Робін "6 етапів-6 учасниць"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Ума, 9 Жовтень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць"

нарешті з того набору різнокольорових хрестиків почало щось вирисовуватись.... думаю далі робота піде швидше, бо вже щось таки видно ;)

2. La esposa

La esposa Moderator

Фото в студію ;)

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Тра-ля-ля, тра-ля-ля, котик-червень уже є:radist::dance: Іринко, приймай)))
    Ось передостанній етап ...............................................................і після шести:girl_crazy:годин беку
    [​IMG] [​IMG]
    Ну і на закуску:girl_haha: - виворіт

П.С. От цікаво, Мері Шеллі сама свої дизайни вишиває?:girl_crazy: Це ж треба ТАКЕ придумувати:girl_crazy:

4. Анута

Анута Well-Known Member

5. Анута

Анута Well-Known Member

Умцю, відповідаю на коментар:
    в мене ще є трошки часу. А зробити це - для мене вже справа принципу. Ну не звикла відступати одразу ж як попадаються труднощі :) Я вже сьогодні почала розмальовувати схему аби не плутатись на те, що вже відшила. Мушу ж я знайти "підхід" до тих гарних, але впертих котяр!!! ;)

6. Ума

Ума Super Moderator

Може я вам підвезу кольорову схему?

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

Давайте планувати вже наступну зустріч. Пропоную знову неділю, 6 грудня, тоді до НР ще раз встигнемо зустрітись. Думаю, Оленка песика вже напевно закінчила, або на фінішній прямій, Анута одного котика точно закінчить, Іринка теж напевно на фініші... Або можна посеред тижня зустрітись, якщо всім вийде. Ну то як?
    П.С. Але я горда, що такого котища вишила:girl_in_love::girl_haha: Фотографії в мене як завжди не вийшли, але він такий файнющий:girl_in_love: Вже навіть жовтень розпочала)) хотіла з котика починати, а там купа білої шерстки, займаюсь чимось полегше - травичкою:girl_haha:

8. Ума

Ума Super Moderator

моя поїздка переноситься приблизно на тиждень, то є ймовірність, що я в неділю ще буду тут. Можу теж зустрітися. До речі, я сьогодні зустрічалася з Орман і взяла в неї наступний Робін. То до зустрічі може зможу і віддати :) Але чи то би пасувало? з огляду, що інші ще перший не закінчили?

9. Анута

Анута Well-Known Member

Умо, їдьте спокійно відпочивати :) я вже цю маркером помалюла і вона в мене чудо кольорова ))))))))))))))))))
    Одного кота я точно осилю, а як "знайду з ними спільну мову", то і другий десь поруч буде. Просто я не хотіла спочатку взагалі нічого писати, аби вас не розстроювати. Ця схема не належить до "моїх" схем, тобто без робіна я б за таке навряд чи взялась. Але це і є цікавим та родзинкою робіна, нє? ;)

10. Ума

Ума Super Moderator

дуже гарно відшили!!! я собі уявила, як з тим беком мучились... молодець!

11. Ума

Ума Super Moderator

та я собі навіть не уявляю як їх можна вишивати з графіки... тільки з РМ і то голова кругом йде. А Може я вам кожен колір роздрукую "підсвіченим" в РМ і тоді буде легше вишивати, по кольорах?

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Переглядаю теми робінів і подумала собі, що треба фото процесів окремо поставити, відділити фото від решти обговорення. Що думаєте?

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

я проти. думаю, тут фото процесів є доречним.

14. Ума

Ума Super Moderator

може копіювати, щоб і тут було теж, бо тут багато обговорення буде прив"язаного до фото

15. Liliyah Romanova

Десь це й мала на увазі, бо поки перелопатиш купу теревенів... :8: Фото зовсім у них погубилися... :sad::sad::sad:

16. Анута

Анута Well-Known Member

УМО! спокій!!! давайте закриємо це обговорення ;) я розберусь. якщо мені буде видаватись зручніше інакше, а я сама собі роздрукую.
    я більш-менш виявила, що мене плутає: різні символи в РМ та графіці, і розмітка. На рівномірці цей дизайн вишивати чудо, але коли не зовсім орієнтуєшся в просторі - плутаєшся.

17. Ума

Ума Super Moderator

Добре, я спокійна :)

а ото різні символи, то я так зрозуміла, що версія РМ попередня і\або шрифти не всі наявні

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

а мені не подобається, коли обговорення тут , а фото в процесах.
    ( так і з баляринками) краще в 1 гілці.

19. Ума

Ума Super Moderator

дівчата, може хто поможе супер-модератору знайти де Оленка схему своїх Вінні-пухів викладала в РМ? я шось шукаю-шукаю... затуркана одним словом

20. Liliyah Romanova

А якщо додатково? Просто класно, якщо хтось бере в тому участь, а якщо ні?
    У баляринках лише одне фото процесу, а знайти його - :suicide: