Відповідь: Рукодільні вихвалялки Отой коричневий картон - при його згині тріскає верхній шар, так що згинайте, коли все поробите, бо не гарно виглядае згин ((
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Тоді не варто його згинати взагалі. Краще прикріпляти на світліший, який легко згинається, і на якому буде легко писати. Або ж купити схожий темний, але не такий цупкий, тоді згинати буде легко.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки якщо картон зле гнеться я весь час так роблю, навіть як добре гнеться, то треба по зовнішній стороні ,там де планується згин, легенько провести під металеву лінієчку канцелярським ножом, зробити типу такий малюпуський надрізик-лінію, згинаєте тим надрізаним назовні і не маєте ніяких проблем, воно не рветься і згин акуратний. не знаю чи добре пояснила, то мені сестра майстер-клас проводила, так їх вчили в академії макети робити
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я раджу проводити лінію згину кульковою ручкою, що вже не пише, і згинати тією лінією досередини
Відповідь: Рукодільні вихвалялки На дуже цупкий папір то не діє, на жаль. Маю такий, все одно ламається.
Відповідь: Як зробити листівку: ідеї, питання, поради не діє, є такий картон, що має зверху тонку плівку, чи шось подібне, і на розрізі видно білу середину, оцей власне і для згинання не годиться, і для фігурних ножиць теж.
Відповідь: Як зробити листівку: ідеї, питання, поради не пам"ятаю в якій конкретно темі про листівки про це говорили знайшла про згинання картону на листівки. називали то Біговка і для того є спец.інструмент http://youtu.be/c92JRUrarPo
Відповідь: Як зробити листівку: ідеї, питання, поради Говорили в цій темі. А як не в цій, то я й так сюди переношу. Здається мені, що моя кума таку штуку має. От тільки не знаю, чи то би помогло на той папір, що я маю. У нього структура верхнього шару дуже вредна. І то саме в коричневого, в решти кольорів не така проблема.
Відповідь: Як зробити листівку: ідеї, питання, поради Біговка то трохи інакше (принаймі в полірафії точно) - машина яка робити лінію для згину, використовується тоді, коли є ймовірність пошкодити папір а таким спец.інструментом (паличкою) фальцюється - тобто робиться сам згин потім.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Птася - молодець! Дозвольте малесеньку пораду, щоб картон на згині не заломлювався кривульками, проведіть по лінії згину канцелярським ножем, але легенько, щоб прорізати лише верхній шар паперу: І зігнути надрізом назовні: Згин не заводський але доволі рівненький виходить:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Дівчатка порадьте що ще треба тут додати. Зробила але щось мені тут бракує... Може кутничок? Може яка полоска - Вітаю!?
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Вже писала тобі, але ще тут раз напишу. Бо вредна я! Наліпи на білий листівковий папір, аби була рамочка ніби навколо коричневого. І дай торебку біленьку коло сукні, бо там є місце порожнє. Більше ніц не треба, як на мене.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Оксанка, давно хотіла запитати, ти оті шви робиш вручну, чи на машинці? я для листівки робила ручками, то так довго............
Відповідь: Роблю листівку: питання, поради тощо спочатку на машинці, а потім вручну бо якшо на машинці то мені дуже нитка тонка - і деколи машинка моя старенька папір "рве" якшо ниткою... тому поки так.. після ізонитки - то не страшно : машинкою дірки поробив - а потім руцями, і готово
Відповідь: Роблю листівку: питання, поради тощо Хочу зробити відкритку-конверт на весілля.Має перекликатись з такою метрикою Підкиньте ідеї-пліззз
Відповідь: Роблю листівку: питання, поради тощо Саме листівку-конверт? Їх багато різних видів у неті пропонують. А треба з парою чи без них?
Відповідь: Роблю листівку: питання, поради тощо Дівчата, підкиньте якусь гарну ідею з оформлення листівки для молодят на весілля. Хотілося б використати їх фото. Може в когось є який майстер-клас під руками. В мене з фантазією, тово, застій.: Girl_haha: А у вас такі чудові роботи!
Відповідь: Роблю листівку: питання, поради тощо Не принципово з парою-то має бути подарунок в комплекті-хочу щось з бісером-купила картон лдя паспарту і хочу ,щоб мажна було вкласти гроші
Такі конверти, як за лінком, можна обшити бісером. Було би дуже файно навіть. Я би брала щось такого плану, як за лінком, і в ті серця вклеїла обличчя. Правда, треба мати з чого вибирати. Або зробити фото однотонним, засинити наприклад, або сепію просту зробити.