різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

1. Rostok

Rostok Well-Known Member

Відповідь: різниця у віці

стопудоФ, і краще б без неприємних наслідків...

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

як на мене, то такі стосунки в першу чергу не потрібні викладачу. Ліцеїстка закохалася у вчителя- ну в кого не було симпатії до своїх молодих і гарних викладачів ( коли я навчалася, то у нас половина дівчат симпатизувала молодому і статному викладачу права, а хлопці загравали до молоденької вчительки географії)? Переписка у соцмережах- ну невже її можна розглядати серйозно ( теж приклад: у мого малого в школі старші учні спокійно переписуються з деякими своїми вчителями). Це просто мила юнацька закоханість, коли кожен знак здається "особливим"- от він так на мене глянув, а тут так посміхнувся... "Все пройдет, и печаль и радость... Все пройдет, так устроен свет..."

3. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

Повнiстю розподiляю Вашу думку! :) Ну просто закоханiсть це така морока.. :sad: я ж його кожного дня бачу! Менi i себе шкода i його..

Inviato dal mio GT-S6102 con Tapatalk 2

4. bobryha

bobryha Well-Known Member

Я в школі мала симпатію чи закоханість до вчителя... писала йому анонімні валентинки, запрошувала на випускному на танець(між нами десь 8 років різниці було) Але закінчилася школа і закінчилася моя закоханість... Перестав він мені здаватися таким класним як здавався тоді. Може і в вас так буде, але хто зна...:connie_pull-pigtail

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну якщо в профілі правдивий вік-20, то вже не зовсім юнацька..

6. Dominika

Dominika Well-Known Member

Коли я вчилась в Універі, то в нас було 2 викладачі молоді, що одружились зі своїми колишніми студентками. А між моєю одногрупницею і викладачем був нетривалий роман. Правда це заочне відділення і їй тоді було вже 22 роки. Якщо вам справді вже 20 років, а викладач також молодий... Я б на вашому місці не уникала спілкування з ним. Все-таки викладач може бути цікавим співрозмовником , а ви не будете вічною студенткою. Спілкуйтесь, а там час покаже.

7. bobryha

bobryha Well-Known Member

на 20 років старший:)

8. Vittoriya

Ви знаєте, то взагалі дуже романтично-студентка ( ну ок, учениця, але 20тирічна) і викладач. Але для мене то романтично було би тоді, якби викладач був молодий. Такий, що власне закінчив ВУЗ і пішов викладати. Але 20ти річна учениця і 40річний викладач вже не так гарно виглядає :). Звичайно, різне буває, любов не знає меж щодо віку, ну але особисто для мене трохи дивно. А закоханість то таке, буває направду часто. Вам треба на когось переключити погляд, думаю як знайдеться ровесник, то забудете про викладача швиденько. Я таку ситуацію знаю-дівчина якось так закохалася в дорослого чоловіка, хоч він навіть про це не здогадувався і точно то не було взаємним (спілкування було, але в нього з багатьма дівчатами було спілкування, не хочу вдаватися в деталі, бо то не моя історія, це не був викладач, але впринципі трохи подібно до того). Але для неї то вже було ніби все вирішено-спільне майбутнє життя і так далі. Ну буває, замріялася.. Але раптом зустрівся на її дорозі хлопець і все забулося, ніби і не було :)

9. Kuma Zybulya

20 менi,20.. :) А йому i не дась 40 рокiв! :) Я думала,що йому 30-35 максимум! Вiн ще й фiзичний закiнчив тому гарний,пiдтягнутий(правда не викладае фiзру в нас а займаеться з розумово вiдсталими дiтьми.Мабуть через це я i запримiтила його.Те,як вiн поводиться з особливими дiтьми..вiн буде добрим батьком) ..а менi завжди бiльше рокiв дають.. :/ тому з цього боку нема проблем..
    Я переключаюсь на щось iнше-читаю,вчуся.. але от переключитись на однолiткiв неможу бо завжди подобались старшi чоловiки..навiть не пам'ятаю,щоб менi однолiтки подобались..
    Хотiла подякувати,що пiдтримуете мене тут! Дякую! От пишу тут i якось легше стае..

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та чому... любві всє возрасти покорни.

Я кажу так. Спочатку розібратись чи потяг справжній, чи чоловік де бува не одружений, і чи у мене нема комплексів щодо - шукаю другого батька який буде опікуном. Можливо, що це просто захоплення а можливо що й ні.

Тільки не приведи Господь зв’язуватись з одруженим!!!

11. Kuma Zybulya

Писала вище трохи..:) вiн не одружений.. :)

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

пойняв:girl_smile:. в оману ввів оцей допис
    я щось вважала, що ліцей- це навчальний заклад на 9-11 клас+ тепер ліцеями називають і колишні ПТУ

фізкультурний мабуть:girl_smile:
    коли я навчалася в Університеті, то у наших трьох викладачів були дружини ( правда, далеко не перші)- колишні студентки, різниця з якими у віці- від 15 до 35 років. А ще два викладачі одружилися опосля закінчення нашим курсу вузу теж на студентках. Щоправда, там різниця була 10 і 20 років

13. Vittoriya

не знаю, чи я правильно зрозуміла, але по давніших дописах я так зрозуміла, що форумлянка живе в Італії. Там зовсім інша система освіти, мо то їхній ліцей? Я теж спочатку здивувалася. Ну або дівчина хоче показати себе старшою у профілі ;)

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

ну як дійсно 20, то це вже не така юність (то не в поганому розумінні), а значить можна і на дії якісь переходити , ну там заговорити, ще щось. Всьо, я поринулася в романтіку :girl_in_dreams:

14. Kuma Zybulya

В Iталiï лiцей це заклад де трохи бiльше вимог до учнiв i навчаються вiд 14 до 18 рокiв..але через перемiну лiцею,нездачу екзаменiв чи як в мому випадку,змiну проживання е люди якi там навчаються i до 19,20,21 рокiв..це я на останньому роцi..:) мiй лiцей лiнгвiстичний а е ще артистичнi,мaтематичнi i т.д.. :) менi 20.. я нажаль 2 роки свого життя втратила..
    Ааахххх...романтика... :) я теж хочу заговорити..але стараюся уникати.. :sad:

15. Vittoriya

ну ви вже не маленька дівчинка , а як реально подобається, то таки варто заговорити! Бо ж останній рік там! А мож як почнете говорити, то й інтерес пропаде. Або навпаки. Не спробувавши, не взнаєте !

16. Kuma Zybulya

Зараз смiятись будете,але,що я йому скажу? В фейсбуцi ми переписувались декiлька раз але на цьому й закiнчилось все.. та й можливостi немае бо одна перерва i то 10 хв.. :ireful1:

17. Vittoriya

та навіть те, що вам дуже подобається, як він з неповносправними дітками спілкується! Будь що, італійці ж люблять говорити про все на світі і компліменти робити на самі найменші дрібниці! Тому дійте як і вони :)

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Підтримую. Як то кажуть, "Попытка - не пытка". Я би спробувала, а далі час покаже.

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Згадався герой якого грав Андрій Міронов - Ви прівлєкатєльни, я чєртовскі прівлєкатєлєн, прєдлагаю хорошо провєсті врємя (ну чи якось так :girl_haha:)

20. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Підтримую форумлянок Vittoriya та Divchyna vesna!
    Люди частіше жалкують про те, що так і не наважились зробити, ніж навпаки..
    Тим більше, що з ваших слів - це справді ваш типаж чоловіка, а не просто смазливе личко сподобалось..
    Ну і в Італії люди більш прогресивні. Тому, думаю, не все так погано ))