Робота вдома

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Юкола, 27 Травень 2009.

1. Натуся

Натуся Well-Known Member

Відповідь: Робота вдома

Звичайний курсак з літератури

• Подобається Подобається x 1
  2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ммм, подивилася по цінах... дорожче...
    наприклад ті самі пазли 9.71 грн, а я вчора купувала за 7 грн

• Подобається Подобається x 2
  3. Virunya

Virunya Well-Known Member

А курсова на яку тему? І за скільки часу необхідно виконати?

4. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я вже назвала їм свою ціну,видно хтось сказав менше (я сказала 140-150 грн ...),а за меншу ціну немає сенсу тратити свій час...Мені ше треба до кінця місяця родичу перекласти 35 сторінок з французької на українську медичний текст...

• Подобається Подобається x 4
  5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Якщо чесно, то я б і за таку ціну не бралася писати курсак.

• Подобається Подобається x 3
  6. Jasmin

Jasmin :)

Це нормальна ціна. В коледжі зараз ціни 150грн за курсову з гуманітарних дисциплін. З економ. та матем. дисциплін там де розрахунки 200-250грн.
    Дешевше і справді братися навіть не варто.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  7. IraG

IraG Well-Known Member

http://www.gipopotam.com/index.php?productID=742
    а таке я брала за 16 а тут 9,2

8. Лянка

Лянка Well-Known Member

Я таке саме брала за 12:girl_smile:

А взагалі мені здається, що майже весь товар на цьому сайті - низькопробна мейд ін чайна.:girl_mad:
    Хоча... хто зна?

Останнє редагування модератором: 8 Жовтень 2009
  9. Відповідь: Робота вдома

Я теж шукала дистаційну роботу, але крім набарання текстів нічого не знайшла

10. Натуся

Натуся Well-Known Member

Майже всі набирання тексту через інтернет-лохотрон.Пишу майже всі,бо лишаю 0,001% зі 100%, що десь може і є нормальні...Бо всі що я дивилася-все розвод.:girl_feminist::tanksmile:Я просто в гуглі ввела "Набор текста+лохотрон" і мені стільки лінків вилізло...:girl_devil:

• Подобається Подобається x 6
  11. Bride

Bride Well-Known Member

Дівчатонька! не ведіться ви на ті лохотрони. все за що пропонують передоплату і високі ціни - 100% розвод. осбобливо для початківців. .я не один раз попадала та таких, цілий день сиділа за компом - як резульатт втрачений час а з ними 60-70 доларів безслідно потонули у хвилях фрілансу
    Кого цікавить робота вдома, або хто вже має готові переклади,які хтось не купив. або перекладали для себе, тексти, рекламки, новели, статі і всього чого вмієте - пишіть в приват. Будемо намагатися шось робити разом. Команда - то завжди краще!

• Подобається Подобається x 7
  12. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Bride, а чому треба боятись передоплату? Навпаки, тре боятись її відсутності. А висока ціна вкупі з передоплатою - то взагалі казка:girl_claping:
    Найбільше треба боятись тих, хто пропонує копійки, а також демперів, бо таким чином знецінюється ринок копірайтингу. Мінімальна ціна копірайтингу не може бути нижчою за 1 долар за 1 тис.зн. (то не тільки моя думка), хіба що для рейтингу за відгуки можна написати пару дешевих статей, а деколи й безкоштовно.

• Подобається Подобається x 4
  13. Bride

Bride Well-Known Member

Настушо, чи як там правильно, сорі.
    Де ви ЗАРАЗ бачили такі ціни? вам такі ціни ЗАРАЗ хтось пропонував?
    пишіть краще безкоштовно))) заробите рейтинг, а я краще долари зароблятиму

14. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Часом не розумію людей. Людина з досвідом попереджає інших, щоб не наробили дурниць - не працювали за копійки і брали передоплату, а тому, хто демпінгує і хотів на всіх решту заробити - подяки. Хіба що хтось думає, що мій великий досвід - видумка, що я просто хочу показатись "крутою". Ладно, хай буде, нічого доказувати не буду і не буду заважати людям ставати рабами (так ми у фрілансерстві кличем тих, хто працює за "сущі копійки" і навіть не намагається з таким боротися).
    Вибачте, що вклинилась у таку серйозну розмову, ну що ж - йду писати безкоштовно і "заробляти рейтинг". :girl_haha:

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  15. Лянка

Лянка Well-Known Member

привіт)
    дружина розказала про цю тему. Хочу також сказати своє слово. В мене своя компанія по створенню та просуванню сайтів в інтернет. Ми дуже серйозно займаємось просуванням сайтів і копірайт, рерайт.... це повсякденна тема.
    В мене немає людей, які цим займаться, я замовляю це віддалено(вбільшості у львівських копірайтерів).
    Якщо брати оплату в гривнях, то в середньому написання статті коштує 65 грн. (за 1000 символів включно з пробілами). Звичайно на біржах можна замовити і за 30-40 грн., але це не завжди якісно і не завжди виконавець знає ту чи іншу мову...

Ціна статті дуже залежить від тематики і її складності.
    Та й написати її не так просто. Статті замовляються вбільшості для просування сайту. А це означає, що стаття повинна бути релевантною і унікальною!!!

По цінах - то 1 долар це взагалі мінімум, в таких людей я не замовляю, для мене є підозріло, що людина буде писати унікальний контент за 8 грн.

А 20 центів - це дійсно рабство!

Nastyusha скиньте свої контакти в приват. Завжди потрібні контакт з толковими людьми в цій сфері)))

• Подобається Подобається x 9
  16. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Люди! А мені, бачу, пощастило! Маю роботу на дому: і за моїми князівнами догляд за потребою, і грошики крапають!!!
    Стучіть, і Вам відкриють!

• Подобається Подобається x 13
  17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А чим, якшо не секрет , займаєтесь?

18. Borodinka

Виставляю товари на сайт інтернет-магазину: роблю опис і підбираю фотографії

• Подобається Подобається x 11
  19. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

О, а туди ще беруть ?

20. Borodinka

Дівчатка! Як знатиму, що шеф потребує ще персонал, то я йому запропоную вивісити оголошення, або напишу усім, хто до мене зголосився у ПП.

• Подобається Подобається x 13