Робін "6 етапів-6 учасниць"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Ума, 9 Жовтень 2009.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць"

Урааа!!!!

І я звітую: третій мініетапчик завершено:girl_claping: Щось фото вийшли нечіткі:girl_cray:

[​IMG] [​IMG]

2. Анута

Анута Well-Known Member

Ірусю, СУПЕР!!!!

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ануточко, в мене теж того равлика на схемі нема:girl_sad: Подивилась на загальну картинку, то цей равлик ніби дзеркальне відображення самого нижнього равлика, але то треба побавитись - може пропустіть його, або вишийте такого ж як самий нижній (як я вишивала) - на загальну картинку не вплине, куди той слимак повернутий буде:xaxa: Правда розмістити його прийдеться самостійно...

4. Анута

Анута Well-Known Member

короче я подивлюсь. Буду мати настрій - буду того равлика колупати :)
    наразі додалось ще 2 кісточки і одне курча :)

5. La esposa

La esposa Moderator

Уффф... Ірцю, мій хом"як в шоці, які ті картинки смачні :girl_cray: молодець!

І я вчора ударно засіла за березень :)

6. La esposa

La esposa Moderator

але я затуркана :girl_haha:

погортала тему з кінця до початку, побачила, скільки всього пропустила :girl_in_dreams: ну ви молодці, дівчата-рукодільниці мої :girl_in_love:

7. Анута

Анута Well-Known Member

вишиваю песика і пакую сумку до ПБ. Маю надію дошити песика до визначної події :) а равлик вже вбо встигну, або буде чекати кращої участі.
    Як закінчу - знимки обов"язкові ;)

8. Ума

Ума Super Moderator

Ірусю, дякую! так потішила і ністрій підняла!!! Дуже гарно і акуратно, а ті майтечки - то є щось! :girl_in_love: піду теж поколупаю вінні-пуха!

9. La esposa

La esposa Moderator

Дякую, дівчата :girl_in_love:

Анутко, малеча, певно, великим дизайнером буде, бо маєш такий вишивальний настрій в останні дні... :girl_in_dreams: :girl_in_love:

Ірцю, а як тобі Анутин робін йде? одне задоволення - така картиночка! Певно, запишу до планів ;)

Умцю, а мені ті котики такого настрою додають! Чоловік вже з мене сміється, що я вмиватися почала, як кіт :) до речі, в тебе біленький 5200 закінчився. Я своїх півмоточка начепила, шию з них, а на решту котів тобі забракне :)

Оленко, як Ваш компутер? Надіюся Вас наздогнати :girl_cray:

Маріє-Орман, чого не зазираєте сюди? ;) тут щось новеньке є :)

10. Orman

Orman Модератор-бомба

як це не зазираю? Регулярно зазираю ... по "Дякую" видно :girl_cool:

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Поруч є темка з фотками. Навмисне для таких затурканих. ;)

12. Ума

Ума Super Moderator

ну з мене чоколяда і півмоточка ;)

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ну і я знову повихваляюсь:girl_flirt: День в мене якийсь такий хвалькуватий:xaxa:

Мій готовий етапчик

Анута вже має 1/3 робіну:girl_claping:

Ну й помічник теж тут, звичайно)))

14. Ума

Ума Super Moderator

Хомко, але ж то файно виглядає... дійсно, надзвичайно вдалий дизайн Анута вибрала. Я так подивилася, що до мене черга ще довго не дійде... я остання на Анутин Робін :sad:

щось я відстаю... Ще не готові Іринка, я і Оленка. Оленко, ти там як з тими коцурами справляєшся?

15. La esposa

La esposa Moderator

Ірцю, молодець! Як тобі дався той бек-мереживо?

16. Анута

Анута Well-Known Member

Хомочка вирішила розігнати мій депресняк :girl_claping:СУПЕР!!!!

17. Xomka

Xomka Well-Known Member

Бек, то є чудо, чим більше я ним вишиваю, тим більше його люблю:girl_in_love: І не тільки в мереживі)) По вишитому не шила в кожну клітинку, там де такі діагональні лінії на дві клітинки, бо в мене тоді не виходить рівна лінія(( може через те що під тим ще хрестик є... А надписи вже бекала в кожну клітинку, старалась щоб ті діагональки рівні були, просто по тканині мені це ніби вдалось.

Ануточко, забула дописати про ниточки, всього достатньо, тільки 3865 (той молочно-білий) закінчився. Трошки мені не вистарчило, тому й не встигла до вихідних закінчити, але я вчора собі півмоточка докупила - цей колір мені так сподобався:girl_in_love: Коли ти мене питала чи вистарчить молочнобілого, я чомусь подумала на такий світло-світло-цитриновий (якого дійсно в моєму фрагменті тільки трошки), бо цей мені видався звичайним білим. Аж потім визначила, що він є самим популярним кольором фрагменту:girl_haha:

18. Анута

Анута Well-Known Member

він самий популярний колір всієї вишивки. Там йде 3 мотки точно.

треба було купити на мою долю і було б 1:1 (я тобі ниточок докупила, ти мені)

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я думала ти вже собі запаслась, ні? Я ще попрошу чоловіка мені дещо докупити цього тижня, можу й ці два моточки замовити, якщо ти їх не маєш, а ті пів-моточка я спец. собі захомячила:girl_blum:

20. Анута

Анута Well-Known Member

я собі запаслась, але в хорошого Хом"яка ніц не пропаде. просто так би було найпростіше з нашими нитками розібратись ;)