Відповідь: Робота вдома А я вам ще ідею підкину: от в людини свято на носі, ДН чоловіка, дитини, батьки обіцялись на вихідні приїхати, а жінка на роботі з ранку до ночі.. От вона телефонує до вас, і замовляє святкове меню, ну там простенька шарлотка, чи тортик, чи ті ж налисники, борщик, якась запечена страва. І вуаля, дружина господинька на всі руки, і на роботу встигла, і стільки наготувала! Ніхто ж не засумнівається, страви то домашні усі) Якщо люди купують в Сільпо ту глютаматну курку і невідомо з чим салати (а я знаю таких, що перед ДН просто купують по кг різних салатів і курку), то який успіх буде у вас! А якщо у довіру ввійдете, то вам ключі дадуть, ви за пару годинок салатики нарізали, курочку в духовку, матуся прибігає з роботи, ви грошики на руки і домів, а в неї через 20 хв купа гостей, і чоловік із круглими очима:"Коли ти встигла?".
Відповідь: Робота вдома дівчатка, подружка запропонувала зарееєструвтися ось на такому сайті http://actiondatagroup.com/panel/ Як ви не думаєте це не лохотон? Скільки приблизно буде приходити на рахунок?
Відповідь: Робота вдома Я зареєструвалась в схожому "анкетнику". Рахунок поповняють. Як часто ..то залежить ваід того,як швидко ви наберете кількість балів, що потрібно. Наприклад, в моєму анкетнику за просто перехід дають 50 балів 9якщо не підходиш їм по віку, статі чи регіону) , а повністю проведене опитування від 500 до 2000 балів. Щоб поповнити рахунок на 30 грн, треба назбирати 3000 балів. Як спосіб "заробітку" анкетування не розглядаю ..радше, просто з цікавості.
Відповідь: Робота вдома В мене дівчата, педагогічна освіта. І мені б дуже підійшла робота, типу репетиторства. зробити з дитиною всі уроку, підтягувати англійську. Але нічого такого типу найти не можу. Може у Львові це можливо але в нас містечко невелике, тому... Іншого ще нічого не придумала. Може хто порадить "роботьонку" для сидячої дома вчительки)))
Відповідь: Робота вдома Робота вдома, то напевно актуально для всіх мамочок, що сидять з мацьопами. Я також багато в неті шукала, але нічого толкового. Люблю "бавитися" з бісером, але проблема де то збувати, бо на "вернісажі" нема як стояти.
Відповідь: Робота вдома Як я вас розумію( Ви хоч на майбутнє можите запаси робити, а вот я люблю готувати....це вже тяжче(пляцка не спечеш наперід щоб потім шукати клієнта)
Відповідь: Робота вдома ambasador, а інтернет-магазини вам чим не підходять? зараз їх розвелося до кольору, до вибору...
Відповідь: Робота вдома наперід ні, а от освоїти мастику і можна пекти дитячі фігурні торти на замовлення. принаймні тут, у Києві, це явище мегапопулярне... а у Львові-так взагалі ніша фактично ніким незаповнена... ---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ---------- бісероплетіння-модна течія. і клієнтуру можна по всій країні знайти. можете спробувати бісерну вишивку картин чи сорочок-то взагалі рідкісне і непогано оплачуване явище ІМХО...
Відповідь: Робота вдома Скажіть будь-ласка а нічого якщо там треба дати свій індифікаційний код??? Бо я щось сумніваюсь.
Відповідь: Робота вдома Дівчата, маю ідею організувати невеличку клінінгову фірму. Не таку, що там супер-пупер, а типу дешево і сердито))) Митя вікон, прибирання після ремонту, переїзду... Як думаєте чи якийсь попит? Якщо чесно то слабо знаю з чого почати і де шукати клієнтів?? Може хтось порадить щось))))
Відповідь: Робота вдома Класна ідея... Ясно що є попит, навіть на ДП думаю, що знайдеться бажаючих багато)))) Я точно, якщо дешево і сердито.
Відповідь: Робота вдома Розглядаю цю ідею, як додатковий заробіток для нашої сім"ї в образі чоловіка і для коліжанки, яка має досвіт роботи в цій сфері. А як ви думає не буде лякати що чоловік миє вікна? Він в мене це робить дуже прфеійно!!!
Відповідь: Робота вдома Ну не знаю))) Гроші нашій сім"ї звичайно треба, але не настільки, щоб чоловік погодився))))
Відповідь: Робота вдома в нас під вікнами новобудова. То там чоловік мив вікна у всій квартирі. І виглядало на те, що саме найманий.
Відповідь: Робота вдома мені цікаво якби я почала працювати, через скільки часу у мене б появились дяді із сан станції, податкової і тд.