Роблю листівку: питання, поради тощо

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. vasno

vasno New Member

Відповідь: Роблю листівку: питання, поради тощо

Дуже гарний альбом,непотрібно нічого міняти

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я теж думаю що ніц йому не бракує. дуже гарний альбом)

3. Lira

Lira Member

І мені дуже подобається. Правда одну міні деталь я б таки додала. Я просто волочуся від таких металевих кутиків на сторінці. При тому, що ще жодного альбому не зробила, і певно часу на такий мега проект в мене не буде, але якби був, то в мене певно би кожна сторінка була з тими кутиками:) Маньячка. Але то звісно тільки ІМХО. Дуже милий альбом. Дуже!

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я би зав'язала кілька стрічечок на кільцях, але не впевнена чи то не було би "задужо":o
    Лесю, класнючий задум і втілення!!! І акуратно все так:girl_tender:

5. Naturals

Naturals Well-Known Member

Дуже дякую всім за коментарі в карму і тут:kiss:. Значить залишу так як є.:girl_yes2:
    ну я над тим подумувала але до того ще далеко, бо я тільки зробила титульну сторінку ну і самі сторінки в середині і то ще треба їх задекорувати (скрити той шов по середині яким прошивала сторінки щоб дві АТС вмістилися).

І та квіточка синя вона не настільки темна то просто фото я робила телефоном

6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Як/чим ви робите "порепані" краї паперу в листівках? Я то можу щось із підручних засобів придумати, але може то щось спеціальне існує?:)

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Зістарювання тобто? Потерті краї?

Ножицями отакого типу.
    Можна і з грубшими лезами.

А є спеціяльні знаряддя. Правда, вони не вічні. З часом затуплюються й треба нові купувати, але на рік вистачить точно.
    Від Тіма
    від We R Memory Keepers
    від Prima Flowers
    від Close to my Heart

Є ще й інші, але ці, по ідеї, найбільш відомі.

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

9. Liliyah Romanova

Трохи є. :xaxa:
    Ось відео, де показують, як тим користуватися. За тим принципом можна скористатися пилочкою для нігтів або й тою ж шкрябалкою до п'яток. ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=rJtVad4DYYc

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а я забрала в мужа наждачку-нульовку, як він каже, і ТРУ!!! до дір :girl_haha: Се для самої основи, а краї тру ножничками. Обходжусь наразі.

11. Liliyah Romanova

Ножицями краї дуже класно труться. Але бач, у тому відео власне пилочкою краї обтирають, такий ефект цікавий виходить.

12. Agrafka

Agrafka Member

Дівчата, в яких кольорах крім білого та бежу сприймаються листівки для вітання з днем весілля? Я зробила рожеву і мені зробили зауваження, що вона як для весілля занадто рожева... А ще: чи допускається штамп " В день Вашого весілля" або "З днем весілля" на такій листівці робити чорною фарбою?

13. Liliyah Romanova

Тут роблять чорно-білі листівки на весілля. Цікаво, чи в Україні би таке сприйнялося.

14. Agrafka

Agrafka Member

Мої друзі були на "чорно-білому" весіллі, де все було в цих двох кольорах, гості теж одягалися в чорно-біле. Але в Україні, нажаль, багато забобонних людей, які вірять у "різне". Я на гіркому власному досвід у цьому переконалася. То тепер, коли роблю подарунок на весілля або листівку враховую все, про що чула, хоч сама я далека і байдужа до всіляких забобонів і прикмет. Наприклад, якось за два дні до весілля переробляла листівку, бо використала елемент жовтого кольору, який багато хто вважає кольором розлуки, хоч для мене це багатий, радісний і теплий колір.

15. Liliyah Romanova

Ого, аж так. А мені так подобаються жовті та помаранчеві весільні листівки. То капець.
    А як тоді червоні? То ж колір любові. :xaxa:

16. Agrafka

Agrafka Member

Згідна з Вашим смайликом: і крові також, але так можна дійти до безглуздя. Я в таких випадках згадую байку: в горнятку можна подати воду і напоїти спраглого, а можна налити яд і отруїти. То що? не дарувати горняток?

Певно вже тре переходити в темку про забобони :)

17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

у нас чомусь прийнято на весілля робити листівки і запрошення у світлих тонах. я от буквально вчора шукала приклади весільних запрошень то скажу чесно: все на один лад...світла основа і мінімальні вкраплення інших кольорів. але все таке пастельно-біле (ото вигадала) моя коліжанка робить запрошення на весілля у персикових тонах, дуже цікаво виходить.
    щодо чорної фарби то я не бачу тут нічого поганого. тим більше на світлому фоні буде виглядати досить гарно, красу контрасту ще ніхто не скасовував.

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

На днях робила весільну коробочку , то робила в рожево-зелених кольорах, з вкрапленням сірого, вийшло не звикло, доволі нетипово для весілля, але цікаво. Про те, що якісь там забобони до того, ну то з таким успіхом куповані листівки теж можна перевіряти на наявність якогось там нефеншуйного відтінку (навряд чи в поліграфії тим сильно переймаються). Щодо чорної фарби, чисто для інтересу витягла купку привітань з свого весілля, не ручної роботи, то там половина має текст чорним (інші золотим чи срібним чорнилом)

19. Velana

Velana Member

вітальні весільні листівки (як і запрошення) сприймаються у будь-яких кольорах, але головне вміти файно той колір "подати". Бо навіть бежево-білу гаму можна зіпсувати, а можна зробити красивезно, так само із кольором :)
    загальних правил як таких немає, але якщо цей напис доречний - то чому б і ні :)

ну не скажіть, бачила багато "насичених" кольорів... зараз наречена додає яскравий елемент до сукні - так само із запрошенням... то напевно просто хто як робить - бо поєднати елементи, колір - то теж треба вміти ;)

20. Nata

Nata Well-Known Member

А в ідеалі би знати який саме елемент і вгадати із листівочкою чи коробкою :)
    Маю запрошення ручної роботи темносинього кольору і дуже навіть красиво виглядає, якби робила на те весілля листівку то мабуть витворила б щось у такій самій гамі.