Відповідь: Робота вдома коли вже пишеш саму статтю це не проблема, а от пройти тест за 15 хв., то для мене це проблема, так як російської ніколи не вчила ((
Відповідь: Робота вдома Значить так, відповідаю на всі запитання перша спроба попрацювати була минулого року, після прочитання цієї теми. Зареєструвалась я на кількох відкритих біржах, але оплата була такою маленькою, що я цю справу залишила. Цього року зробила спробу працювати в закритій біржі, пройшла вступний тест, написала певний текст і почала писати. Спочатку було дуже страшно, брала малесенькі замовлення, писала, коли дітки спали. Зараз вже легше писати, вдається значно швидше, але роботи збільшилось в кілька разів. Є кілька замовників, які вже самі надсилають завдання, а я пишу. Оплата в рублях і доларах, гроші переводяться на Веб-мані, а звідти - по бажанню. Загалом, робота мені подобається, складно лише час викроїти на неї, а так все ок))) Якщо ще щось цікавить - запитуйте
Відповідь: Робота вдома я з першого разу не пройшла тест, там де 15 хв(( Буду пробувати з другого акаунту. Читала там є штрафні санкції, за які можуть видалити, так як і за помилки - це правда? Вас перевіряли? Є якісь вимоги до оформлення тексту? ви спершу текс пишете в Ворді, щоб перевірити, а потім затягуєте сюди? з яких замовлень варто почати початківцю? скільки всередньому коштує одна стаття? Вибачте за такі дурні питання, але хочеться знати вс!
Відповідь: Робота вдома Перевіряли перші, напевно, 6 робіт і ставили оцінки по 10-бальній системі. Якщо за останні 5 перевірок Ви отримуєте 6 і менше балів. то Вашу сторінку, здається, тимчасово блокують. Але це ще не все, десь на сайті є розписані всі умови залежно від замовлення, деякі замовники вимагають назву, короткий зміст і сам текст, декому вистачає тексту, інколи потрібні зображення. Але, особливих вимог я не зустрічала. Там відразу під замовленням є віконечко, де можна писати текст, а ще нижче дається можливість перевірки. Якщо Ви не пройдете перевірку - не зможете надіслати замовнику готову роботу. Кожна робота має мати певний відсоток унікальності, який хоче бачити замовник. Переважно, це 90-95%. Є функція перевірки унікальності і можливість виправити, якщо щось не так. Я починала з замовлень в 1000 символів, потім вже були й 2 тис., і 4 тис., і т.д. Оплата рахується за 1000 символів. Середня ціна - 20 рублів за 1000 символів рерайту і 30 р. за 1000 символів копірайту. Хоча, є значно дорожчі замовлення, та й дешевші теж. Зараз стало працювати складніше, бо раніше я собі вибирала ті завдання, які мені подобались (тема, час виконання, оплата), а зараз маю постійних замовників, які кидають те, що їм потрібно і все одразу Відповідно за сьогодні в мене вже є 6 замовлень, хоч раніше я більше одного в день не брала. І теми такі, що я ніколи з ними не перетиналась. В результаті вичитую купу статей і пишу те, що необхідно.
Відповідь: Робота вдома тоді пробуйте свої сили на ін. біржах, на сайтах фрілансерів шукайте замовників- там ви не будете обмежені 15- хвилинним тестом ( я, чесно кажучи, такими тестуваннями "не бавилася). Але є така річ: якщо російською письмовою не володієте- буде важко. Бо якщо орфографію можна ще програмками перевірити, то все-рівно тоді важко скласти правильну конструкцію речення. Такі тексти одразу видно- "ріжуть око". дешевше брати не рекомендую. Тому що мінімальна адекватна ціна для новачків- це власне не нижче 30 руб. за 1000 при копірайті ( навіть 35, бо в еквіваленті - 1 у.о має виходити). Все, що нижче- це банальне "рабство" . Ну хіба виключно на рейтинг хочеться працювати або "руку набити" при наявності вільного часу серйозні замвоники, які дають хороші роботи, як правило ставлять вимогу унікальності 95% по Адвего із шинглом 3-4. 90% унікальності- для копірайту це дуже мало. Тому, якщо хочете вдосконалюватися, то не пишіть навіть осбисто для себе рерайт ( не те що копірайт) із унікальністю нижче 95%. В ідеалі , копірайт має бути повністю 100% ---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ---------- з тих тем, в яких ви "не плаваєте". З тих, які вам близькі ( відповідно, буде легше писати). Оцінка ведеться за 1000 зн.
Відповідь: Робота вдома Я от розмовляти російською не погано розмовляю, читаю,а от писати не вмію добре, так як ніколи не вчила російської; а це обмеження в часі для мене важко, бо потрібно вникнути в суть, доре вивчити питання, тому не встигаю(( Пробувалась на www.textsale.ru написала 4 статті, і досі не продала, там нажаль замовлень не бачила, тільки вільний продаж. Писалось не так довго, тільки з граматикою, тобто написання слів приходилось перевіряти. Вечером попробуй ще раз, правда я ніколи не мала нічого спільного з електронним кольшок прийдеться вчитись
Відповідь: Робота вдома Serceedka, треба виставити більше статей. я текстсейлом колись трохи займалася. почала з того, що закинула статті, які писалися для проекту, який заглох на початковому етапі підготовки. =.= думаю, якщо почати з 10 статей, то швидше почнуть щось купувати. і там мають бути замовлення, але як до них отримати доступ, треба читати. колись було від 100 балів рейтингу, але ніби вже щось змінилося. на адвего в мене статті досить швидко продавалися, навіть коли по одній-дві виставляла в магазин. от я теж вирішила знову зайнятися копірайтингом. шкодую, що колись ту справу закинула, бо тепер акаунти виглядають сумно - ніби давно існують, а рейтинг так собі. поки що не дуже хочу братися за замовлення, бо мала неприємний досвід з шахраями. як на зло то було тоді, коли лише починала, тому занадто швидко зіскочила з того.
Відповідь: Робота вдома 10 статтей на ту кількість зареєстрованих відвідувачів на текстсейлі- це дуже мало. Чим більше є у продажу, тим більша йовірність, що "помітять". Крім того, закидувати статті бажано на ті теми, які у топі ( це можна побачити по розділу статистики продажу за минулий місяць і по рейтингу запитів на ключові слова).Доступ до закритих замовлень там не залежить від рейтингу, а від оплати- 10 у.о. на місяць. Є ще розділ з публічними замовленнями- тут відкритий доступ для всіх, але пропозиції- по мізерній ціні. Хоча новачки можуть спробувати свої сили.
Відповідь: Робота вдома Вже давно ,підглядаю цю темку , і нині вирішила ,потрібно щось робити бо грошей не вистарчає (кредин за хату всі соки витягує) Сніжна , а можете поділитися сайтами бірж ? і чи є біржі на українській мові?)
Відповідь: Робота вдома перелік різних сайтів для заробітку вже виставлявся тут у темі- подивіться буквально кілька сторінок назад. На українській мові, на жаль, практично не має потреби. Тому що навіть українські сайти в основму розраховані на широку аудиторію з різних куточків , тому наповнюються російськомовним контентом. Зрештою, більшість замвлень іде не на українські сайти
Відповідь: Робота вдома Гарну ідею Ви підкинули . На мою думку і в одно кімнатній квартирі можна дітей зібрати (в мене одно) ,а якщо гарна погода то чого в хаті сидіти на вулиці.Наприклад ,потрібно людині відлучитися на три години закинула дитину і пішла , моя стільки і гуляє до обіду ,може і більше як потрібно . Може давайте створимо темку ,хто в якому районі живе ,кому куда зручно, скільки готовві платити ?? Ніби непогана ідея , бо то справді ,якщо кудись потрібно терміново відлучитися а тут і дитину не потрібно собою волочити ??
Відповідь: Робота вдома В Лис Микита є така послуга, лишаєш дитину а вона бавиться в лабіринті чи в кімнаті професій. Я за тему "няня на кілька годин" моглаб і сама спробувати і моїй малечі не буде сумно, хл 2,3
Відповідь: Робота вдома і я))) так інколи потрібно, а лишній раз просити свекруху не дуже хочеться((( тай не завжди вона може(( легше оплатити ті кілька годин і мати спокій)) Новий Львів
Відповідь: Робота вдома чого ніц не кажеш))) можеш до мене )))) а якщо про це мова, то у нашому будинку живе дівчинка з хлопчиком таким як наш. Дітки кожного дня гуляють разом і любляться))) то ми спокійно залишаємо діток один в одної, як маємо справи, але безкоштовно, звісно. Навіть один раз вони поїхали у антошку в КК, а ми вже після вирішення справ поїхали прямо туди....але дуже шкода, що і ми і вони скоро переїжджаємо.. треба знайомитись з кимось на новому місці проживання... і треба певний час ще, щоб побачити що за людина і щоб подружились дітки...
Відповідь: Робота вдома У вас напевно спокійна дитина, в пісочниці чемно бавиться . Я сама зі своїми двома побоююсь гуляти, а чужому б точно на вулиці не лишила. На майданчику я завжди в напрузі. Діти активні і менший дуже часто травмується як тільки на старшого на секунду відволічусь
Відповідь: Робота вдома я теж проти майданчика, якщо залишати, то лише вдома, там безпечніше. За моїм треба глаз да глаз на майданчику.
Відповідь: Робота вдома Я теж залюбки б посиділа з дітками. В мене малому 10 місяців. І не сумно буде. Сихів. С-Б.
Відповідь: Робота вдома мені видається, що при такому розкладі вийде не на платній основі , а я - тобі, а ти - мені.
Відповідь: Робота вдома Вона ,дуже любить дітей (особливо обнімати їх) , але деколи може і вчудити ))