Відповідь: різниця у віці Не пам"ятаю вже, чи я тут писала про це . чи десь у другому мысці.У нас різниця у 9 років і мені це страшенно подобається.Завжди звертала увагу тільки на старших хлопців.У його сім"ї 9 то якесь містичне число.Мама за тата молодша на 9 років, сестра за чоловіка і тепер я за Максима.
Відповідь: різниця у віці різниця може бути у вихованні, у стилі життя, у поглядах і планах на майбутнє. Це я точно знаю, бо мій чоловік старший за мене на 17 років і жодної різниці між нами нема, окрім тої, що він чоловік, а я - жінка
Відповідь: різниця у віці Молодці!!! Ви дуже влучно і гарно сказали Насправді кохання згладжує різницю і у вихованні, і у поглядах, і у віці. Любові будь-який вік покірний
Відповідь: різниця у віці Інколи мущина і не виглядає на свої роки, з ним цікаво і почуваєшся жінкою біля нього, просто комфортно (досвід зі зваблювання дається в знаки), тебе затягує і вже тоді вік не має значення. Симпатії і кохання виникають не залежно від того скільки кому років. Все залежить від особистості.
Відповідь: різниця у віці Яка різниця у віці? Різниці не має. Дві половинки одного цілого мають бути разом. Просто інколи так буває, що одна половинка народилась швидше, а інша в інший час. Та на небесах так призначено, що вони одне ціле. То що їм робити? Звичайно бути разом - вони ж одне ціле.
Відповідь: різниця у віці Ой дівчатка цілком з вами погоджуюсь,різниця у віці хібащо на папері.Я особисто завжди мала старших чоловіків біля себе(якось молодші чи однолітки в око не падають),і на мою думку це навіть дуже добре для нас дівчаточок.Бо чим старший мужчина,тим більше він тебе цінуватиме і переживатиме за тебе.Так би мовити постійний інстинкт завойовування.А далі все залежатиме просто від того чи підходитемо одне одному як люди от і все
Відповідь: різниця у віці Сильно сказано! Ви просто поет! У мене є знайома, довгенько була з іншими чоловіками, бо коханий був набагато старший. Та і він оявся щось починати... Потім через 15 довгих років все-таки побралися, а він через 5 років щасливого життя помер І про що це нам каже??? КОХАЙТЕ І БУДЬТЕ КОХАНИМИ, і нехай люди говорять! Не втрачайте відведений вам час даремно!
Відповідь: різниця у віці І про що це нам каже??? КОХАЙТЕ І БУДЬТЕ КОХАНИМИ, і нехай люди говорять! Не втрачайте відведений вам час даремно![/QUO І я так вважаю!!! Треба берегти кожну хвилину. І головне, не витрачати час на сварки!!! Головне, що поряд людина, яку ти любиш!
Відповідь: різниця у віці у нас 6 років різниці....але мужчина довго лишається дитиною тому...чим старший тим краще.
Відповідь: різниця у віці кожному своє, але я б не змогла жити з старим дядьком, бо мені гроші не основне
Відповідь: різниця у віці правильно сказано - у вихованні, стилі і т.д. різниця у віці з одного боку тут не проблема. і однолітки пожуть мати різні плани на маубцтнє і не хжитись разом через це. але проблема тут у тому що як правило старші чоловіки вже у більшості випадків сформовані особистості а молода жружина ріаняється під нього, прагне досягати тих висот. це добре, якщо її наміри спиймаються чоловіком. переважно це не так.
Відповідь: різниця у віці Нарешті заспокоїлася прочитавшицю тему.Переживала я ,бо мій хлопець на 8.5 р. старший.
Відповідь: різниця у віці Завжди хотіла вийти заміж за старшого на 3-5 років чоловіка. Але чомусь так в житті складалось, що мене оточували завжди молодші. Та й якщо чесно мені з ними комфортніше. Тому і заміж вийшла за молодшого і не шкодую. Правду казали вище, половинки можуть народитись в різний час (головне, щоб не в різні епохи), головне знайти одне одного.
Відповідь: різниця у віці Колись я дуже хотіла, щоб чоловік був старшим на 3 роки. Власне 3 і ніяк не інакше. І що? Він старший... можна ж так сказати на 14...днів Це так про мене. Тут багато всього писали найбільше сподобалось: . Але ще важливий фактор це темперамент. Це знову про себе. Мені дуже подобається спілкуватися із старшими і досвідченішими від себе, але почуватися молодшою сестрою/ученицею в сімї - це не для мене. п.с. Десь про це вже писала Бора. п.с.с. Все це глибоко індивідуально. Маю знаємих з різницею як + так і -. Чудові сімї. Але у випадку вона старша думка навколишіх більш агресивна. тому за них рада подвійно.
Відповідь: різниця у віці А до чого тут гроші? Я так розумію мова йде про коханого чоловіка який значно старший за тебе.
Відповідь: різниця у віці Вони між собою не схожі, Як осінь і рання весна. Він жити без неї не може, без нього не може вона Він старший за неї удвічі, Й уже не приховує літ. Вона йому дивиться в вічі І бачить у них цілий світ. Так жодна його не кохала І жодну він так не кохав. і сонце до них посміхалось, Коли він її цілував. У їхніх очах сподівання, Яке не повториться знов. Для неї -він перше кохання, А в нього - остання любов. А люди пліткують щосили, У слід язиками метуть. Що гроші її спокусили, А він божевільний, мабуть. А люди не вірять в кохання І знати не хочуть про те, Що перша любов і остання Один раз й навчно цвіте. Це я написала 5 років тому. Мені було 20, Йому - 40. Ми не знали, що буде далі... Але знали точно, що не можемо одне без одного. Пройшовши важкий шлях, ми одружилися, зараз в нас підростає маленька принцеска. Я не уявляю на місці свого чоловіка когось іншого. Просто в кохання нема віку, я зовсім не відчуваю різниці. Мої друзі, з якими ми спілкуємось - теж. Я рахую себе щасливою!!!!
Відповідь: різниця у віці У нас різниця 6 років,але я її не відчуваю.А ще розкажу Вам одну ситуацію:Ішли ми колись з чоловіком а на зустріч старенькі баця з дідусем на якийсь мітинг,так мило попід ручку йдуть,ну і мій каже,що колись ми зтобою отак на мітинг підем,а я йому ,так я ж іще молода буду,коли ти на мітинг підеш.Так от він тепер мені це завжди нагадує(в прикол ,звичайно),коли я кажу: от ми коли будем старі.... ага я на мітинг,а ти на дискотеку,ти ж іще молода будеш!
Відповідь: різниця у віці Зауважила, що у парах, де значна різниця у віці (10 і більше років), з часом та різниця візуально якось вирівнюється. Або молодший партнер починає виглядати старшим, або ж старший молодшає.