різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

1. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

Відповідь: різниця у віці

Ну,коли зберу волю в кулак i хильну для хоробростi,то пiду казати:"Я привлекательна..i т.д." :D
    П.С. про "хильну для хробростi" це я так,до слова сказала.. ;)

2. antique

antique Member

Kuma Zybulya, не радила би вам якихось активних дій. То всьо романтично))), але чи сподобався б вам цей мужчина не в стінах закладу, де статус викладача додає шарму+ще з дітками працює і ви вже:girl_tender:?
    Ви бачите тільки одну сторону, ви зовсім людини не знаєте)
    А пізнати його в даній сит. буде важко.
    Справа навіть не в віці, в тому, що він там викладає... Потім вам може бути дуже ніяково бачитись з ним, якщо ніц не вийшло, а ви інтерес проявили.
    От якби ви закінчили навчання і навідались в той ліцей, маючи далі велике бажання дізнатись про нього, це, на мою думку, виглядало б краще.
    Якщо ваше, то від вас нікуди не дінеться.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не знаю, я таким ніколи не керуюся! Життя одне! І я за дії! Та й скільки там ніяково буде, якщо що, скоро ж вже кінець навчання! Та й чого має бути ніяково? То ж не треба одразу йти і всю правду йому казати. Йде мова про те, як нав"язати діалог.

4. antique

antique Member

Все ІМХО. То з свого досвіду. Теж в плані відносин завше діяла:girl_yes2:, і переконуюсь, що та ініціатива має бути сто раз обміркована і не завжди доречна. У випадку з викладачем, вважаю, не треба діяти.
    По-перше, їм будуть перемивати кісточки навіть за невинний діалог, вже некомфортно. По-друге, захоплення минають, і за свою активність може бути стидно. Ну бо ж не він перший почав.
    Якщо так сильно накрило почуттями, то до кінця навчання можна діждати)

5. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

І я про те! Тільки може зав"язати діалог, во )
    Звичайно, що активні дії мають бути спочатку від чоловіка. Але ж ми і не радили форумлянці йти прям в наступ, а просто на розвідку ))

6. Vittoriya

так хто каже на нього вішатися одразу? Спробувати почати спілкуватися, а там видно буде. Може і захоплення само собою пройде. Тим більше італійці дуууже люблять говорити, не вірю, що будуть косо дивитися..

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Svitlandija

Svitlandija New Member

Дівчата, той вік то все залежитьь від людини. Я сьогодні залишена моім нареченим.( то трішки інша історія).
    Так от про вік, однією із причин, звичайно є жінка..жіночка, 29 років, зі зморшками ( не в образу іі одноліткам, я знаю особисто таких дівчат, що і поза тритдцять іі затьмарять). Так от, ій 29, а йому 22... Ну мені, для довідки 23.
    І все, вона його зачепила, він планує стосунки з нею, і вівк тукт ніби ні дочого. Але, мій ненаглядний є інфантильною дитиною-перероостком, можливо цому треба мамочку, яка б піклувалася про нього( бо це він любить, істи подай, речі попрасуй, як мала дитина). Тому я думаю, що тут це грає велику роль. Якщо людина є великою дитиною, то ій потрібен опікун, і навпаки комусь треба бути опікуном...

8. Vittoriya

жіночка в 29 зі зморшками???? Люди добрі, спокійно, я розумію, що вам 23, але говорите про троши старших, ніби то вже під 40! Мені в цьому році 28 буде, зморшок нема і я не планую, аби були найближчим часом. Так що якось тойвот, пишіть коректніше!

А щодо вашої ситуації, якщо лишив, значить то не ваша людина! Ви така юна, все ще попереду! Добре, що не пов'язали свого життя з ним!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Rostok

Rostok Well-Known Member

в кожного є свої особливості організму))
    хтось в 25 виглядає на 40, а хтось навпаки. Не бачу нічого дивного)))

якщо б ви виступали тим опікуном, то залишився б з вами, і вік тут відіграє не основну роль, а лиш допоміжну.. ІМХО

погоджуюсь))

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

думаю, тут причина не у віці ( вибачте, але ви у 23 така сама жінка, як і вона в 29. Шість років різниці- то не прірва, як вам уявляється.). Просто таке виправдання вам, як покинутій і ображеній жінці, легше сприймати. Ну і друге- раз розійшлися, значить так мало бути: йому потрібна інша жінка, а вам- інший чоловік. І вік тут ні до чого ( насмішили в певній мірі з "різницею у віці" в одному поколінні 20-річних)

11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Во-во. МЕні 32 минуло, але зморшок ще не плану:girl_smile: І жаночкою мене ніхто не називає.

Ще й ого-го, як попереду. Все що не робиться, на краще. І краще ще увас попереду.

• Подобається Подобається x 1
  12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

13. Divchyna vesna

Ага, краще відразу на "дєдушок" перекинутись:girl_crazy:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Rostok

Rostok Well-Known Member

то вже ліпше "папіків":girl_crazy:

15. нталька

нталька Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Divchyna vesna

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. bobryha

bobryha Well-Known Member

А я зрозуміла допис Світландії.. і нічого образливого для жіночок до 30 і після 30 не побачила... є ж такі що в 25 виглядають так що їх їх не повернеться язик назвати дівчинкою, а є такі що і в 40 і в 50 "цвітуть і пахнуть". Маю приклад, колись в глибокій юності знайомий 19 -річний хлопчина почав зустрічатись з 29 річною жінкою. і вроді би нічого такого аж надприроднього, поки ми її не побачили... і справа не тільки в зморшках і зайвій вазі, але виглядала вона на всі 45...і як таку назвеш дівчиною???
    Інший приклад дружина співробітника мого чоловіка- 50 років. має внучку. красива, струнка і доглянута, стильна і модна. і як гуляє з внучкою для інших ШОК що вона- бабуся... бо даш їй 25, ну максимум 28...

18. Vittoriya

Люди, а чо ви 29річних так якось поважно жінками називаєте?? То я якась така наівна, чи як?? Треба певно жінкою ставати, а то все дівчинка, та й дівчинкв... Я розумію, що жінка то загальне поняття, але тут воно звучить як оприділення віку певного

• Подобається Подобається x 1
  19. Rostok

Rostok Well-Known Member

ну певно є трохи, бо більше ніхто так не відреагував))):girl_smile:

20. bobryha

bobryha Well-Known Member

Мені 25... я б на "жінку" не обідилась... що ж тут такого?... от як би бабкою називали - то може і обідно...