Робін "6 етапів-6 учасниць"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Ума, 9 Жовтень 2009.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць"

Так, завдяки Іринці список днів скоротився наполовину:girl_haha: Значить пятниця або неділя післяобіду.

2. La esposa

La esposa Moderator

Та нє! я можу хоч з вівторка :) тіко субота зайнята, а неділя лиш до обіду! а про кінець тижня написала, бо таки боюся тої грипи :) А давайте голосування закалатаємо?

і дівчата, давайте на "ти" до мене. А то яйками закидаю!

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ага, ясно, Іринко, у тебе кінець тижня вже з вівторка починається:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

4. Ума

Ума Super Moderator

то без беку

буду намагатися завтра то все забекати :)

щодо зустрічі: мені теоретично будь-який день підходить, але практично дасться чути :)

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я нарешті придумала як розмітити, щоб до мінімуму звести помилки при пошуку кожного фрагмента - вишиваю всю шкалу знизу до верху - нудно:girl_in_dreams::girl_cray: а що робити - тут як на мінному полі - крок вліво, крок вправо ...:girl_crazy:

6. Ума

Ума Super Moderator

Хомко, ви тільки розмітку шкали вишивайте, а ті лапки з цифрами ні, залиште нам ;)

7. Orman

Orman Модератор-бомба

щодо зустрічі. Серед тижня - будь-який день до 19:00. Субота - після 14:00, неділя - після 13:00.

8. Ума

Ума Super Moderator

Рівнялася на Орман :) от і закінчила свій етапчик Робіну (ех, напотілася біля нього..:girl_devil:.)

ото з беком:

а то вже попране і попрасоване :girl_smile::

а то два коцури в купі - з льодами і віником :girl_crazy:

тепер на фото побачила, що біля серпня якісь плями зелені є, сподіваюся, що то маркер, йду знову мочити котів своїх :girl_cool:

9. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата, питання до тих, хто вишиває з графіки. Як вам підготувати/друкувати схему? бо я втому ні бум-бум

10. La esposa

La esposa Moderator

АААААААААААААААААА!!!!!!!!!!

ЯК КЛАСНООООООООООООООО!!!!!!!!!!

а як будуть всі, то буде ще прикольніше :)

11. Orman

Orman Модератор-бомба

мені найкраще роздрукувати, але можна і в графічному файлі скинути

12. Ума

Ума Super Moderator

а то схему треба розмістити на А4 форматі? чи то буде зле видно і тоді схему розбити на декілька сторінок?

13. La esposa

La esposa Moderator

Кому буде так зручно, можу роздрукувати з підсвіткою кольору, я так собі друкую, коли вишиваю в дорозі, дуже зручно :)

14. Orman

Orman Модератор-бомба

та може не мучтесь, а скиньте мені файл, а я вже собі роздрукую. Подивлюсь як мені зручніше роздрукувати. Бо я трохи недобачєю.

15. Анута

Анута Well-Known Member

Дівчата, не знаю, що з того буде - вчора захворів малий. Батько мій вже тиждень хворіє, мама ТТТ вичухалась. Тому мені наразі не до вишивання. Боюсь не вкладусь до кінця тижня, плюс навряд чи з дому вирвусь. Буде видно...

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ануто, не переживайте, лікуйте синульку, тата, самі бережіться, а з Робіном розберемось:girl_wink: то ж не кров з носа якась там дата, все-таки сім'я - це найголовніше:girl_smile:

17. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ура!!! Закінчила свій підготовчий етап:girl_claping: Цього разу багато чого роблю вперше:girl_smile:: приймаю участь у забаві)), встановила нарешті РМ і РС Stitch)), вишиваю з комп'ютера:girl_crazy::girl_in_love:, робота така масштабна:girl_crazy:, нові види хрестиків - вдосконалююсь разом з вами:girl_in_love:

Ось вам кілька фото процесу і результату:girl_smile:
    Дрібнички без беку та з ним, чарівником:girl_in_love:
    [​IMG][​IMG]
    Етапчик повністю
    А то частинка поділок шкали, яку я нарешті доколупала:girl_crazy:

Розмітку маркером залишу, прати не буду, бо ще раз графити не маю сил, і вона все-таки дуже помічна в цій роботі. І ще ниточки всі разом буду давати, вони вже на бобінках, з номерами, бо, знаючи себе, точно якийсь номер пропущу і прийдеться окремо потім везти:girl_crazy:

До речі, робота величенька, за обсягом не менша за двох котиків, я думаю. Але саме головне - то песики, а все інше хто що не встигне - подошиваю:girl_wink:

Ой, КР мене нарешті дочекалась:girl_in_love: Пропадаю з вишивальних радарів до наступного робіноетапчика:girl_haha:

18. Ума

Ума Super Moderator

Хомочко!!! так гарно вийшло!!! дійсно бек, то є щось!!! я на котах переконалася :)

дуже гарний ростомірчик буде, вже чекаю свого часу на ваш Робін... а то коти вже мені набридли :)

і не періть, бо розмітка дуже помічна, вона й через пару місяців відпереться ( я поле 4міс. вишивала і все за лічені секунди відійшло). я свого мусила попрати, бо забруднив малий :sad:

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дякую, Умо, за похвали:shy: а я вже мрію про котиків, правда Іринчиних (хоч вони з однієї серії:girl_smile:), а потім молоко з помідорами, черешеньки, зайчик з тигрисом і ще котики:girl_in_love::girl_in_love: Добре що маю трохи передишки, може якраз встигну кокурсну, бо ті наші зуби-зуби ніяк не проріжуться:girl_cray: і не дають мені вишивати((

20. La esposa

La esposa Moderator

Нарешті закінчила другого котика... Щось я в пєчалі... Шкода, що замінила кольори... І на виворіт забила взагалі :sad:

Виворіт - дивіться добре, бо такого більше ніде не побачите, хіба в страшних снах:

Січень - маю величезну надію, що те рожеве на білому при остаточному пранні вдпереться - якщо ні, то буду знов пороти, бо зафарбована канва кожен раз, як мочу тканину, пускає і пускає ту фарбу :sad: треба буде в кінці випрати з чимось спеціальним...

Квітень:

Я готова до передачі свого робіна Ануті і вишивання Хомчиного :) Тільки переживаю, які вивороти я нароблю вам... але я буду старатися...