Робін "6 етапів-6 учасниць"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Ума, 9 Жовтень 2009.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць"

Ануточко!!! Супер-бупер класнючий Рябко))) Яка я рада:girl_in_love:

2. La esposa

La esposa Moderator

Ось і я з вами. Почну з головного.

Оленко, розумію, що через ту плутанину, яку я заварила, Вам важко, тому, дуже прошу, не женіть і не поріть - скільки вийде, стільки встигнете - а як будете мати бажання, час і натхнення, дошиєте потім... Мені перед Вами дуже незручно, тому, прошу, не ображайтеся на мене, і вишивайте, як вийде...

Ануто, я в захваті від песика, і від того беку на пташці, дооооовго розглядала! :)

Умцю, а я вже коцура добекала :) зараз показую загалом, а виперу і випрасую - відфоткаю більше :)

До беку:

[​IMG] [​IMG]

З беком:

[​IMG] [​IMG]

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Іруська - супер!!! Глянула тільки-що хто якого коцура далі буде шити - то ми з Орман наступні і маємо двох одинакових кошачків - травень і червень:) Можна влаштовувати змагання на швидкість:xaxa: я вже навіть знаю хто переможе:xaxa:

4. La esposa

La esposa Moderator

Дякую :shy: але я, як завжди, туплю - знову не можу розібратися по таблиці - значить, я беру Робін в Анути (а в неї зараз твої песики), а мої блудні коти йдуть від Оленки до Орман, правильно? А ти береш собі Умціних коцурів, так..? :8:

5. Ума

Ума Super Moderator

Ірусько, як тебе нині весь день хтось буде цьомками закидувати - знай, то я!!! :) який ж той березень розкішний!!! весь в господиньку :) Ума теж любить розвішувати гарно білизну (пунктик маю на тому) :)

Ірусю, все вірно зрозуміла з передачею Робінів

6. La esposa

La esposa Moderator

взаємно :girl_cool:

Молодець :) Зразу видно - чемного і хазяйновитого кота виховала :girl_haha: А правда, модні шкарпетони має твій коцур..? :girl_crazy:
    фухххх...

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

А по-моєму, моїх песиків бере зараз назад Умця (бо Анутка їх поза чергою вишила), Анута має Оленчиних Вінніків, а Ірусьці йдуть лошки-плошки від Орман, за якими я вже теж дуууже скучила:girl_in_love: А далі: я беру Умціних котиків, Оленка бере Анутині чайнички, а Орман бере твоїх котиків)))

8. Анута

Анута Well-Known Member

мені ця схема здається більш правдоподібною ;)

9. Orman

Orman Модератор-бомба

йой і хто?

Іринко (La Esposa), ви пишете, що поперете і попрасуєте котів, а хіба ми перемо Робіни? Я до того що як прати після кожного відшитого елемента, то в результаті перший елемент буде попраний 6 раз, а останній - 1, і це може бути помітно. Чи то всі перуть, а я одна сачкую?

10. Анута

Анута Well-Known Member

я не перу. Хоча песики вже "просяться" помитись я на таке не підписуюсь. Ще щось зроблю не те, а воно не моє... не-а )))

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Не я це точно:xaxa: З моєю швидкістю:girl_haha:
    Я прала Іринчин робін чисто символічно - намочила щоб розмітка зійшла та й усе прання. Не думаю що такий спосіб погіршить кінцевий результат. Хоча з іншої сторони він тоді ще був свіженький, і прання особливо не потребував... А моїх псів бажано не прати, щоб не прийшлось заново графити - я вже його наприкінці сама начищати буду)))
    І про головне: коли і на яку годину збирамось? Неділя вечір?

12. Ума

Ума Super Moderator

ой, точно, наплутала... Песики маю я вишивати :):):)

Я на своєму Робіні дозволяла розмітки змити, а прати не конче. Інші Робіни не перуться, бо там розмітка разова... крім ложок-плошок, але й там роботи мало ;)

я ЩЕ не знаю чи на неділю зможу...

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

О, ну то давайте думати, кому коли виходить? Мені практично в будь-який день. А як щодо суботи?

14. Orman

Orman Модератор-бомба

мені теж :girl_curtsey:

15. La esposa

La esposa Moderator

Мені так само :) Крім понеділка і завтрашнього четверга, бо маю в п"ятницю і вівторок екзамени :)

Я так само - лиш розмітку змиваю, і то - тільки свій елемент під краном злегонька. Зараз покажу :girl_cool:

16. La esposa

La esposa Moderator

17. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дивлюсь я на тих файнюхів, і не розумію, чому не так мої місяці будуть розміщені, як я собі уявляла:girl_in_dreams: Довго доходило - що 5 і 7 місяці - то є травень і липень, а не травень та червень:xaxa: Але всерівно ми з Орман однакових вишиваємо:girl_claping:

18. Ума

Ума Super Moderator

Іруся, коти - всі гроші :) Календар такий гарнючий буде!!!

а той березень мій улюблений став :) трулі, кошик і шкарпетончики просто бомбезні :)

19. Анута

Анута Well-Known Member

Іруську, знову для тебе "казочка на добраніч" :)
    такий вигляд Песьо мав ще в обід, більше наразі ніц не вишивала. Не було часу.
    Тепер лишилось розснапити і подивитись куди орієнтовно ліпити того закрученого і повільного ;)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

20. Анута

Анута Well-Known Member

Хомко, я зробила равлика! він у мене ексклюзивний, бо малювала і позиціонувала його сама :) Знимки завтра (батарейки сіли). Якби не сподобався, то випорю :o
    все, я з почуттям виконаного обов"язку, йду лю-лю :)
    Завтра (тобто вже сьогодні) маю великий день і багато чого треба встигнути зробити ;) Всім солодких снів!!!