Робін "6 етапів-6 учасниць"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Ума, 9 Жовтень 2009.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць"

Дякую Іруська! Знайшла в PS Stitch - це функція Clear Unused Entries - і воно мені той 300 викинуло:girl_tender:

2. Ума

Ума Super Moderator

Я закінчила ОленЧин Робін і сьогодні передам його Ануті (Ануточко, песики готові?)

і загальний вигляд Робіну
    усі фото з телехфону

Останнє редагування: 24 Січень 2010
  3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Яка краса!!! І ведмежатко:girl_tender:, і квіточки:girl_tender:, а бджілка:girl_tender::girl_in_love: - так мало кольорів, а такий класний календарик виходить:girl_in_love:
    А я вже так тих котів чекаю:o навіть не думала що так за ними сумувати буду:xaxa:

4. Анута

Анута Well-Known Member

наразі ще ні :) вчора зовсім не до них було... може зараз вдасться з ними зрелаксуватись ;)

5. Ума

Ума Super Moderator

Ок, Ануто, не поспішай, бо я за ростомірчик сяду не раніше, ніж в нас буде зустріч по передачі Робінів :) а поки-що колупатиму новорічний процес - орхідеї. вже так за ними скучила:girl_flirt:

До речі, щодо зустрічі: хоч на коли плануємо зустрітися? (ще не зовсім готові Іринка і Оленка. Оленко, що там в тебе з котами?) Можна зустрітися, як я отримаю бандерольку з Англії - думаю, за тиждень буде тут.

6. Ума

Ума Super Moderator

ото так виглядає зараз наш Робін. Блакитний колір - означає відшитий.[​IMG]

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

Мені підходить за тиждень зустрітись:)
    Анутко, можна 3865 намотати на бобінку порожню, щоб Оленці було менше роботи, чи маєш підготовану бобінку?

8. Анута

Анута Well-Known Member

можна :) навіть треба. готової бобінки не маю.

вишивала песя, думала щоб Умці передати але пішла з малим спати. Тепер ось відхожу від тої сплячки і думаю то день чи ніч на дворі.... як трошки прокинусь ще трошки повишиваю :)

9. Olenka

Olenka Well-Known Member

А бек?
    Ой як в мене туго з котами... то капец... Іринка, мені скинула вже добру схему, але я ж то почала вишивати по іншій, пороти вже не хотіла і тепер вишиваю з двох схем. Не знаю як той котик буде в кінцевому результаті виглядати, поки нормально... Я до зустрічі не знаю чи двох котів встигну :sad:

10. Olenka

Olenka Well-Known Member

Умо, я балджу від свого робіна... Я вже уявляю його в жовтій рамочці.... Чого в жовтій - не знаю....

11. Ума

Ума Super Moderator

Оленко, ти фото показуй. будем підтримувати!

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Бек теж не виділявся, а в тебе виділяється?

13. Ума

Ума Super Moderator

я Ануті передала Оленчин Робін, але дома забула п"яльця (Оленка в свій Робін-набір навіть п"ялечка поклала і голочку до вишивання). Тому п"ялечка, щоб знали, в мене. при наступній зустрічі передам (аби знову не забути)

14. Анута

Анута Well-Known Member

дуже гарненький! мій Павлуї вже зацінив :)
    спочатку все провірив і дав добро ))))))))))))

15. Olenka

Olenka Well-Known Member

Сьогодні взялася за вишивання.... але для мене все закінчилося трагічно... виявляється я мушу все пороти...
    Ось мій котик...
    я вже накінець розібралася з нитками, і почала вишивати.... але.... тепер я зрозуміла, що мала на увазі Іринка, коли писала, що в неї там відцентровано по іншому.... і тепер мушу більшу половину пороти...
    Тому потребую вашої поради.
    Я ні в якому випадку не відмовляюся від відшиття своєї частини, але щоб не зятягувати процес, я б може передала робін далі, а Іринка мені вкінці його дала ще раз...
    Доки я можу з ним тягнути??? зараз сяду за порку і почну заново :o
    Мені треба в тему про "затуркану"... ну я ніби не є така розгільдяйка, не знаю як я так прорахувалася...

16. Ума

Ума Super Moderator

Оленко, не хвилюйся! ті коти й справді важкуваті, як для Робіна. Я, думаю, що Іруся не буде проти, щоб зараз таки зустрітися і передати Робін далі, а потім кожен підтягне свої хвости при бажанні ;)

п.с. а на фото виглядає, ніби то бісером вишито :)

17. Анута

Анута Well-Known Member

ой, та то ж мій Грудень :)

мда, дійсно замалий простір між лапами та верхній "шаром" светрика-гамбургера з ягідками :sad:

18. Olenka

Olenka Well-Known Member

Хомко, перевірила схему по кількості використання нитки, на всіх видах стібків були одні нулі. Таки він випадково там, або був замінений іншим кольором.

Я вже втягнулася, і мені легко пішли. Важко на місці, де зі всіх сторін вже є хрестик, а по середині треба в половинці вліпити ще один петіт. Але на рівномірці це буде легше.

там не вистрачає 10 хрестиків. тобто схему треба починати вишивати знизу, я почала вишивати зверху по загальній схемі, а вже низ почала вишивати, коли побачила, що на голову вже ниток не маю. Потім Іринка мені скинула свою схему і я почала вишивати светрик, коли дойшло до ялиночок, я не зрозуміла чому я їх не можу втиснути нікуди. Найцікавіше! Рахую відступи зверху - все о.к. Рахую знизу - також. Я не могла зрозуміти в чому проблема! Відклала! Сьогодні віддала малого до свекрухи і планувала цілий день присвятити котам - ага! Шкода пороти, довишиваю низ, тоді відпорю верх....

Останнє редагування: 25 Січень 2010
  19. Анута

Анута Well-Known Member

раз мій чоловік повернувся (моєму щастю немає меж) взялась ударною працею завершувати песя :)
    Трошки вас потішу, зокрема Хомку!
    Знимки вчорашні, сьогодні вже виглядає інакше. Просто вчора не було вже духу знимки виставляти ;)

Песьо без бантика і беку (вид зліза, вид справа, ги)
    [​IMG] [​IMG]

Мордуська зблизька
    [​IMG] [​IMG]

Пташка зблизька

20. Анута

Анута Well-Known Member

Ірусь, тих ниточок, які я докупляла вистарчило під зав"язку. Нові моточки не розпочинала :) О, який я економіст!