Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Ірцю, а чо той кіт догори дригом? я, щоб забрати зайві лінії маркеру (малий інколи помагає графити) просто паличкою з ваткою змочую у воді і по тій лінії проводжу, воно й пропадає але ти не хвилюйся воно потім все відійде
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Так в РМ. Хочу кожному роздрукувати по місяцях. Ой, Іринко, а не хочете попрати і наново розграфити? бо невідомо коли ми закінчимо робіна і що далі буде з маркером... Тому і радять для Робінів, краще ниткою розмічати... але я лінива, і також буду маркером....
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Іринко, а як з тими хрестиками модними на панамі справлялися? чи вишивали отсєбятіну? до речі, дуже файний підбір кольорів!!!
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Як коли виходить - майже завжди давала один колір під низ, другим зверху. Важко. на рівномірці відпочину За кольори дякую але вдень воно інакше - трохи м"якше. Зі спалахом не дуже Дякую, дівчата, за пораду, але певно той маркер лишу, бо десь читала, що вони всі, поки нові, відпираються.
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" петіти, чи як їх... то на місці звичайного хрестика має бути чотири повноцінних малесеньких - убійство...
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" То моє графлення. Нитками для всіх поділила (1 стібок=5хрестиків=10ниточок) але сама не можу вишивати без графлення, то собі маркером і досить не зле вийшло ту канву поділити я спочатку не планувала вишивати серпень місяць (там де розграфила), але поки я відволіклася малий ножицями розрізав ниточку там - верхній правий кут, може побачите, то довелося серпень вишивати самій, наразі клеєм там залила...і не знаю що з тим робити? міняти тканину і все заново робити? якщо комусь буде зручно, то може теж собі маркером помічати на моєму Робіні (чи я зроблю), або ниточками при потребі. Рахувати вже ніц не треба,
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Оленко, то дизайн Херітаж і вних є свої хрестики, які легше шити на рівномірці.. бо то або 4хрестики в одній клітинці, або такі подовжені... еге ж... зате ми намучимся
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Та де! Я не придираюсь бо планую для кожного (особливо, хто не шиє з компа) підігнати схему кожного місяця під ту мою тканину рррррррр.... чого я не купила рівномірку??? щоб ви не мучились будуть просто повні хрестки або півхрестики Нормально буде?
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" в мене паперова схема - вибачайте ... Але якість схеми дуже хороша Оленко, я беру серпень і січень
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" так воно там ніби неважко... принаймні нема страшенних переходів кольорів... думаю, буде легко
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Дивись аби тобі подобалось я спробую помучитись, але як піде туго... то звиняйте в принципі, якщо її можна читати з монітору, то ок у вас зовсім не складний Робін
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" А схемку дасьте, як то тре робити... бо я ще таким не бавилася... тільки 2 хрестика замість одного, а щоб чотири, та щей на аіді...
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" тре було зразу рівномірку брати, як Ума. в мене такі хрестики не вийдуть буде без них - ексклюзив ось такий петіт, який має бути в тій схемі а це "загальнопоширений" петіт, так, як він називається по всьому інтернеті.
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" А то напівхрестик, бо я вже уявила що то 4 повноцінні хрестики в одній клітинці треба зробити. таке я подужаю. а взагалі одним з великих плюсів Робіна, є те, що навіть якщо колись не робив якигось хрестиків - зможеш спробувати
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Іринко, я вже давала інструкцію до Херітажу і зокрема до тих котів (я наскільки можливо графіку розглядала) В РМ немає таких подовгастих хрестиків, тому там то показано як 2маленьких, а про петіти я щось там не зустрічала... треба на січень глянути. я вчора шукала на різних форумах фото тих котів відшитих, щоб розібратися, які ж там мають бути хрестики. Здебільшого фото дуже зменшені і нічого не видно добре, але на одній фото знайшла (власниця шила по оригінальному набору), то там таки як на схемі-інструкції. я швидше за все теж так буду вишивати
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Мій календарик: січень - Orman лютий березень - Іринка квітень - Ума травень червень - Ума липень серпень - Orman вересень жовтень листопад - Іринка Orman, у Вас дуже гарна тканина на робіні, як називається? Умо, я ще не проснулася до кінця, що на тій схемі є тими хрестиками, що треба буде вишивати? Я ті, що по лівій стороні всі вишивала, а ті що по правій - ще ні разу не приходилося.