Робін "6 етапів-6 учасниць"

Discussion in 'Рукодільні забави' started by Ума, Oct 9, 2009.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць"

Іринко - красотіща!!! Нічого поганого не кажи про виворіт, поки мого не бачила:girl_crazy: І по-моєму гарно з тим кольором теж - такий справжій котячий мужчинка з чоловічою парасолькою:girl_flirt:
    Може все-таки зараз випрати ту плямку, поки час ще є до передачі?

П.С. А я думала, що то Анута дає Іринці, а Іринка мені, а я свій Оленці - хіба не так?

2. La esposa

La esposa Moderator

а. ой. так точно :) затуркана я :)
    хтось би мені позичив великого натхнення до того прання... чи порення... я вже його 4 рази прала... Вже як робін до мене повернеться, я його виперу, воно пустить колір (напевно), тоді я біле попорю, нашию знову, і більше мочити не буду.

Шось таке. Як кажете?

3. Ума

Ума Super Moderator

Іринко а 4 рази прали в засобі якомусь? Просто у вас дійсно немає маркером розмітки, то можна спробувати ще в засобі попрати. Хоча я б не порола, фарба ж на квітень не перекинулась? а той січневий такий рум"яний вийшов ніби з сильних морозів :) може то так має бути!

а виворіт у вас суперовий як для тих котів, в мене значно страшніший. Як то у вас так акуратно виходить? певно не всі ті хрестики специфічні вишиваєте?

і за зміну кольорів не переживайте, якби я не знала який той квітень має бути, то вважала б що так і має бути :) Все дуже гарно!

ну що, у нас з Робіном залишились Анута і Оленка! :)

4. La esposa

La esposa Moderator

Останній раз трохи капнула мила з вивороту, а до того тільки у воді. Мило трохи відіпрало канву, але більше терти я боялася.

Дякую :) якраз на виворіт я в першу чергу махнула рукою, бо старайся-не старайся, тут або виворіт, або лице - ще не виходить добре в мене ховати перетяжки на лицьовій - все видно :sad: А ті блатні хрестики я навіть трохи шила. Проколювала канву і шила. Потім забила :) Так що дівчата, хто буде в мене вишивати, не мучтеся: не виходить - то ну його :)

Мені так стидно було той виворіт показувати...

5. Ума

Ума Super Moderator

ааа, то я тепер розумію, чого виворіт акуратний :) бо в мене всі перетяжки зі звороту :) в мене там ногу зломиш :) можу показати, бо еж сфотографувала, щоб вам менше стидно було... але тоді я буду червоніти :)

6. La esposa

La esposa Moderator

показуйте :) щоб я така була не одна :)

власне, що в мене теж - треба ще вчитися і вчитися...

7. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, я потроху пасу задніх, але і вас наздоганяю. Шапочка для тістечок майже готова, лишилась шапочка для чаю і якщо встигну моя частинка. Як не встигну, то вишию скільки вийде, а потім дошию все решта :) Щось воно мене атк втягує, що певно би сама цілу картинку вишивала )))))))))))

8. Orman

Orman Модератор-бомба

Дівчата, мушу написати - лишіться того ровера (вивороту). Часом таке враження, що більше за виворіт переживаєте, ніж за лице.

Моя мама вчилася - училище, потім інститут (худграф) - все по вишивці, то я від неї стільки не чула про виворіт, скільки від вас. Про перетяжки і закріплення нитки на лиці - взагалі не чула.

Не ображайтесь - може трохи зарізко пишу, але то направду половина дописів: подивіться як я вишила, але не хваліть, бо там таааакий виворіт (якого, якщо ви самі не покажете, ніхто ніколи не побачить).

Мир, дружба, пиріжок :)

9. Ума

Ума Super Moderator

тре галерею виворіток створити :) мовляв, здогадайся що на лиці :)

Все, Іринко, можеш переставти червоніти, тепер червонітиму я :)
    [​IMG][​IMG]

Орман, мені мою зворотню сторону соромно показувати лише вишивальницям, а моя мама хвалить мене :) каже, дай я на роботі похвалюся тобою :) мовляв в тебе з лівої сторони так як з лиця :) :girl_haha::girl_haha:
    а, оскільки, то Робін і так чи інакше будем бачити одна одної ліві сторони, то починаємо оправдовувати свою майстерність :):girl_cool:

10. Ума

Ума Super Moderator

я так теж про котів думаю... може хто відмовиться 2 шити :) буду мати нагоду ще одного коцура повишивати :)

Ануто, ви нас процесиком підбадьорюйте!!!

11. Анута

Анута Well-Known Member

при нагоді зазнимкую

12. La esposa

La esposa Moderator

Гарний виворіт. Серйозно. :y:

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я від своїх котів нізащо не відмовлюсь:girl_blum: на Іринчиних ще побалдієте:girl_haha:

14. Olenka

Olenka Well-Known Member

Дівчата, я на половину готова, і вже би вишила другу половину, але.... не могла зайти на форум, а хотіла з вами порадитися ось з чим:
    у мене у липні місяці сидить Пятачок і їсть кавун, ну як не крути, а кавуни - в серпні, то думаю таке: може поміняти малюнки липня з серпнем?
    Потім почала далі розгляди, а що якщо поміняти жовтень з листопадом?
    Жовтень - сова з листям, щось мені більше асоціюється з листопадом. А вам?
    Чекаю вашої поради.

15. Ума

Ума Super Moderator

Оленко, запросто можеш поміняти, але я тобі скажу, що кавуни в нас вже в липні продають :) і листя опадає в жовтні :) тому в календарі все вірно :) але як ти поміняєш, то теж буде вірно :)

а процесик нам показати?

16. Olenka

Olenka Well-Known Member

Мені малий минулого тижня зламав фотік (силою закривав обєктив) - ремонту не підлягає.... :sad: :sad: :sad: :sad: Дуже мені шкода, бо він мені був дуже зручний... Пробувала на телефоні, але щось в мене не виходить нормально фотка...

Тільки що зауважила, що календар побудований так, що зображення з Пухом йде через одне з іншими друзями, якщо я поміняю, то зібється та черговість... Напевно залишу все як є...

17. Ума

Ума Super Moderator

шкода.... може давай хоч з телефона :) Але ті Фії збитошні!!!

18. Анута

Анута Well-Known Member

вирішила вас потішити, аби не подумали що я сачкую :)
    1. Час тістечок
    Кутик зблизька
    і виворіт (я червоніти не буду, бо на краще я точно не здатна, принаймні наразі)

2. Час чаю
    з цього мотиву готові лишень кутики, щойно з-під голочки :)

19. Olenka

Olenka Well-Known Member

А тепер мій фотозвіт :)
    Починалося все так:
    тепер намітилися розміточка, вона жовтенька, тому її ледве видко
    а це вже місяць лютий у компанії з сімейством кенгурячим, але без беку (з цього моменту я без фотіка, зображення скановане)
    а це вже з беком (на телефоні в мене не виходило, тому я позичила фотік, щоб вам показати)
    а так на загальному фоні

20. Ума

Ума Super Moderator

Оленочко, дуже гарно!!! Все таки бек - то сила!!! двай ще на одному диханні серпень і вже будеш готова до ротації Робіну :)