувати))

3. AilataN

AilataN жива

+100
    більш благодатного часу для вдосконалення самореалізації годі й знайти, ніж коли доглядаєш за дитиною.
    проблема компанії справа "наживна", якщо ви вмієте спілкуватись і сприймати людей, то компанія організується моментом. Друзі? ну, може серед нової компанії і друзі знайдуться.
    недавно одна моя нова знайома бідкалася, що рахує втраченим час проведений в першому декреті, бо як вийшла в другий, через шість років, то стількому навчилася, і фотошоп, і покупки по інету, і миловарство- кремоварство, і вишивання, якусь там роботу свою дописала, мову французську вивчила...бідкалася, бо з першою дитиною якось навіть ніхто не підказав, що коли доглядаєш за дитиною можна робити ще багато речей! Але, головне, вона того захотіла! тому головне "в голові себе не обмежувати".

4. sciongirl

sciongirl New Member

О як цікаво! Розкажіть про цю роботу? Я теж хочу підробити, поки в декретній відпустці, не можу без діла сидіти. Хоча дома купа роботи, двоє дітей завжди потребують уваги але самореалізації ніякої. І машину маю, можу їздити, як що не дуже далеко.

5. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Даю вам посилання. Реєструєтесь, проходите сертифікації , вибираєте, що Вам цікаво, подаєте заявку і працюєте :) Перш ніж пройти сертифікацію, УВАЖНО вивчаєте інструкцію, якщо не пройдете- роботу по цьому напрямку робити Вас не допустять!
    http://4service.ua/ua/info-centr/news/News/Professiya-Taynogo-Pokupatelya-stanovitsya-narodnoy.html
    Є ще багато інших сайтів з роботою ТП, але вакансії там з"являються 1-2 рази на місяць, тому такі закинула зовсім. Гарної і цікавої Вам роботи :)

Останнє редагування модератором: 28 Травень 2012
  6. pelagiya

pelagiya New Member

щодо "деградують", то Ваш знайомий трохи перебільшує. я, приміром, кинула курити, коли перестала ходити на роботу в офіс. і читати стала більше. і з друзями спілкуюся так само як і раніше (навіть навпаки, коли сиділа в конторі зранку до пізньої ночі, то найближчі друзі мене й не бачили, тільки колеги і знайомі по роботі).

7. Alexx

Alexx New Member

Приходьте до мене на майстер- класи! Будете мати нові хоббі і багато цікавих знайомств ;). Деякі хоббі можуть перерости і в заробіток. :)

8. StuMarta

StuMarta New Member

Мене також цікавить робота на дому!Знайшла в вашому магазині але кажуть потрібно 250 грн завдатку думаю розвод!Можливо хтось має якісь пропозиції!

9. New look

New look Well-Known Member

точно розвод)
    А взагалі з будь-якого хоббі можна зробити роботу.Ідей в неті купа.

10. pelagiya

pelagiya New Member

а що Ви вмієте робити? чим займались раніше? може маєте якесь хобі? на форумі багато дівчат займаються рукоділлям, можливо підкажуть щось.
    а щодо пропозиції з Вашого магазину, то робота, за яку наперед треба заплатити, це точно розвод

11. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Взялася вести бухгалтерію приватного підприємця. Мені подобається: дитина припильнована, основна професія на плаву підтримується, та й ще й гроші платять)

12. pelagiya

pelagiya New Member

якщо не таємниця, як Ви знайшли клієнта? серед знайомих чи якимсь іншим способом?

13. bilo4ka

через знайомих, самі запропонували)

14. agalinka

agalinka Active Member

У мене знайома подала оголошення в газету Ваш магазин і теж знайшла клієнта, який працює за межами міста, а вона вдома веде бухгалтерію.

15. bilo4ka

головне вдома мати коп"ютер і інтернет.

16. yanya

yanya Active Member

я організовую всілякі СП. Розібралася як на якому сайті де що замовляти. Викладаю в інтернеті свої оголошенні з допомоги купівель і трошки маю до ЗП. Крім того ще двох подруг своїх так "влаштувала" до себе працювати. Мати інтернет+бажання і гроші будуть!

17. sciongirl

sciongirl New Member

і мене "влаштуйте" )))...

18. sciongirl

sciongirl New Member

Ну не знаю, як то люди заробляють вдома в інтернеті, я тільки витрачаю. А зараз так грошей бракує(((((((((((( Шукаю шукаю і нічого путнього не знаходжу :sad: хотіла вийти на роботу але менший ще дуже малий:d25: в садок не беруть, бабусь немає((((( хоть плач. На пошук "Робота в дома" тільки один спам або лохотрон, ХТО знайшов якій не будь заробіток ВІДГУКНІТЬСЯ!!!

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я підпрацьовую на сайті uTest. Можете і ви спробувати. Реєструєтесь, потім вам відсилають запрошення взяти участь в безкоштовному проекті. Там сайт, на якому треба знайти 4 помилки і зареєструвати їх, помилки не повинні дублюватись відносно помилок інших учасників тест-циклу. Після успішного закінчення проекту (десь через тиждень) вас почнуть запрошувати на платні проекти. Платять небагато, але для України можна спокійно мати середню зарплату і часу витрачається мінімум. Гроші переводять на пейпел або на картку Payoneer(про умови почитайте в неті).

20. nattsol

nattsol Well-Known Member