Робін "6 етапів-6 учасниць"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Ума, 9 Жовтень 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць"

Ануто, ще раз вам напишу. ДУЖЕ гарну картинку взяли на Робін.
    дуже пасуватиме до кухні.

ну і дівчатам треба подякувати за таке втілення гарне!

2. Анута

Анута Well-Known Member

Хомочко, я млію від тої краси!!!

ні. я спочатку думала, але потім зрозуміла що треба буде якось слова скорочувати (укр.відповідники довші) і пішла шляхом найменшого опору, тобто без авторських змін )))))))))

дякую! з кожним відшитим етапчиком в цьому все більше переконуюсь :girl_claping:

Останнє редагування модератором: 13 Січень 2010
  3. Ума

Ума Super Moderator

ось моїх 50% Робіна

а то Оленкиних вже готових 1/3 з хвостиком від цілого Робіна

завтра почну червень, він мені так подобається, такий кольоровий!!!! (орхідеї орхідеями, а зобов"язання тре виконувати)

4. Анута

Анута Well-Known Member

Останнє редагування: 13 Січень 2010
  5. Ума

Ума Super Moderator

6. Анута

Анута Well-Known Member

з малим не мона, а нуна :) будете нам посівати!

7. Olenka

Olenka Well-Known Member

файну ти придумала заганялочку-посівалочку.
    Шкода, що я не змогла :sad:

8. Анута

Анута Well-Known Member

9. Анута

Анута Well-Known Member

Звітую: роздрукувала щойно свого песика і ключик до нього (виявилось що у мене програма показує інші символи, ніж в Хомки). Зараз натягну його на снапи і може завтра почну.

10. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я не знаю на якому у мене рівні... на голому :girl_cray:
    Я не маю ниточок, а найгірше, що я не можу їх порахувати, бо мій коханий чоловік поміняв мені вінду на 7 і я вже сьогодні цілий день присвятила видаленню-встановленню-лікуванню... але чомусь застряла на початковому етапі.... ноут матюкається... чоловік тішиться :), але обіцяв подивитися. Якщо не засне присипаючи малого, то може я накінець порахую ті ниточки :girl_in_dreams:
    Тепер я буду затягувати...:girl_devil:
    Як класно виглядає :girl_in_love: . Я вже уявляю рамочку і вже знаю де повішаю. Вже так хочеться його отримати!
    А ще знаєте дівчата, я так скучаю за Хомчиним песиком. Розумієте я не даром вибрала добермана, бо колись мала такого песика і дуже його любила ...

11. Анута

Анута Well-Known Member

Звітую: оскільки руки свербіли і треба було якось вкладати малого спати взялась вишивати (важко відслідкувати логіку, але вона є).
    Тому ще вчора (бо вже перевалило за північ і настало сьогодні) ми вишили ось цього крилатого звіра, а потім ще крізь сон Павло Романович казали, що він "Паагай" (тобто хлопчик-помагай).

Ось що вдалось зазнимкувати, а далі фотік сказав "Самі пахайте на голодний шлунок!", що в перекладі означає "Замініть батарейки" )))))))))

Знимка без спалаху - тому якась рябенька вийшла

З.І. Хомочко, я хоч своє вишиваю, га?

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Вау, вау, вау!!!! Ануточко, але метелик класнючий:girl_claping::girl_in_love: :girl_in_love: Ваш песик відразу над Оленчиним доберманчиком, так що ніби свого))) А ниточок вам усіх вистарчає? Велике прохання:o - киньте оком :)xaxa:) по всіх ниточках - може які номери майже закінчуються, щоб я докупила на майбутнє:girl_in_dreams:

І взагалі, ось вам:girl_blum: Налила вже майже повну пляшечку молока))

Залишилось забекати і вусьо:girl_blum: Оленко, Іринко, Умо - наздоганяйте:girl_flag_of_truce:

Останнє редагування: 15 Січень 2010
  13. Анута

Анута Well-Known Member

СУПЕР!!!

зараз кину. щось там таке бачила...

Таких, що залишилось метри по 2 на моточку: 300, 351, 436, 437, 498, 739, 3781 (але я не знаю скільки їх там ще треба буде)

Таких що менше ніж півмотка: 400, 402, 415.

Решта ніби пухкенькі моточки :)

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ануточко, подивилась я ниточки, дещо треба докупити, але погано те що номери 739 та 437 йдуть до вашого песика і то досить багацько їх там, не знаю чи вистарчить... Мені до вас трішки далеченько їхати з Топольної, ще й з малим в нагрузку:girl_in_dreams: чи не можемо ми зробити бартер:o може б ви мені докупили ці два моточки, а я б вам якихось два докупила, може вам які треба на робін чи панусю, чи ще на який майбутній процесик?

15. Анута

Анута Well-Known Member

Ірусю, переглянула по своїх запасах - не маю тих кольорів, нажаль :sad:
    я буду вишивати, а там видно буде. Якби не вистарчило - тоді щось придумаємо ;)

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

17. Анута

Анута Well-Known Member

Так-с, оскільки мала стресову ситуацію, треба було заспокоїтись і відволіктись сіла далі колупати робін. Голочка мене врівноважила, тремтіння рук пройшло і зараз зі спокійною душею піду лю-лю :)

знову без спалаху

і зі спалахом

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дякую за ще одну лапку:girl_in_love: Ростомірчик "росте"))):girl_in_love: Але бажаю надалі - ніяких стресів!!! Так всім стресотворцям і передай! Вчуся на ти)))

19. Анута

Анута Well-Known Member

Ірусю, може буду мати можливість докупити тих ниточок по моточку - "зашлю гонца". Як вийде, то буде добре :)

20. Анута

Анута Well-Known Member

Звітую: маю по моточку
    Т.щ. розслабляємось і вишиваємо далі ;)

Ірусю, в мене на схемі в PCStitch нема равлика. Дивлюсь на першій стор.теми малюнок - то там якийсь равлик чи щось таке....