Відповідь: Робота після декрету Трохи понаплутували))))) По-перше, ставка єдиного податку максимальна 200 грн і частіше за все саме таку дають в податковій (залежить від виду діяльності). По-друге, стаж приватному підприємцю на єдиному податкум рахується і без доплат, але не за повний рік. Пропорційно до заплачених внесків (кожного місяця від суми єдиного податку в пенсійний фонд іде 42 По-третє, для того, щоб пенсійний підприємцю зарахував повний рік стажу, по-бажанню можна доплачувати до мін.внеску, 869,00 грн. * 33,2% = 288,51 - це мін.внесок в ПФ Доплата до мін.внеску розраховується так: (869,00 грн. * 33,2 - (200*42 = 204.51 грн (це якщо ставка єдиного податку 200 грн)
Відповідь: Робота після декрету Дякую за уточнення! Дійсно 42% від суми єдиного податку можна зараховувати як частину сплати внесків в Пенсійний фонд. Тому такий розрахунок ( ) точній і екомніший
Відповідь: Робота після декрету Чи реально працювати з дому в перші місяці після народження дитини? Скажімо, години 2-3 на день, можливо, не щодня? Моя мама збирається допомагати по господарству і гуляти з дитиною. Хотілося б почути якомога більше думок
Відповідь: Робота після декрету Реально. Я працювала по пару годин в день, але вся "господарка" була на мамі. Дитина була повністю "ручна", тому я її присипляла на руках, акуратно перекладала мамі на руки і так вона спала, поки я сиділа за компом. Як тільки дитина просиналася - мама на кухню, а я до дитини. З другою дитиною планую те саме, можливо навіть буду з 2-х місяців залишати на 2-3 години з мамою вдома (точніше на прогулянці), поки старшу донечку на заняття в садок буду возити (з 10 до 12 год). Але то тільки плани.... Головне би здорове народилося, а далі по ходу вирішем.
Відповідь: Робота після декрету Ну, як би вам пояснити... Якщо напишуть троє людей, і голоси розділяться порівну між цими трьома варіантами, то це мені не дуже допоможе прийняти рішення. Якщо ж напишуть, скажімо, шестеро, і більшість з них будуть за "реально", то вже можна робити якісь висновки. До того ж у межах третього варіанту може бути багато нюансів, які теж корисно було б дізнатися. Тому every vote counts (кожна думка важлива і вітається)
Відповідь: Робота після декрету Реально! Я навіть в пологовому, дзвінки від клієнтів приймала ))) (при тому, що пологи були не найлегші). Заробляю з перших місяців дикрету, без перерви на перші післяпологові місяці, звичайно не "шалені гроші", проте на памперси і т.д. вистачило б... Зручність "роботи за комп"ютером" в тому, що сама регулюєш, коли і що робити, тому встигаю і наварити, і погуляти, і попрати, і поприбирати. Ось так от. Головне - бажання.
Відповідь: Робота після декрету В мене Златуня була здоровенька дитина, їла-спунькала-гарно бавилась. Мала один тривалий сон вночі з 1 по 3 ночі, так як я сова мені якраз той час підходив для роботи. В принципі не втомлювалась, бо досипала з нею по можливості вдень. Але то дійсно багато від чого залежить - здоров"я мамусі і малятка передусім; чи співпадають їх денні "режими"; і від характеру роботи; чи хтось допомагає дома ... і купа всього іншого
Відповідь: Робота після декрету Висновки можна робити і без відповідей, але... п.1 "реально" і 2 "залежить" прив'язані лише до 1 найголовнішої бізнесової чесноти - вміння саморганізуватися. Хто вміє - і без няньок потрафить ще й працювати. Не вміє - борщ буде в кнайпі (/коханки, /свекрухи, /...)
Відповідь: Робота після декрету а от дві з моїх подруг - високоорганізовані особи, але сказали, що не могли б працювати одразу після народження дитини. Так що явно не тільки від самоорганізації це залежить, як, власне, тут дівчата й писали. А як то робити висновки без відповідей? Якщо у мене є питання, то значить, мені потрібні відповіді. Інакше який сенс у форумі?
Відповідь: Робота після декрету Якщо нема бажання до роботи чи нема потреби зразу ж після пологів працювати - то так, але власне без самоорганізації - ніяк
Відповідь: Робота після декрету Пропоную без підміни обійтися. Бо "не вважали за можливе" і "не могли фізично" - різні речі. Правда?
Відповідь: Робота після декрету Скажу про себе: потреби, як такої нема, я просто не можу нічого не робити...Особливо коли на горизонті якісь нові починання, то запалююсь, як сірник Головне для мене, не величина заробітку, а сам процес.
Відповідь: Робота після декрету Притримуюсь думки "як постелиш, так і виспишся". Тобто все залежить від нас самих. Зрештою, як завжди.
Відповідь: Робота після декрету дуже реально погоджусь, що все залежить від самоорганізації, - психічного стану після пологів та власне бажання працювати. Мій досвід дуже позитивний, після перших пологів - почала працювати коли доні виповнилось 1.5 міс. - до того близько місяця була в ролі конкретно переляканої та не дуже впевненої "квочки" - усі моменти, від яких вже зараз, після других пологів отримую спокійне велииике задоволення та кайф, такі як купання, зригування, викладання на живіт, перше "агу" і т.д. - переживала надемоційно (і сказала б, що не зовсім адекватно). Намагання самоорганізуватись впродовж перших 6-8 тижнів після пологів були невдалими. зараз, після других пологів, взагалі не припиняла працювати (час проведений в пологовому можна не рахувати, бо тоді і так були вихідні - "майские" ). Справлялась без няні (взяли няню коли повернулась на основну роботу на повний день), виключно активна допомога чоловіка та двічі на тиждень мами на кілька годин.
Відповідь: Робота після декрету Ой дівчатка. І я боюсь вийти з декрету. До цього я насичено працювала на 2 роботах. Навіть в декреті неофіційно робила. В пятницю ще пішла на роботу а в суботу родила. А тепер за рік наче вирвана зі світу. Як з дитинкою повернутись до попереднього ритму життя?
Відповідь: Робота після декрету Чомусь я притримуюсь думки що якби обставини склались так що ви були б змушені працювати, то ви би змогли ( прийшлося би змогти) працювати одразу чи практично одразу після народження дитини , а якщо оставини складуться так що вам не буде необхідно працювати, то все вже залежитеме від бажання працювати, вашого характеру, можливості чи неможливості залишити з кимось дитину на певний час і т.д.
Відповідь: Робота після декрету тоді насолоджуйтесь цей час проведений з дитиною а не на роботі дуже швидко спливає. Я сама коли була вагітна всім казала що мені дома кришу зірве, але не зриває...більше того я про роботу навіть думати не хочу ....зате думаю що було б непогано під кінець першого декрету одразу піти в наступний :connie: