різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: різниця у віці

Я теж так думаю, що різницю в 4 роки навіть не варто обговорювати...бо це абсолютно нормальна різниця....тим більше що ми швидше розвиваємся за мужчин...

У мене різниця 7,5 років....але я цього навіть не помічаю)))

2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

У нас з чоловіком різниця у віці 6 років. Я цього абсолютно не відчуваю, іноді, правда, мені здається навіть, що я старша за нього :)

3. natka75

natka75 Well-Known Member

Аналогічно у мене!6 років різниці- це ніщо...Це замітно,коли їй 17, йому 23,але не у віці за 30років...Хоча ми завжди сміємося, коли його улюблені пісні молодості бувають такі, що я їх або навіть не чула ніколи, або ще в ляльки бавилася і не до дискотек мені було:D

• Подобається Подобається x 2
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ми так колись почали згадувати Новий 1998 р., чоловік розказував як вони зкупляли спиртне і продукти на свято і не встигала, а я в той рік не встигала ляльці барбі вечірню сукню зішити :D :D :D

• Подобається Подобається x 9
  5. Аль

Аль Member

Для мене не видно тої різниці взагалі,але ж чомусь перед тим,як ми почали зустрічатися він дивився ,як люди зреагують:o,йому тоді було 17,А МЕНІ 13...

6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Так як у мене з чоловiком ;)

• Подобається Подобається x 2
  7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А різниця не має ніякого значення. Он ми недавно говорили про це в родині, що жінка може бути навіть страша за чоловіка і тета оповідала що у них у Львові була знайома старша за свого чоловіка на 15 років і що ви думаєте? вона його пережила...

• Подобається Подобається x 10
  8. Ная

Ная Well-Known Member

Моя баба була старша за діда на 12 років і ще на п"ять його пережила.Була щаслива сім"я,двоє дітей...

• Подобається Подобається x 5
  9. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

В чоловіка дід був старшим за бабу на 12 років, в нас з ним також така різниця :) (певно в них то родинне), і все добре, розуміння з пів слова а головне - повага один до одного. В мене завжди було відчуття що мій чоловік буде порядно старшим за мене. Просто усі однолітки-хлопці були такими вибачте "не... і несерйозними" що десь з років 10-12 зрозуміла що з однолітком сім"ї не побудую, і не то що б постійно уникала однолітків, просто так склалося, що більшість хлопців-друзів були старшими, в цьому середовищі і познайомилась з чоловіком, одразу відчувши себе в повній гармонії і спокої поряд з ним.

• Подобається Подобається x 4
  10. Іннусь

Іннусь Well-Known Member

:rolleyes:О! моя тема!!! :xaxa:
    Ще коли була малою, думала, що чоловік повинен бути ровесником, або максимум на 2 роки старшим. От не уявляла, як може бути велика різниця у віці. Аж поки.... поки сама не почала зустрічатись з людиною, що старше мене була на 13 років. Сама дивувалась, але різниці у віці зовсім не відчувала. Він мав певний життєвий досвід і двічі думав щоб щось сказати чи зробити, з легкістю знаходив підхід до мого нелегкого характеру....

Просто я в житті досить серйозна і відповідальна людина і для однолітків здавалась старшою, взагалі я їх наскрізь могла бачити!
    А от після знайомтсва з цим МЧ зрозуміла, що мені до вподоби чоловіки старше мене. Хоча б тому, що з ними є про що поговорити!

• Подобається Подобається x 1
  11. галіна

галіна Well-Known Member

в мене різниця з чоловіком 9 років.Але ми навіть незамічаєм різниці між собою

• Подобається Подобається x 4
  12. Сіроманка

Сіроманка Active Member

Я з дитинства уявляла, що мій чоловік буде старший від мене як мінімум на 4 роки. Завжди уникала хлопців молодших за мене. Проте..... життя вирішило інакше... :) Зараз я вже майже рік зустрічаюся із хлопцем молодшим за мене рівно на 4 роки і один день :))) Спочатку страшно комплексувала, ніяк не хотіла починати серйозні стосунки, але зараз не шкодую ні за один день, який ми провели разом! І як би там не склалося, я дуже щаслива, що переборола власні стереотипи, а до інших мені вже немає діла!!! Нехай говорять, що хочуть!!!

• Подобається Подобається x 18
  13. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я колись зустрічалась з чоловіком старшим мене на 16 років. І хоча тато в мене є, з ним я відчувала себе саме дівчинкою, про котру хтось турбується і піклується. Жила з відчуттям, що я постійно в обіймах.

Все вбили його ревнощі і спроби поводитись зі мною саме як з дитиною. Але невід"ємні плюси від цих стосунків були - я багато чому навчилась за ті два роки. У всіх сферах.

Мій коханий молодший від мене на 8 років. І коло нього я сама відчуваю себе молодшою. Не зовнішньо - всі кажуть, що я виглядаю молодше своїх років, а він навпаки. Просто він додає мені енергії, не дає мені засиджуватись, завдяки йому я відкрила для себе гори по-новому, він відкрив для себе читання (я книгоман). І водночас він мене на напружує по дрібницях, бачить, коли мене треба відвезти в сауну, або просто дати поспати.

Ну... я вже чула, що "завела молодого коханця" до ліжка. Йому, в свою чергу говорять "доброзичливці": "Ну ти і вляпався, стара баба, троє дітей...."

А до речі, моя бабуся була старша від дідуся на 15 років. Він пережив її на два місяці.

• Подобається Подобається x 12
  14. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прочила цю гілку форуму... і зробила висновок. Це все умовності!!! Якщо ви запрограмовані на щастя, то вік відіграє в тому, напевно, передостанню (якщо не останню) роль!!!
    Кохайте і будьте коханими, і не звертайте увагу на стереотипи нашого суспільства:)

• Подобається Подобається x 6
  15. Natalo4ka

Natalo4ka Well-Known Member

із підбором собі чоловіка, мабуть, ти таки мала трохи рації. у мене різниця з мужом складє 10 рочків - але це ніколи не було нашою проблемою. і дійсно - спілкуватися з моїми однолітками я не могла (п.с. я свого "татка" ніколи і не бачила). скажу одне: моя єдина проблема була мама із бабусею - вони ще зі школи не могли зрозуміти і сприйняти те, що я спілкуюся із чоловіками, що були від мене старші не менше ніж на 6-8 років. але нічого - і з тим змирилися. я навіть зараз інколи думаю, що мої ж батьки люблять мого чоловіка більше за мене:shy:
    ось так :)

16. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  17. Галченя

Галченя Well-Known Member

Аналогічно. Тільки я уявляла, що рівно на 4. А в дійсності виявився старший за мене на 7:) Коли вперше сказав скільки йому років - не повірила, думала "вимахується":ninja:, та й інші мені не дуже вірили, що він старший:confused:. Гарно зберігся:xaxa: Познайомилась з ним коли було мені 17 р. - молода і наівненька. От і "тішимось" одне-одним вже 12р.:xaxa:

Роки не мають великого значення, коли почуття справжні.
    Моя сусідка молодша за сина свого чоловіка. Мають в шлюбі 2ох синульок. Вона завжди про це мріяла. Тому й не звертає уваги на думки інших.

Останнє редагування: 21 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  18. Siania

Siania Love Life

Як про мене написано!!! Все аналогічно, про гарно зберігся, і про різницю, і навіть познайомились як мені було 17))))

Так, вік і різниця таки немає значення!;)

• Подобається Подобається x 1
  19. Іруня

Іруня Well-Known Member

Мій чоловік старший за мене на 8 років. Іншої різниці у віці для себе і не уявляю. Як поженилися, то мені було 21, а йому, відповідно, 29 років.

• Подобається Подобається x 3
  20. Яруська

Яруська Well-Known Member

В моєї коліжанки чоловік старший за неї на 16 років:8:
    В неї ще в одному місці шило крутить, а його вже з дому не витягнеш. Так і живуть:confused: