Відповідь: різниця у віці Сніжна, 21 і 28, швидше я сама роблю такі висновки, хоча з його сторони часом бувають такі натяки, але швидше в якомусь мрійливому тоні. З його боку ніби претензій ніяких нема, але боюся, що пройде трохи часу і в нас будуть різні потреби і бажання. Розумію, що сама, можливо, придумую проблеми, але не хочеться потім чухати потилицю.
Відповідь: різниця у віці тоді це нормально. Бо почитайте кілька постів вище: коли дівчині 20-21 рік, тоді різниця у 7 і більше років може на початках здаватися суттєвою. Хоча, звісно, ще залежить від чоловіка поруч: деякі чоловіки , озвучуючи свою "досвідченість" таким чином просто намагаються потішити власне самолюбство, своєрідно "підрости" в очах обраниці. Мудрий дорослий чоловік цього навмисне не підкреслює ( зрештою ж розуміє, що у нього відносини з молоденькою дівчиною, а не 30-40-річною жінкою. І було би дивно, якби у 20 років дівчина мала за плечима життєвий досвід зрілої жінки). Хоча, можливо, немає ніякої проблеми: просто власне сприйняття чоловічих слів та своє трактування його поведіники . Ну або ж проблема просто не у різниці віку та наявності ( відсутності)досвіду, а у різному світосприйнятті двох людей.
Відповідь: різниця у віці А лінієчка "разом 4 роки і 6 міс" - це паралельно ініші стосунки, чи помилка?
Відповідь: різниця у віці Так буває! Друг зустрічався зі своєю ровесницею 6 років, вирішили одружитись, але наречена відмінила весілля за 3 дні до визначеної дати. Пізніше почав зустрічатись з дівчиною на 6 років молодшою, їй на той час 18 було. Завжди казав про неї, що вона мудра не по роках, сама найрозумніша Зараз мають вже двох діток. От в цьому випадку справа була саме у світосприйнятті в першу чергу. І чудово коли сприйняття світу однакове, вік тут далеко не завжди є показником!
Відповідь: різниця у віці лінійку поставила ще під час попередніх стосунків, та і забула про то дякую, що підказали
Відповідь: різниця у віці а хіба то велика різниця? То ще можуть виникати сумніви, коли більше 10ти років, і то , може навіть з 15ти років різниці.
Відповідь: різниця у віці От і я тепер вже трохи заспокоїлася. Може, якби мені було на кілька років більше, то воно б менше відчувалося, а так з одного боку дівчина, яка тільки починає щось в тому житті розуміти, а з іншого хлопець, який вже багато чого пережив і побачив, зі своїми принципами - звідси і дискомфорт (десь в моїй голові) через думки про те, як воно буде далі. Але великим плюсом вважаю те, що для мене він зараз найрідніший і найдорожчий. Ніколи не бракувало уваги і хорошого ставлення від хлопців, але знайти хорошу і добру людину, то все ж таки дорого коштує. Не знаю чи роблю добре чи навпаки дурість, але почала думати зараз не серцем, а раціонально. От тому і вишукую проблеми на пустому місці. Якось так.
Відповідь: різниця у віці -в 28 років сучасні "хлопці" зазвичай ще не так багато у житті "переживають", як про це розповідають ( вийнятки, звичайно бувають..); принципи притаманні більше якраз молодим людям, в яких ще не вивітрився юнацький максималізм. Бо життєвий досвід якраз принципи корегує. У старших "хлопців" скоріше не принципи, а "роками вироблені звички" ( а це щось ще зарано для 28 років). Дуже часто дискомфорт виникає якраз " у голові", хоча причини його реальні. От тільки залишилося встановити , які саме ( можливо, це зовсім не різниця у віці)
Відповідь: різниця у віці я власне то хтіла написати, але потім стерла. Так, досвід є, але що то є 28 років?? От в 40 я би вже повірила про досвід і свої погляди
Відповідь: різниця у віці вже, здається, тут писала, що в нас з чоловіком різниця - 9 років. хочу додати, що для мене різниця полягає не у кількості років, а у світогляді людини. до чого тут вік? головне аби людям було добре разом, аби вони мали спільні цінності/інтереси/погляди. це не значить, що вони мають однаково думати про все, просто вони мають "дивиться" і рухатися в одному напрямі
Відповідь: різниця у віці Різниця у віці не перешкода, але певна, тому що якщо жінка старша набагато, то проблема, тому що є поняття біологічного годинника, якщо навпаки теж саме. Якщо особисте життя задовольняє на стороні, то звичайно можна ризикнути, але це вже не любов, а зручність.
Відповідь: різниця у віці а от таке питання: яку різницю у віці можна вважати "набагато" із точки зору, що жінка старша за чоловіка? З чоловіками більш-менш розібралися. А от наскільки жінка може бути старшою за чоловіка, щоб оточуючі не вважали, що це "забагато"?
Відповідь: різниця у віці На 2 місяці 2-3 роки то вже хороша тема для обговорення сусідами, родиною і просто далекими знайомими. Інколи навіть ставлять діагнози
Відповідь: різниця у віці я просто писала вже, що маю коліжанку, яка на 7 років старша за чоловіка. Одружилися, коли йому було 20, а їй 27. І у очах сторонніх це був "ужасть", який "нерівний" шлюб. А вони на заздрість усім вже багато років разом . Зараз чоловіку 37, дружині- 44, два роки тому вони вдруге стали батьками ( дружині на той час було 42). І вже ніхто навіть з колишніх знайомих не говорить про нерівність віку. А хто не знає їх реальних років, то навіть не здогадується, що вони різного віку- чоловік - підтягнутий, дуже симпатичний уже полковник; дружина- струнка, доглянута наразі домогосподарка ( бо дитинка ще маленька).
Відповідь: різниця у віці А якшо не оточуючі, а для стосунків? Ск допустИмо? Бо мене колись давно дуже лякав вислів, що жінка як швидше розвивається за чоловіка, так і швидше потім старіє ((( І виходить, що чоловік в расцвєтє сіл, а жінка вже немолода...Така безвихідь і приреченість від такої думки...
Відповідь: різниця у віці Не факт, жінки по-різному виглядають, он до мами мого однокласника колись старшокласники пробували залицятися, а він у неї був досить пізньою дитиною. Бабця моя була на 4 роки старша за діда, все думала, що першою помре, постійно заповідала йому, де її похоронні речі у шафі заховані, а вийшло, що у 72 роки стала вдовою... Казала, що навіть думати про нього не хотіла, бо і молодий, і багатий, і гарний, а вона - мало того, що старша, то ще й бідна сирота, але дід їй проходу не давав і майбутня свекруха дуже любила, як тільки якісь "доброзичливці" пробували криве слово проти бабці сказати, відразу затикала їм рота.
Відповідь: різниця у віці може то мені так щастить на такі пари, але серед моїх знайомих "старші" дружини навіть після 50- ти виглядали набагато молодшими за свій вік. Енергетика молодого чоловіка надає "свіжості"+ стимул за собою слідкувати.
Відповідь: різниця у віці в мене знайома 36 років має і вже 6 років замужем йому зараз буде 27 живуть реально душа в душу реально можна позавидувати. при тому що він виглядає на 30 і вона теж десь на 28-30 то на вигляд пара гарна і в сім"ї там все гарно. вік не перешкода. головне щоб щирі почуття були.
Відповідь: різниця у віці Так-так, щось в цьому є.....Єдине лякає, а якщо навпаки? Чи не "тягнеться" енергетика жінки за старшим чоловіком? Хотілось б навпаки, звичайно)) Мій чоловік старший за мене на 4 роки. Чесно кажучі, бачу, що за останні пару років "здав". Смішно було, як колись, років 8-10 тому, один чоловік , якій нас не знав, вирішив, що я його.....донька)))) Ну але то виключення з правил Хоч різницю у віці помітно, навіть таку.
Відповідь: різниця у віці Що означає "здав"? В плані здоров'я - почалися якісь проблеми, чи щось інше, чи в зовнішності - поправився, постарів, перестав слідкувати за собою, чи в емоційному фоні змінився? В нашій парі різниця 5 років (хоча для мене це взагалі оптимальний варіант і навіть не відчувається), так от коли ми почали зустрічатися і до сьогодні мій чоловік змінився і в набагато кращу сторону , схуд, став молодше виглядати краще і стильніше одягатися, завжди кудась пропонує піти-поїхати і скажу ("без ложной скромности") що це в більшості завдяки мені, моєму характеру і легкому поштовху його до змін. Просто цікаво, а що скажете (не конкретно Ви, а в загальному) про пару Н. Бабкіна і О.Гор? (тільки не знаю чи вони і далі разом). Просто цікаво почути думки про таку пару.