Робін "6 етапів-6 учасниць"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Ума, 9 Жовтень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць"

Оленко, а подивися ще на хвіст того віслючка. там має бути французький вузлик?

2. Olenka

Olenka Well-Known Member

Іринко, а ті моточки, що на них пише Аріадна, то їх треба переводити на номера в ДМС?

3. Olenka

Olenka Well-Known Member

Переклала всі нотатки до схеми
    ніби про віслюка нічого не пише. не знаю, що то малося на увазі. може, те, що він в нього пришитий? :) Умо, роби як тобі зручно і як ти це бачиш.

4. Ума

Ума Super Moderator

добре, ще одне. То той дощ я зрозуміла має бути блакитний в 1 ниточку, а не чорний? бо одна дощинка там чорна (то я все з РМ кажу)

5. Olenka

Olenka Well-Known Member

Умо все правильно. То напевно через те, що я працюю на двох компах.

6. Olenka

Olenka Well-Known Member

Народ, то тільки в мене чи всім карлякулі написало в моєму останньому повідомлені?
    мій комп, хоче на незаслужений відпочинок... йому тільки півроку... я вже мовчу, що я "дякую" на ньому ставити не можу... :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

7. La esposa

La esposa Moderator

Ні :) Забула пояснити :girl_flirt: Там деякі нитки намотані на котушки з-під інших ниток, і та аріадна закреслена, а з другого боку має писати "Замість такого-то", тобто, замість відповідного ДМС. Якщо не пише, замість чого, то подивіться, може просто ті ниточки лишились від тих котів, що вишивала Хомка, і їх не треба. Або, якщо не можете розібратися, напишіть мені номери тої аріадни, я сама розберусь :) Вибачайте, що так заплутано :)

8. Анута

Анута Well-Known Member

напевно, бо в мене видно все нормально

9. Olenka

Olenka Well-Known Member

Іринко, ще одне питання в мене є 2 моточка, де пише "Замість 989". Насправді це два різні відтінки. Який використовувати?
    Мені на грудень не вистарчає 7 кольорів, на серпень - ще не рахувала. бо він у мене в загальному файлі.

10. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я то зрозуміла, але є де не пише "Замість..", Наприклад, Аріадна 459, 465, 664, 672, 695, 585... ніби все...
    У мене поки малий спить, мушу розібратися з ниточками, інакше - їм хана ;)
    Я по сотих поскладала в окремі кульочки.

11. La esposa

La esposa Moderator

упс... а наскільки різні?

Бачте, думала, так буде краще, щоб не плутатися, і сама заплуталась... А гляньте-но тут і отут...

12. La esposa

La esposa Moderator

Для Уми - було/стало :)

13. Olenka

Olenka Well-Known Member

обидва зелені, але один світліший, а другий темніший...
    Якщо в мене є цей номер, то я порівняю і який буде ближчий по відтінку, той і використовуватиму, о.к.?
    Я схемки маю. Чи ви маєте на увазі, що на серпень більше кольорів є? Бо я почала вже грудень...

14. La esposa

La esposa Moderator

Думаю, чи не відрізняється часом ваша схема від моєї - бо в нас з Умою різні :)

Ага, то хай буде темніший.

15. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я скачала з темки про Робіни. А чим вони відрізняються? Бо я вже почала вишивати.
    То може нехай Ума виставить ваші схемки в першому повідомленні, бо коли я шукала схемку до робіна, то ніхто не памятав, де вона лежить. І я спрешу дивилася в схемах Коти, потім Календар, а потім аж знайшла в схемах Робін.

Іринко, передивилася схеми, ніби явної розбіжності не бачу, але у вашому грудні не має напису і тих ягідок з листочками, що по боках від напису, їх не вишивати?

Останнє редагування модератором: 3 Січень 2010
  16. La esposa

La esposa Moderator

То буде плутанина. Я краще буду кожному закидати лінк з моєю схемкою, щоб не плутати інших, хто схоче скачати :)

вишивайте :)

заплутала я вас :girl_sad:

Останнє редагування модератором: 3 Січень 2010
  17. Ума

Ума Super Moderator

Я не думаю що схеми в нас різні, просто я інакше центрувала кожного кота, а Іруся центрувала теж по-іншому :)

Ірусю, кіт суперовий! Ти хоч до іспиту готуєшся? а то буду мати на совісті.

18. La esposa

La esposa Moderator

Готуюся :) То я вчора вишивала, бо спочатку думала, що то субота, а мене ощасливили, що ще п"ятниця, і я на радощах вишила муркові другу лапку і фостика :)

19. Ума

Ума Super Moderator

студент як все готується в останню ніч :)

20. La esposa

La esposa Moderator

ше би :) ніколи не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра :)