різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: різниця у віці

пшепрашем, якщо ви плануєте стосунки, то зовсім інше
    просто написано: запрошення на каву, то ж не пропозиція стосунків чи одруження. Може просто людині хочеться поспілкуватись?

2. Kayla

Kayla Well-Known Member

та воно то так. просто сиджу і думаю, воно мені треба? бентежить саме різниця у віці. і я трохи не так написала, це типу перше побачення. не знаю,що робити:connie_pull-pigtail

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

І я ходила на так би мовити здибанку: мені майже 20, йому 36. Знаєте, мило так посиділи, провели час, але більш ніж хорошими знайомими не стали
    Прийняла пропозицію піти в ресторан лише з ввічливості та й хотілось просто поспілкуватись з цією людиною. Як виявилось, він розраховував на щось більше, але... не судилось.
    Знаю, як я переживала, коли мала сказати коханому скільки мені років
    Скільки я напереживалась, але то все марно було. Вже зараз розумію, що різниця у віці не повинна бентежити нікого.

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я колись мала симпатію до чоловіка, старшого на 14 років. Але побоялась такої віддалі (хоча на пиво таки ходили). Так виглядало, що все ж у нас більше відмінного, ніж спільного. Зараз одружена з чоловіком на 6 років старшим. Якраз мені ідеально...але не через вік, а просто через НАС. Тому кожного разу за таких питань треба не питатись абстрактно, а дивитись конкретно на ВАС. Бо дуууже різні люди: хтось і в 40 духом такий молодий, що 30-річна ще мамуською почуватиметься іноді, а часом буває інакше.
    Може підіть на каву - пізнаєте ближче...то й матимете більше інформації для себе.

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Коли я з Рудим йшла на каву, то навіть не підозрювала, що саме цю дату ми будемо рахувати першим днем знайомства. Правда ходив за мною Рудий довго і обережно, пів року точно. А потім якось тєнди-сєнди... То йому щось по роботі потрібно, то потім до квартири підвіз, то в район по справах. Правда, я стала нагліша, і, в принципі сама його запросила... Ну, бо чого він дзвонить і телиться? А що ти будеш робити в той-то день з тої-то години до тої. Ну я взяла і випалила: "Як хочеш випити зі мною кави, то давай, вже сі нап"ємо тої кави".
    На той час я не знала, скільки йому років, і взагалі всім доводила, що він - не мій пасажир, принц, типаж і т.д., і т.п. І немає нічого більш постійного, ніж тимчасове.
    В даній ситуацій, Кайла, хочете кави і компанія Вам підходить - то пийте ту каву. А ні - то ні.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

1. вас запросили на каву, а не заміж. То що страшного?
    2. Якби "запросили би і заміж", то там теж нічого страшного немає. Моєму чоловіку буде 46- життя існує. ( Звичайно, що бувають різні чоловки, дехто і в 35 відчуває себе "важко потріпаним життям", а дехто і в 50 має хорошу генетику , хороше здоров я і здорову психіку, не обтяжену занудними роздумами про те, чому його життя склалося так, а не інакше)
    3. Дилема могла би ще бути, якби вам було 20, а йому- за 40. І то можливі варіанти... А 30-річна жінка і 40-річний чоловік не так далеко один від одного "від їхали"
    Одним словом, кава-нічим не обтяжує, тому чому би і ні ( а то складається враження, що кава= уже спільне життя із всіма "наслідками")

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

то різниця у віці (+ще рік в сторону збільшення) у дуже щасливому подружжі колись активною форумляночки, моєї коліжанки, Koza-Dereza, зараз їй 31, дітям +\- 6 і 3 роки;)
    У мене різниця з чоловіком 18 років. Її не відчувається зовсім, але то справді залежить від людини.
    Моя хресна мама вийшла заміж в 17 років, чоловік на 16 років старший, жили дуже зле, бо він все був стаааарший, повааааажний і т.д.
    Як не підете - то не будете знати чи це страаашно чи люкс-класно, бо у страху взагалі очі великі)))

8. Маріка

Маріка Well-Known Member

Я коли познайомилась з теперішнім чоловіком, то мені було 27, а йому 39 і теж мені різниця здавалась страшною. І дууже довго він мене умовляв з ним піти на каву.
    Я врешті здалась і погодилась... Тепер ми вже 4 рік разом і маєм спільне чудо :)

9. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Йти, звичайно. Тому , що тільки під час спілкування можна про людину взнати більше. Як говориться - все починається з кави ))) а може це Ваша доля?
    А на рахунок різниці в віці - це не страшно. Коли починаєш розуміти , що тобі людина подобається і людина стає частинкою тебе , то ніякої різниці не відчуваєш взагалі. По собі знаю. В мене різниця в віці з чоловіком 14 років ). Ми і шлюбі вже 12,5 років і в нас двоє чудових хлопчиків 8 і 5 років.
    Так що різниця в віці - це не є головним критерієм при спілкуванні і для створення сім’ї. :girl_wink:

10. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Мені тема різниці у віці чомусь є дуже суперечливою. Із одного боку кричать "старший?! Та він потім тааааким стане, та вас потім тааааке чекає...!", інші волають "плюньте на все, живіть і будьте щасливими";)
    Коли мені мій тоді ще залицяльник сказав, що є старшим від мене на 14 років, я посміялась на тему "вуйку, йдіт геть!", однак то затєгнуло.....його відмінність була надто помітною від моіх ровесників, "водіів диванів"! Стильний, гарний, високий,сучасний. Американець украінського походження. Із безліччю планів. І я наважилась.....пройшло 6 років. Так, він інколи прикрий. Авторитарний, жорсткий, вимогливий. Однак - амбітний, працьовитий, щедрий. За ним - як за стіною. Затишно і впевнено. Щодня я дякую долі за зустріч із ним.
    За ці шість років, коли йому, здавалось би, ніц вже й не треба було (помешкання, дача, машина), він рвонув і поміняв кілька робіт, кожна з яким була вищою за посадою і за оплатою), ми будуємо будинок, удосконалюємо дачу, покращуємо побут загалом. Не відпочиваємо майже, на жаль, - бо робота. Бо - трудоголік.
    Для мене він найкращий, хоч і вредний, пакосний і сварливий часом. І ше - курить:cowboy:
    І спільній дитині вже скоро п'ять. Я не бачу цієі різниці у віці, правда!
    А коліжанки дві моі знайшли своі половинки..... Один старший од неі на 23 роки, мама молодша од зятя, перестала з донькою розмовляти....інша має коханого іноземця, старшого на 20 років. Щасливі!!!!! Такі сніданки ій готує, на украінській скатертині, день народження в Парижі - хеппінез направду!
    І як висновок - живіть сьогодні. Будьте щасливими - сьогодні. І накладіть великі купки на думку родичів/сусідів. Бо то є Ваше життя. Одне-єдине!!!

Останнє редагування: 15 Квітень 2013
  11. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Коли познайомилася з майбутнім чоловіком мені було 23 , а йому 38 років. Він мені взагалі не подобався, я ще не повністю відійшла від розлучення зі своїм хлопцем, мені все життя подобалися брюнети, а в нього русяве волосся і вже невеличкі залисини, ну і взагалі- не мій стиль і про нову любов я навіть не думала.Хоч мушу сказати- вже раніше подобалися старші мужчини.

Якби не наполегливість мого чоловіка, то нашого спільного життя могло б і не бути.Ми бачились спочатку кожен день, потім вже коли я поїхала в Україну, мені спочатку щодня приходили листи, потім щодня приходило 2 листи, потім 3, потім він провідав мене в Україні , і якось тихенько, поміж тим, я закохалася.:girl_in_love:

Суперечки в нас бувають, ще й які. Ми обоє вогняні знаки, то раніше іскри так і сипалися, зараз вже порозумнішали, трохи охололи( в хорошому розумінні цього слова).

Думка людей мене не особливо цікавила. Мої батьки якось не наважилися щось сказати, моїй мамі зять , здається, подобається, вона тільки на 6,5 років старша.А так, особливо, навіть ніхто не зауважує таку велику різницю- мій чоловік досить молодо і підтягнуто виглядає.

Так і живем.

12. vchitelka

vchitelka New Member

Мені було без 5 хв 20, а чоловікові - без 5 хв 50. І прожили чудові без 5 хв 15 років :)
    А якщо Ви вагаєтесь через вік- напевно це просто не чоловік Вашої мрії. Я різниці у віці взагалі не відчувала.

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, у мене зараз полетять тапки, але таки напишу. Так, ви всі пишете про різницю у віці, і кажете що то пусте. Пишете що чоловікам зараз 50, але ж ви вже з ними прожили по 10-15 років. А на момент знайомства ви були 20-літніми юнками, а чоловіки 35-літніми молодими чоловіками. У такому віці дійсно немає значення різниці у віці. А от у віці коли їй 30, а йому 50, то як не крути вона ще молода жінка, а він вже передпенсійного віку, а якщо ще і виглядає на свої роки, або і старшим то то взагалі якось не дуже.
    Kayla, як на мене, то якщо маєте сумніви, то таки краще не йти. Бо якби чоловік вам подобася, то я сумніваюся, що ви у нас тут питали поради.

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

о:connie_pull-pigtail
    то про мене
    мені було 28, чоловіку 46
    в нас двоє дітей!
    себе не вважає навіть 70-річний Азіров:girl_haha:
    бо кожен виглядає на стільки, на скільки почувається

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

а до чого зобов'язує кавова рандка?;)
    тану
    підіть!

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчину всього лиш на каву запросили, а таке враження, що їй руку і серце пропонують :). З цікавою людиною варто йти на каву не залежно скільки їй років. А там вже далі, якщо щось буде , то вже дивитися по ситуації. От у відомих людей мені дуже імпонують такі пари. Наприклад Юля Висоцька і Андрій Кончаловський Різниця 36 років. Одружені з 98ого року мають двох діток і щасливі :)

Для нас він може виглядати вже старим дідом (вона 73ого р.н., а він 37ого), але для жінки яка любить , то абсолютно неважливо. Вона бачить душу, а не зовнішність. Так само відома пара Кетрін Зето Джонс і Дуглас. Вони ж прекарсні!!

16. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Згідна з Вами на всі 1000%%.
    Бажаю Вам довгих років спільного і щасливого життя!!! :girl_yes2:

17. KAPUCHINKA

ну таки напевно різниця трохи є, між просто іти на каву , і іти на каву з метою розвитку стосунків. :girl_smile:

а якщо душа до того чоловіка не лежить, то таки не варто.

І я не заперечую, що є багато прикладів щасливих сімейних пар з великою різницею у віці. Просто вважаю, що кожен має вірити своїм відчуттям і почуттям, слухати своє серце. А не слухати тих, хто переконує збоку. Комусь комфортно з різницею у 20 років, комусь ні. І якщо комусь не комфортно (читати - чоловік не подобається, бо якщо подобався б то плював би він на ті всі умовності) то навіть приклади акторів чи інших відомих людей їм не допоможуть.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а запрошення на каву то вже одразу продовження стосунків? Зрештою не підеш -не взнаєш :). Якби десь на відпочинок запрошував, то я би тут добре думала і дивилася, чи лежить мені душа до тої людини, щоби розвивати стосунки. А на каву-просто поспілкуватися, взнати щось нове про людину запросто.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Думаю щоб остаточно оприділитися, треба піти на каву, а далі час покаже є інтерес до тої людини, чи ні.
    У мене тоже колись були стосунки з набагато старшим чоловіком, але ми розійшлися і причиною не був вік, а просто не зійшлись характерами. Хоч стосунки тривали не мало- рік і якби не деякі нюанси, то думаю на майбутнє він би був моїм чоловіком.
    То не діло ламати все ще не почавши, бо старший. Все залежить від людини. Інколи буває ніби одноліток, а застрілих поглядів. Ну і таке є.
    Короч., я б ішла на каву.:connie_pull-pigtail

20. KAPUCHINKA