Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Хомко, а Іринки Робін у Вас? Дівчата, якщо ви буваєте в центрі, то я можу забрати. Я завтра до обіду буду в центрі і ще буду посилку зустрічати, то я буду на машині і їздити. Впринципі і сьогодні після обіду буду в центрі - то може якось перетнутися? Для другого етапу, які залишилося передачки зробити?
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Нам треба всім телефонами обмінятися. Я маю Уми, Анути, Орман. Іринко, Хомко скиньте свої.
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Ну то що зустрічаємося завтра? Я вже свого Робіна маю, але була б рада всіх побачити. Може в обід, годинка 14:00?
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" і мені тоді скиньте буду мати всіх. я за містом але з інетом. Буду при вільній хвилі розбиратись з робіном Орман.
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Умо, подивилась зараз загальну картинку. В мене в РМ того не було, а на картинці з першої сторінки темі дивлюсь, що грудень трошки інакше. Там верхній ряд на светрику я все думала, що за орнамент. А тут дивлюсь, що з беком виходять гарні ягідки. А в мене в РМ там беку немає і тому орнамент якийсь невизначений. Треба буде на загальній схемі глянути і дошити. От халепа вийшла
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" точно, ягідки... аж лазила дивитись спеціально)))) але в очі не кидається
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" а конкретніше - пишіь, будь ласка, годину, бо мушу розпланувати день і узгодити з чоловіком
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Я в суботу після обіду не можу. Може дійсно хтось може підтягнутися на загальну форумівку? Зорянівонька - шпіонка, знала де нас знайти
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Мені, наприклад, підходить після 18 години. Але то лиш мені, не знаю, як решті дівчат
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" ой, навіть не знаю! я сьогодні не можу - майстри є, а я за виконроба вдома Завтра можу протягом цілого дня і в неділю після 18.00 ну, як не вийде зустрітися, то можу Іринці Робін підвезти _____________ Ануто, я ще Робін свій (Іринкин) на руках не маю. Але, думаю, що все поправимо! Не хвилюйтеся. А я на наступний раз буду уважніша до роздрукованих схем
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Я можу в суботу, можу в неділю. Оленко, можу завтра до обіду підскочити в центр і віддати Іринчин робін. Сьогодні мені вже не виходить((
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Умо, та я не хвилююсь сильно. Просто помітила, що там якась каша на светрику і не виглядало воно мені. Аж тут вирішила на першому дописі подивитись, що саме в ложках-плошках маю вишивати і вирішила переглянути котика свого. Тут і помітила, що там якраз з беком виходять гарнюні ягідки. Але то все поправимо - лиш дрібницю беку дошити. То ж не пороти Дівчата, пропоную перекличку по робінах: Анута - в наявності робін Орман Орман - робін Хомки далі....
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" В мене Робін Оленки ( я його маю зараз вишивати) і маю робін для Іринки (Умин) Ануто, я переглянула схему і дійсно чогось в цьому перенаборі забули ягідки пообводити ...
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Значить так, 3 робіни "по місцях", 3 ще мають передатись для другого етапу. В роботі: Анута - робін Орман, Орман - робін Хомки, Ума - робін Оленки. До передачі: Іринка - Хомка (робін Анути), Ума - Іринка (робін Уми), Хомка - Оленка (робін Іринки) правильно?
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Орман, я уточнити ще раз: нижній правий кут мій, так? вправо від вишитого. бо акурат розбираюсь що до чого.