різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

1. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Відповідь: різниця у віці

bobryha, звичайно, само собою, що у деяких питаннях я почуваюся ніби наставницею. Але то не є зле, мені не створює труднощів, тим більше, що то не всі питання, а лише частина. Та й не хтіла би чоловіка, який би все за мене вирішував треба чи не треба. Я все зважила і оцінила перш ніж повністю тим стосункам віддатися. Він довів, що на нього як на чоловіка можна покластися. А далі побачимо.
    Ну... особисто мені нічого поганого родичі не говорили. Але ми в силу обставин рідко спілкуємося.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в Польщі таку вчительку від недавна судять, бо вона народила дитину від свого ученика... Скандал на всі новини, все таки неповнолітній. Це прирівнюється до розбещення. Вона молода, якщо в когось виникнуть питання, але таки повнолітня :)

3. Cheburulja

Vittoriya, ніц схожого в ситуаціях не бачу. Там учневі було 14 років, тобто вона з ним з 13, а їй 36. То вже майже педофілія. А з будь-якої точки зору психіка 13-річного і 17-річного то як то кажуть"двє большиє разніци". Зовсім інша вікова категорія.

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

А навіщо боротися? І головне за що?
    Як на мене, то тут страх видно, що хлопчик досвіду набереться і піде до ровесниці...що в принципі цілком логічно.

5. Cheburulja

В вас тут форум психологів-аматорів чи що? Всім все видно і всі все знають, як буде наперед. А головне всі мою ситуацію оцінюють крізь призму власного несприйняття подібних речей. Достатньо суб'єктивності щодо людей, з якими ви особисто не знайомі. Будь ласка. Дякую.

---------- Додано в 08:25 ---------- Попередній допис був написаний в 08:21 ----------

Не за що. А проти чого. Проти стереотипів, умовностей і несприйняття людьми. На жаль, ми живемо в соціумі і він на нас впливає.

6. Electra

Electra New Member

Питання в серйоз. Часто буває дівчина в ейфорії вважає себе нареченою, а він не то що не планує, а навіть не здогадується про такий можливий розвиток подій. А потім трагедія - він мене кинув; - вона собі придумала.

---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:28 ----------

Так, справді, не в віці.
    Вважається, а на 99% так і є, що 18-річний ще не готовий турбуватися, брати на себе відповідальність про сім"ю ні психологічно, бо сам ще десь дитина, ні фізично, бо які заробітки має вчорашній випускник школи?

---------- Додано в 08:48 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

І навіть з відносин між хлопцем і дівчиною. Не ображайтеся.
    Кохайтеся на здоров"я, але для створення сім"Ї варто пошукати серйознішого претендента. Слухайте Нарушевича, там є якраз про такі випадки.

---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

Правильно, що дякуєте, можливо дівчата підкажуть вам що і над цим варто задуматися.

7. shparynka

shparynka Well-Known Member

От взяла дописувачка і послухала Вас і Нарушевича. Вона у вас поради просила, чи що? ну чесне слово, дивно з цього всього, можна подумати, що тільки такий випадок прямо приречений на якісь негаразди. Чи мало розлучаються люди, які зустрічались роками, народили дітей і тд? Якщо дописувачка і наб,є шишки, то вони будуть тільки її. Давно помітила, що хіба розкритикують, напишуть, що ти неправильна, мала вже такий досвід.

8. Cheburulja

Саме так - ВВАЖАЄТЬСЯ. І для чого ще раз говорити те, що всі знають - КОЖЕН ВИПАДОК ІНДИВІДУАЛЬНИЙ. Але тут ми постійно вертаємось до грошей і матеріального. Тема ж не про це. Чи всі сім'ї не мають матеріальних проблем? У всіх є стабільна хороша робота? Суть не в цьому. Всоте кажу, тема була, чи різниця вам не заважає? Ні. Не заважає. Крапка.

Таке враження, що мене прийняли за полуумну, яка щось собі нафантазувала.

Мабуть, я сама здатна цінити серозність свого партнера, мої і його можливості тощо. Зочно це комусь іншому зробити важче? Хіба ж ні?

9. shparynka

А підказувати- нащо, для чого? доросла дівчинка, сама розбереться.

10. Cheburulja

Тепер вже стало смішно. Повірте, з думанням в мене все гаразд.

11. Vittoriya

ой, та як людина написала на форумі, то вже кожен може писати те, що вважає за потрібне. Невже всі мають лиш охати і ахати і казати, як ж то прикольно, така любов? Я особисто так не рахую, хоча мені нема ніякого діла власне до цієї людини, чи до цієї пари, а просто в загальному до такої ситуації-зовсім юний хлопець і дівчина, яка все таки досить старша від нього. В такому віці та різниця дуже відчувається. На мою думку в такій ситуації дівчина хіби має взяти на себе роль мами і виховувати свого чоловіка. Повторюся ще раз, я не маю на увазі форумлянку, а просто ситуацію як таку. І я вважаю, що кожен тут може висловитися, як хто бачить такі стосунки, не Чебурулі, а так, впринципі.
    А про форумлянку, те, що вона так захищає і жаліється, що її притискають і так далі свідчить лиш про те, що її таки та різниця мучить. Хочеться всьому світу довести, що то нормально. Але нащо кому що-небудь доводити? Це не є цілком нормально на мою думку, але як у вас так сталося, закохалися, ну то що кому доводити?

12. shparynka

Захищає? радше захищається від нападок. Ніяких сумнівів у її дописах не побачила, розумна, зважена жінка.

13. Bonita

Bonita Member

Cheburulja, якщо Ви щасливі з ним, якщо все у ваших відносинах прекрасно і чудово то це ж класно, насолоджуйтеся, отримуйте задоволення від кожного дня проведеного разом. Якщо Ви зі своїм хлопцем вже починаєте задумуватися про майбутнє (сім'ю-дітей) і він не має нічого проти (простіше кажучи не з'їжджає з теми) то значить його не лякає в не дуже далекому майбутньому кардинальні зміни в житті. А вік не має ніякого значення, молодший-старший яка різниця, якби ви написали що він старший на 15р і більше то теж отримали массу коментів (не тільки в віртуалі) про те що це занадто велика різниця, що різні інтереси-коло спілкування ну і саме головне певні особистості ще б передбачили коротке спільне життя разом (довго не проживе). Про те що стає помітна різниця в віці через зовнішність, то Правовик добре написала, що жінки стараються виглядати молодшими, та й на сьогоднішній день стільки різних методів для підтримки гарньої зовнішності навіть не перерахувати головне бажання. От мені 27, а в магазинах до сих пір інколи питають чи є 18 при купівлі пива чи іншого спиртного, часто бувало що хотіли познайомитися хлопці які набагато від мене молодші, але сприймали що я з ними одного віку або молодша.

14. AilataN

AilataN жива

з двома освітами.
    Тобто якісно провела час після закінчення школи, отримала достойну освіту, може та освіта і дає їй достойний заробіток...
    Я розумію зустрічання, любофь-маркофь, але це просто нечесно, вішати на малого величезну відповідальність у вигляді сім"ї, дитини і їх матеріального забезпечення.
    Якщо така любов велика то що, почекати не можна, поки він своїм ходом на ноги стане?
    у 18 років хіба є якісь страхи?
    тому і розумна жінка ( в силу більшого досвіду ) могла би направити.

15. Electra

Electra New Member

Тільки дитина - то на все життя жінки, мами. Дитина це плід кохання. Вона не повинна стати засобом для утримання того кохання, коли воно почне розвалюватися. Такі приклади ми часто бачимо.

16. Gorgona

Gorgona Member

Та не потрібно боротися! Які б Ви рішення не приймали у своєму житті - завжди будуть ті, хто не зрозуміє і ті, хто підтримає. Вам добре разом – і крапка! Як будуть розвиватись стосунки далі – того ніхто не знає! Час покаже!
    Такі чоловіки іноді зустрічаються і в 30 років, і в 40 ))) Звичайно, їх не 99%, але вони є. Майбутнє залежить від нас самих. У мене, наприклад, друг із 17 років самостійно забезпечує свою сім"ю (маму і сестричку-інваліда). Починав із дрібниць, а зараз має власний магазин. Він не сів склавши руки, не плакав, що йому тільки 17р і він не готовий. А повів себе, як справжній дорослий чоловік. Просто люди є різні! З кожного правила є винятки.
    Тому нехай у Cheburulі коханий буде саме з того 1%! Ну принаймні, я щиро їй того бажаю. Можливо я теж дуже наївна, але вірю, що для почуттів вік абсолютно не важливий.

17. Vittoriya

хіба в зовнішності справа? Певно я якась неправильна, але я взагалі про зовнішність не думаю.

від яких нападок? Написаний допис, він не міг не зворушит багатьох. Але ніхто на особистості не переходить, вже скільки разів тут написано, що їій і її половинці бажають добра. Просто обговорюється така життєва ситуація. Невже Чебуруля така особлива, що тільки в неї таке сталося? Та то дуже часто буває. А це форум, ми обговорюємо, так він і живе. А все хоче звестися до того, що одна форумлянка чомусь на кожен допис відписує як ніби то всі тут змовилися проти неї і ще форумлянки, які захищають її. Нащо захищати? Нащо виправдовуватися? Любіться та й все, а ми собі просто поговорили, що хто думає на цю тему :)

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ми такі, да))))

Та при чім тут ваша ситуація, такі ситуації далеко не рідкість. Є досвід, є купа прикладів просто серед знайомих дуже схожих і всі вони, на жаль, як під кальку писані.
    А тут от зовсім не до вас, а так, загально з життя..(Це я наголошую, щоб ви на себе не міряли)
    Приїжджає вчитись хлопчик з іншого міста чи села, підпрацьовує, не дурак, в гуртожитку жити? Не альо...Дівчатка-ровесниці? Поки що він для них не цікавий..А тут кобіта доросла підвертається, а чого би в любов не побавитись, в неї не пожити, ну підкине він їй грошей, все-одно комфортніше ніж в гуртожитку, та і секс, та і перед пацанами прикольно(от який мачо...)
    І так кілька років, а там що? Він подорослішав, став на ножки, а кобіта постаріла і почала напрягати, а воно йому вже нащо..
    Цинічно? Так. Але класика!
    Нічого особистого.

Олюся, та не справа в вигляді))) Я часами від свого 20-річного можу молодше виглядати, особливо на знимці гггг
    Просто час завжди працює на чоловіка і проти жінки...

19. Rostok

Rostok Well-Known Member

я його не бачила, але вже починає підтошнювати від ненав'язливої реклами на форумі... Жінка повинна сама вирішувати, що для неї краще... ІМХО

погоджуюсь.. частково, бо є такі типи, що і в 40 років не готові.. Спостереження з власного досвіду, а не з лекцій Нарушевича.. чи як його там

20. Cheburulja

Е, стоп! То вже дуже особиста думка, до того ж не правильна. Я нікого нідо чого не силую. Нічого ні на кого не вішаю. І не позбавляю вибору. Ви говорите як типова матуся сина-юнака.
    І ще там вище було про дитину як засіб чогось там. З чого, перепрошую ви взяли, що я збираюся використовувати дитину як засіб утримання когось чи збереження чогось.?