Відповідь: Робота вдома Кому як. Жінка має село, господарку, своя бульба і т.д., сир-молоко. Печенько зовсім не мусово купляти, хай батьки дають всякі смакоти. Загалом у неї все добре поставлено, вона справляється, задоволена. Кому вигідно кому невигідно справа така, знаєтє лі. У Львові має трикімнатну квартиру, місце є де і погратися , і поспати. Діти цілий день, за більший час оплату не скажу, треба перепитатися. Пані Оксану добре знаю, дуже мила людина. Пи.Си. Я не рекламую, і вона має трьох дітей, більше не візьме, просто як приклад, що люди так роблять.
Відповідь: Робота вдома І я вже неодноразово думала що хочу знайти у Винниках таку людину(навіть з друзів-знайомих, але тепер боюсь) якій можна заплатити 10 грн/год і залишити дітей. Але щоб жила близько. Інколи маю бажання кудись поїхати, якщо це по роботі то залишаю дітей у тата, але інколи хочу просто віддихнути і совість не дозволяє залишати дітей щоб задовольнити свої потреби. А так залишив дітей, ніхто не питає навіщо і спокійно потратив 2-3 год для себе
Відповідь: Робота вдома Ви не повірите, але я вже давно таку ідею обдумую. Спочатку обдумала як заробіток для себе і добре обдумавши зрозуміла що то у мене ніяк не вийде (1 кімнатна квартира то явно мало місця і ще багато нюансів). Але я б наприклад хотіла десь свою дитину залишити на 2 годинки (не часто, а щоб хоч до лікаря сходити чи щось термінове). А також могла б до себе одну дитинку взяти. Може створити певну тему типу виручалка - дитина на коліжанку. Може б було зручно і надійно і т.д. як думаєте?
Відповідь: Робота вдома Жила би я ближче до Львова, то таки б взялась за це. Мої діти слухняні, неконфліктні, тільки от з добираннями до мене проблема є.
Відповідь: Робота вдома дівчата, а ваші діти так спокійно собі залишаються в незнайомій обстановці з чужими тьотями? я собі цього не уявляю.
Відповідь: Робота вдома То дитину залишаєш не просто з іншою людиною, але в тої є теж дитинка. Дітки люблять компанію. Та й часто пересікаємось на форумівках то деякі дітки уже знайомі. А в залежності від дитини можна підібрати спілкування таке яке б не було стресом. Ось наприклад: 1.В гості приїжала до мене наполеона, то її дитина золота в плані виховання. Наші бавились не чіпаючи одна одну, тобто не забирали іграшки і т.д. Діти по характеру такі що можна з ними спокійно залишатись. З такою дитиною я б залишилась і спокійно б свою в них залишила (знаючи що дітки гарно так скажем спілкуються). Шкода що ми далеко одна від одної. 2. Приходила коліжанка, то був жах. Ми двоє не давали ради. Її мала забирала (видирала) з рук моєї все щоб вона не брала. При тому що сама тим не бавилась. Ми спілкуємось, але в гості з дітьми не ходимо поки. А так її мала ніби спокійна і я люблю її малечу, але разом з моєю вони бути не можуть. То я б свою дитину в них не залишила і навіть за велику оплату не погодилась їхню взяти. То я тему пропоную для тих хто в такій ситуації як я. Б атьки далеко (120 км, машини не має) то якби щось то так скоро не приїдуть та й не приїжають бо господарство. Якісь родичі є але ми не спілкуємось. Впринципі я б могла їх попросити прийти але не хочу щоб замість того щоб бавитись з малою мені переглядали шафи і т.д. Коліжанки як не заняті то щось інше, ініціативи не проявляють, а напрошуватись не хочу. Реально не маю на кого залишити малу, щоб хоч до лікаря сходити. А так було б чудово якби я знала, що поблизу є форумлянка і наші дітки разом нормально бавляться, то чому б ні? Я ж не кажу щоб я хочу безкоштовно, я готова оплатити. А може хтось і хоче таким способом мати підробіток-заробіток, то чому б ні?
Відповідь: Робота вдома І я хочу. І маю де. Але далеко від Львова. Ніхто не захоче калатати маршруткою 45 хв з Сихова до мене.
Відповідь: Робота вдома чому ж? можна створити відповідну тему. Згуртуватися по районах, написати ціну за год "доглядання"(подискутувати попередньо, яка адекватна була б ціна). і писати в темі щось типу "завтра з такої до такої години тре дитину лишити" - на пропозицію відгукуються ті, хто може взяти дитину до себе.я б могла часом дітей приглянути. та й самій деколи тре на годинку дві десь малу лишити. ну і якщо ціна нормальна то можна і заплатити, і в іншому випадку - на фрукти дитині заробити
Відповідь: Робота вдома То ви ж типу садік можете створювати раз є бажання і можливості. А той хто шукає садік на цілий день машиною швидко довезе малечу. Зробіть типу опитування (такі і такі умови) і будете бачити. А я пропонувала тему щоб залишити на годинку-дві ну максимум три. Ну одну дитинку ви точно можете взяти на пару годин. А якщо це кожного дня то уже непоганний підробіток.
Відповідь: Робота вдома напишу одразу мова йшла про манікюр-педикюр, поїхати з чоловіком в кіно чи прогулятись десьІнколи виникає бажання побути 2 год без дітей Я не залишу дітей на чужих людей, а залишати на друзів-знайомих щоб хтось потім випоминав я також не хочу.Краще вже на рівні бізнесу, мої діти тебе знають, я в тобі впевнена, краще заплачу тобі і мої діти будуть доглянуті а я буду спокійна. І ніхто нікому нічого не винен. Якась така схема) Можливо знайду когось в колі знайоми-сусідів, щоб діти не боялись і я не переживала
Відповідь: Робота вдома От тут і проблема, що додому не можу, бо живу в невістках з не дуже дружелюбною бабкою.Вона і від своєї правнучки двері закриває...
Відповідь: Робота вдома та тут взагалі без проблем просто до всього треба відноситись ціле спрямоване, ніколи не буде легко, гроші-це праця. До прикладу. Вирішили ви таким зайнятись, а додому не можна...Значить сідаю і думаю що мені для цього потрібно. Знімаю 2-3х кімнатну квартиру, роблю ігрову, роблю відпочинкову, намагаюсь максимально підготуватись до різного характеру-темпераменту дітей.Іграшки-розвивалки, книжки, малювання..... Щоб всі були задоволені ставлю адекватну ціну, батьки в термосках дають дитині їжу та компот. Головне цілеспрямовано. Це тяжка праця і якщо вдасця розкрутити забудьте про спокій Ідея безплатна, користуйтесь кому треба бо я до такого бізнесу готова лише в якості клієнта
Відповідь: Робота вдома Скільки коштує зняти квартиру??))) от і все... потрібні гроші і не малі... то не таке що можна розкрутити з нуля
Відповідь: Робота вдома Садок пані Інни в р-ні Панаса Мирного такий. Але він постійнодіючий вже років 10. Тобто неофіційний міні-дитсадок.Є трикімнатна квартира на першому поверсі у жилому будинку, тут організовано перебування 10 постійних дітей ( може зараз вже і не 10, але було не більше 10) віком від 3-4 до 6 років. Потрапити сюди можна лише якщо хтось із дітей "вибуває" ( тобто вільні місця бувають дуже рідко і передаються по знайомим). Дітей тут годують , займаються, гуляють у Стрийському парку. Займаються дітьми 2 жінки, ще одна -готує їсти. Вартість була 100 грн на день, може зараз вже більша
Відповідь: Робота вдома а ви думаєте що без капіталовкладень можна почати заробляти Я колись до своєї роботи віднеслась досить відповідально. не заробивши ні копійки я вже купила декілька видів кульків, стрейч-плівку, різний одноразовий посуд, накладні, ціннички, записник на 2013 і одразу вирішила дати якусь назву. Як кажуть як корабель назвеш так він попливе. Прийшлось вложити 100 грн на дрібязок. Відносно продуктів також була халепа, не знала точної пропорції, купувала з запосом і залишок залишався нам їсти. А оплата якраз перекривала витрати, тобто я працювала за їжу для нас. За рік багато змінилось, я знаю точну пропорцію, і таки трошки заробляю Бачу ви хочите заробити, але не знаєте як. Візьмітся за щось конкретно!!!І з часом буде результат
Відповідь: Робота вдома Дівчатка, а й насправді. Можна створити тему, я б наприклад, коли гуляю з дітками, з радістю взяла ще одну дитинку приблизно віку Святика до компанії, а за той час його мама мала б можливість з"їздити по справах, чи т.п. І так само я. От вчора мала таку ситуацію, треба було на годинку старшого залишити, а не було де і з ким. Але справа в тім, що темка получиться тоді комерційна, а як її оплачувати? Потрібно хіба когось головного вибрати, який би цим ділом керував. Чи шо? Але систему треба якось продумати, бо щось мені то слабо уявляється як бути з оплатою. ---------- Додано в 09:33 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ---------- Та з нуля ви ніц не розкрутите. В все потрібно щось вкладати. Єдине, що якщо для прикладу, вкладати в якісь продукти, чи хімію, то воно не пропаде, використається, якби там не було. А якщо вкласти в оренду квартири і "пролетіти", то воно вам ніяким чином не повернеться.
Відповідь: Робота вдома ну в набирання тексту, чи друкування курсових, дипломів гроші не потрібно вкладати.