Відповідь: Робота вдома ммм, подивилася по цінах... дорожче... наприклад ті самі пазли 9.71 грн, а я вчора купувала за 7 грн
Відповідь: Робота вдома Я вже назвала їм свою ціну,видно хтось сказав менше (я сказала 140-150 грн ...),а за меншу ціну немає сенсу тратити свій час...Мені ше треба до кінця місяця родичу перекласти 35 сторінок з французької на українську медичний текст...
Відповідь: Робота вдома Це нормальна ціна. В коледжі зараз ціни 150грн за курсову з гуманітарних дисциплін. З економ. та матем. дисциплін там де розрахунки 200-250грн. Дешевше і справді братися навіть не варто.
Відповідь: Робота вдома http://www.gipopotam.com/index.php?productID=742 а таке я брала за 16 а тут 9,2
Я таке саме брала за 12 А взагалі мені здається, що майже весь товар на цьому сайті - низькопробна мейд ін чайна. Хоча... хто зна?
Відповідь: Робота вдома Майже всі набирання тексту через інтернет-лохотрон.Пишу майже всі,бо лишаю 0,001% зі 100%, що десь може і є нормальні...Бо всі що я дивилася-все розвод.:tanksmile:Я просто в гуглі ввела "Набор текста+лохотрон" і мені стільки лінків вилізло...
Відповідь: Робота вдома Дівчатонька! не ведіться ви на ті лохотрони. все за що пропонують передоплату і високі ціни - 100% розвод. осбобливо для початківців. .я не один раз попадала та таких, цілий день сиділа за компом - як резульатт втрачений час а з ними 60-70 доларів безслідно потонули у хвилях фрілансу Кого цікавить робота вдома, або хто вже має готові переклади,які хтось не купив. або перекладали для себе, тексти, рекламки, новели, статі і всього чого вмієте - пишіть в приват. Будемо намагатися шось робити разом. Команда - то завжди краще!
Відповідь: Робота вдома Bride, а чому треба боятись передоплату? Навпаки, тре боятись її відсутності. А висока ціна вкупі з передоплатою - то взагалі казка Найбільше треба боятись тих, хто пропонує копійки, а також демперів, бо таким чином знецінюється ринок копірайтингу. Мінімальна ціна копірайтингу не може бути нижчою за 1 долар за 1 тис.зн. (то не тільки моя думка), хіба що для рейтингу за відгуки можна написати пару дешевих статей, а деколи й безкоштовно.
Відповідь: Робота вдома Настушо, чи як там правильно, сорі. Де ви ЗАРАЗ бачили такі ціни? вам такі ціни ЗАРАЗ хтось пропонував? пишіть краще безкоштовно))) заробите рейтинг, а я краще долари зароблятиму
Відповідь: Робота вдома Часом не розумію людей. Людина з досвідом попереджає інших, щоб не наробили дурниць - не працювали за копійки і брали передоплату, а тому, хто демпінгує і хотів на всіх решту заробити - подяки. Хіба що хтось думає, що мій великий досвід - видумка, що я просто хочу показатись "крутою". Ладно, хай буде, нічого доказувати не буду і не буду заважати людям ставати рабами (так ми у фрілансерстві кличем тих, хто працює за "сущі копійки" і навіть не намагається з таким боротися). Вибачте, що вклинилась у таку серйозну розмову, ну що ж - йду писати безкоштовно і "заробляти рейтинг".
Відповідь: Робота вдома привіт) дружина розказала про цю тему. Хочу також сказати своє слово. В мене своя компанія по створенню та просуванню сайтів в інтернет. Ми дуже серйозно займаємось просуванням сайтів і копірайт, рерайт.... це повсякденна тема. В мене немає людей, які цим займаться, я замовляю це віддалено(вбільшості у львівських копірайтерів). Якщо брати оплату в гривнях, то в середньому написання статті коштує 65 грн. (за 1000 символів включно з пробілами). Звичайно на біржах можна замовити і за 30-40 грн., але це не завжди якісно і не завжди виконавець знає ту чи іншу мову... Ціна статті дуже залежить від тематики і її складності. Та й написати її не так просто. Статті замовляються вбільшості для просування сайту. А це означає, що стаття повинна бути релевантною і унікальною!!! По цінах - то 1 долар це взагалі мінімум, в таких людей я не замовляю, для мене є підозріло, що людина буде писати унікальний контент за 8 грн. А 20 центів - це дійсно рабство! Nastyusha скиньте свої контакти в приват. Завжди потрібні контакт з толковими людьми в цій сфері)))
Відповідь: Робота вдома Люди! А мені, бачу, пощастило! Маю роботу на дому: і за моїми князівнами догляд за потребою, і грошики крапають!!! Стучіть, і Вам відкриють!
Відповідь: Робота вдома Дівчатка! Як знатиму, що шеф потребує ще персонал, то я йому запропоную вивісити оголошення, або напишу усім, хто до мене зголосився у ПП.