Робін "6 етапів-6 учасниць"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Ума, 9 Жовтень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць"

Ловлю себе на тому, що я таки підсвідомо не берусь за завершення того песика останні 3 дні. Лишилось півпесика, відсили 2 години роботи. Але в мене якийсь пунктик в голові, що як його завершу поїду народжувати, а я зовсім не хочу народжувати без чоловіка. От і вчепилась в песика як в останнього рятівника. Просто з Павлусем так було - дошила на картині останній хрестик, оділась, взяли сумку і поїхали... Правда я тоді вишивала весь день з переймами, але тут 2-гі пологи і боюсь, що стільки часу в резерві не буду мати...
    Треба було мені ще Пухів взяти ))))))))))) Тоді б більше завдання було

2. La esposa

La esposa Moderator

Ануто, я дивуюсь твоїй сміливості і спокою... Я б так не змогла:o

3. Анута

Анута Well-Known Member

Іринко, а мені більш нічого не залишається ;) від паніки ще нікому краще не стало...

от Хомка підказала равлика тягнути за хвіст як той час... завтра до нього гляну. В принципі, не люблю я так, не завершивши одне братись до другого. Буде мене той песик муляти....

4. Ума

Ума Super Moderator

Ануто, я на завтра можу Пухів підвезти, я майже закінчила. :) так, що ти до лютого точно не народиш :)

5. Анута

Анута Well-Known Member

УМЦЮ!!! 5 балів!!!!!

6. Анута

Анута Well-Known Member

Ірусю (Хомочко), а там на малюнку на весь ростомір 3 равлики і всі різні. Я напевно таки візьму одного з тих і будуть 2 однакових, а третій інший, а??

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

Добре, Ануто, нехай собі будуть два однакові)), головне щоб були))

8. Анута

Анута Well-Known Member

якщо мені Умця завтра підкине Пухів, то мушу сьогодні терміново Песиків завершувати :girl_crazy:

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Песики-песиками, а відпочинок ще ніхто не відміняв! І пухи полежать тихенько)) - почекають черги))

10. Анута

Анута Well-Known Member

так три дні і так шлангую :)

11. Ума

Ума Super Moderator

Ануто, завтра нє, бо сестри не буде дома, а мені і до неї треба, хіба десь буду в тому районі. А в неділю вечером певно точно завезу, ок?

12. Анута

Анута Well-Known Member

Ок. маю ще час завершити спокійно песя :) а то кинулась на завтра завершувати ударною працею )))))))))))
    але ж мені рябонький дістався! ну такий рябонький! )))))))))))

13. Ума

Ума Super Moderator

14. Анута

Анута Well-Known Member

Песьо на даний момент
    [​IMG] [​IMG]

все, пішла я лю-лю :)

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Не лінуюсь повторитись - песик виходить фантастичний:girl_in_love:
    Анутко, при нагоді глянь в програмі - тобі десь висвітлює колір №300, бо я щось його ніяк знайти не можу... І можливо також підкажеш чи можна в цій програмі побачити, скільки яких ниточок потрібно - це я так, на майбутнє:girl_in_dreams:

16. Анута

Анута Well-Known Member

300 - ніде не бачу на свому песику.
    по секрету, моточок 300 маю в своєму загашнику під план. Брала через інет.
    якби тебе "приперло", то можу позичити ;)
    Він коричневий, подібний до 400 тільки дещо темніший.

а за програму - наразі ніц не скажу. РМ сама популярна - в ній ще більш менш розбираюсь. А ось в ПССтіч практично не працювала. Треба хелп читати...

17. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дякую, справа в тому що той 300 з тих що закінчуються, кольорів, але я переглянула кілька раз всю схемку згори вниз і навпаки, підсвітлюючи той колір, і мені нічого не підсвітлює. От і думаю, він там випадково у списку чи як?..
    -----------------------------------------
    Додумалась, що може щось натворила в схемці випадково, скачала знову, там теж нема 300, видно це помилка і його в песиках не використовують.

Останнє редагування: 23 Січень 2010
  18. La esposa

La esposa Moderator

Ірцю, а ти, щоб знати вже точно, натисни правою кнопкою по якомусь кольору, і вибери, щоб видалити всі невикористані. Якщо лишиться - значить, є :)

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

А як ця функція на англійській пишеться? І що означає "всі невикористані", мені їх якось позначати треба? От мене цікавить саме колір №300, тобто стаю на нього, а всі решта невикористані вважаються?

20. La esposa

La esposa Moderator

Ні, виділяти нічого не треба, воно само викине ті, котрими не треба вишивати. Англійською - не знаю, бо маю рос.програму, та ф-ція в мене четверта з самого низу меню, або, якщо дивитися на підгрупу "Видалити", то третя з трьох :)

Ось: