різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

1. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Відповідь: різниця у віці

...І в мене так само. Різниця сім років. Познайомились, коли мені було 17. І взагалі коханню немає вікових меж і різниці. Знаю чудову пару їй 40 - йому 60. Душа в душу:) Головне кохання, а все інше дрібниці.:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  2. галіна

галіна Well-Known Member

а я зі своїм чоловіком познайомилась мені було 15 ,а йому 24:xaxa:.Але він невимагав від мене близкості.Терпів півтора року:xaxa:Ходили 2 з половиною роки.Нас нехотіли розписувати бо я була неповнолітня тоді ми пішли до суді з батьками, і в лікаря виробили документи нібито що я вагітна:no: О така була проблема.:8:

3. Ассоль

Ассоль Dreams come true

А в мене різниця навпаки - я старша. Хоч і не на дуже багато - на півтора року. Чую від багатьох "доброзичливців": "як то так, дівчина не повинна бути старша, такі стосунки закінчаться погано" і т.п. Колись тим переймалася (на початках), а тепер не беру собі того до голови. Яка різниця, хто старший. Щастя полягає не у тому. Яка б не була різниця у віці, і хто б не був старший, головне в стосунках - любов, довіра, взаєморозуміння, готовність до компромісу, і постійна праця та вдосконалення (якщо так можна висловитися) тих стосунків...

• Подобається Подобається x 8
  4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

у мене різниця з чоловіком 16 років. Фінансові можливості для створення сім'ї - були спільні і зараз про доходи теж можу сказати - спільні.
    Думаю, кожен випадок індивідуальний, і нема правила, кожному - своє.
    Колись зустрічалась з хлопцем на 2,5 роки молодшим від мене, решта - були старші в межах 10 років.
    Щодо "схожість з татом" - мої батьки розлучені, погано жили, тати не повинні бути такими як мій, тому не шукала я такого "таточоловіка".
    Знайшлись самі.

Ми з чоловіком любимо один одного, і скільки б не прожили, жодного дня не проміняла б на "щось інше". А про те, чи видно між нами цю різницю (кажуть люди, що не видно), судіть самі (у весільних фото).

• Подобається Подобається x 16
  5. Галченя

Галченя Well-Known Member

Такі випадки частенько і в ровесників зустрічаються:xaxa::xaxa::xaxa:
    все ще може від темпераменту залежати:)

• Подобається Подобається x 5
  6. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Ну в нас різниця майже 15 років ну зовсім не відчувається. Літом будемо відзначати 5 річницю :) Почали зустрічатися коли мені було 19 років. Так швидко час йде :)

• Подобається Подобається x 6
  7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я вже тут писала що у мене з чоловiком рiзниця у 15 рокiв, але ми дуже подiбнi. Хiба шо тiльки вiн прискiпливий до пурєдкiв, а менi часто начхати... А з рештою стиль життя у нас однаковий, любим тi ж речi, розваги, iтд... Тим бiльше коли я виходила замiж у 22, я не могла нiколи знайти спiльної мови з ровесниками. Правда тепер десь бачу що й тi ж ровесники теж подорослiшали. Хоча, хто зна, може це менi так "повезло" з ровесниками. А може ще у мене враження свiжi були вiд моїх iнфантильних однокласникiв... (бо я одразу пiсля 11 класу виїхала). Так що не знаю чи мiй чоловiк молодий духом, чи я стара душа (ню, не зовсiм стара, а так по серединцi ;) )

• Подобається Подобається x 18
  8. Victi

Victi Well-Known Member

У мене з коханим різниця лише в рік. Раніше мені б і самій видавалося що то замало, але то лиш до знайомства з ним. Іноді здається, що то щось в його паспорті наплутано, і він значно старщий за мене. Але в той же час, у нас спільні інтереси та вподобання.
    Значення має не різниця в віці на папері, а те на скільки років людина себе почуває і поводить.

9. Таська

Таська Well-Known Member

В нас різниця в півтора року(я старша).
    Щось мені траплялися або старші і жонаті, або молодші за мене, серденько в мене "йкнуло" коли свого чоловіка вперше побачила. Думаю незалежно від віку і різниці у віці, в кожній сім"ї є свої "радості і печалі", головне бути зрілим їх вирішувати

• Подобається Подобається x 1
  10. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

В мене з чоловіком різниця 14 років. А коли йому було 20, то на питання, де його дівчина выдповідав - в пісочку бавиться( мені на той час було 6). Ось тепер і сміюсь, що накаркав))))

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене з коханим різниця тільки 7 років (він старший). Для декого це багато, для декого ні. Але ми любимо одне одного і це найголовніше!!!

12. Mokka

Mokka Well-Known Member

І в мене різниця 7 років. Я взагалі не рахую, що то велика різниця, навпаки - був би він молодший, я би його сприймала майже як однолітка, а хлопці-однолітки для мене завжди були як діти.

13. Wikk

Wikk Member

Різниця у віці повинна бути 3-5 років=))) З біологічної точки зору)
    Та й мені здається що я не буду задивлятись на людину,яка старша за мене на 10 років=)) Хоча,може таке й буде=((

14. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Для мене це не має абсолютно ніякої різниці. Мені завжди подобались хлопці, як особистості, а не як вікові категорії...:) Хоча, перевагу завжди надавала старшим і то набагато. До слова: чоловік у мене одноліток.:xaxa::xaxa::xaxa:

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

І мій від мене старший на 7 років.... якась магічна сімка:xaxa:

16. Knopka

Knopka Well-Known Member

Мені більш симпатичні трохи старші від мене чоловіки, вони зазвичай мудрші від однолітків, бо жінка усе-таки розвивається швидше. Але головне не те, яка різниця у віці, а наскільки близькими є люди за духом, поглядами на світ. А чи вони однолітки, чи між ними різниця у десять років - це вже питання, на мою думку, другорядне.

• Подобається Подобається x 4
  17. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Тобто якщо вам людина буде подобатися, але якщо взнаєте що старша за вас на 10 років, то не будете з нею зустрічатися?????:confused:

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

19. Switljachok

Switljachok Well-Known Member

Коли ми з чоловіком познайомились, я не думала, що може бути щось серйозне (він молодший від мене на 3 роки). Мені завжди подобались старші. Але від Нього йшли такі біотоки... Пішла за велінням серця, про вік не думала. І ЗОВСІМ НЕ ШКОДУЮ!!! Навпаки, кожного дня (а ми разом уже 9 років) я відчуваю, наскільки ближчими ми стаємо один для одного!!! Це помічають навколо. Нам вже багато разів казали, що ми особливі і наче світимося разом. І дітки наші хороші, розумні та красиві. У нашому дружньому колі 3 дівчат вийшли за молодших, одна навіть - на 6 років! І теж усе добре!
    Тому я думаю, що справжні почуття вимірюються не цифрами, а лише почуттями!

20. Tanju

Tanju Well-Known Member

А в нас з чоловіком різниця майже 3 роки.
    Вважаю, що різниця у віці не головне у стосунках. Але не дуже вірю у справжнє щире кохання між чоловіком і жінкою з різницею більше як 20 років.Може тому , що таких прикладів серед моїх знайомих нема.