Відповідь: різниця у віці в нас з чоловіком 9,5 років різниці, вже понад 3 роки одружені, і я ніколи не шкодувала, що не маю молодшого чоловіка. на рахунок сказати, що про нас говорили то напевне нічого не сказати. десь я писала, що мій чоловік - це мій викладач: познайомились на першому курсі, почали зустрічатись на другому, одружились після третього. було багато дурних і некоректних запитань, поглядів і всякого такого, з багатьма людьми так і залишились натягнуті стосунки, ну і що? головне, що нам добре разом, а говорити будуть завжди. напевне, найправильніше рішення - ізолюватися від того негативу і насолоджуватись стосунками. а хто застрахований не овдовіти швидко, маючи навіть молодшого чоловіка, однолітка чи на рік-два старшого? мені здається, страхи є в кожного, і то нормально. в чоловікових батьків 10 років різниці, народили дітей, виховали, свого часу достатньо подорожували, тепер мають внуків і тішаться. так, зараз, коли батько має серйозні проблеми зі здоров'ям, мамі і важко, і страшно. вони живуть далеко, ми не наїздимося, а до нас вона не може приїхати, бо зараз як мінімум раз в тиждень викликають швидку,і якщо щось станеться, то вона собі того не пробачить. але тим не менше, в сім'ї завжди панувала злагода, повага, любов, і мені здається, що краще з такою людиною прожити 40 років сімейного життя, ніж 60 років промучитися з кимось іншим. але в кожного своя доля і свій вибір, який наданий момент є найбільш прийнятним.
Відповідь: різниця у віці Я від чоловіка молодша на 16 років, хоча по вигляду йому ніхто стільки років не дає.Але одна проблема все-таки є: він дуже любить мене повчати...Вважає,що старший і має більше досвіду.
Відповідь: різниця у віці а Ви переводьте все на жарт . мій чоловік завжди казав, що дружину треба собі знайти і виховати, то як тепер він щось пробує мене повчити, я відмазуюсь, що яку собі виховав, таку і має. все - проблема фініта )))
Відповідь: різниця у віці Жартувати не завжди виходить, деколи просто не слухаю, знаю, знаю, так негарно..А деколи- ми обоє дуже запальні, сваримося, а потім - миримося.:kiss3
Відповідь: різниця у віці мій чоловік старший на 23 роки, дуже довго зустрічалась із ним потай від батьків (близько 5 років) але світ не без добрих людей донесли батькам, і я справді їм дуже вдячна бо сама не могла ніяк наважитись, все тягнула, тягнула,..... Результат -батьків переконала, одружились більше 4 років тому, маємо двох ангеликів маленьких дівчинка 4 рочки і синочок 4 місяці........ Ось і думаю я , що цей план був комусь потрібен (маю на увазі на небесах)........ Свого чоловіка кохаю всім серцем, в нього не було нічого ні житла, ні грошей, але на все воля Божа. це моя думка
Відповідь: різниця у віці Та не вік головний у стосунках, і щоб там не казали і як би там не обсуджували (бо така вже людська натура), важливо як ви себе почуваєте в таких відносинах і що відчуваєте до людини, яка вам не байдужа. Життя дається всього лише один раз і заморочуватись на те, що про вас пліткують (а вам живеться прекрасно, ви щасливі, ви любите і вас люблять), даремна трата часу і своїх нервів. Переконалась на власному досвіді. Була заміжня 5 років, мені 24, йому 28. І ніби одного віку...та не склалося в нас життя. Познайомилась з прекрасною людиною, йому 42(старший на 18 років), (раніше на старших мужчин ніколи не звертала уваги), дівчата, відчуваю себе такою щасливою Абсолютно не відчувається різниця у віці, багато залежить від самої людини і т.п. Звичайно, є страхи перед майбутнім, але те, що відбувається зі мною на даний момент таке хороше, що не хочеться це псувати, надіюсь і чекаю ще кращого у цих відносинах).
Відповідь: різниця у віці між нами нами 5 років різниця. в принципі не відчуваю я різницю. Мен7і інколи здається, що чоловік мислить так як я, а йому хдається і робить з мене малолетку
Відповідь: різниця у віці Мій чоловік старший на 9 років, можливо не така велика різниця. І він найкращий.
Відповідь: різниця у віці різниця у віці це цілковита дурниця, якщо ви по-справжньому кохаєте один одного і хочете бути разом. знаю і таких, що чоловік старший на 10 років, але ще така дитина. і дружина його вчить)
Відповідь: різниця у віці старший, молодший, не в цьому суть. Головне, щоб людина була хорошою і стосунки складалися
Відповідь: різниця у віці У моєї троюрідної сестри досить цікава різниця у віці......Коли вона працювала у Києві,-знімала там квартиру і, з часом, залишилась у ній назавжди. Їй зараз буде 29(у квітні).......йому,щоб не збрехати, десь 60 вже є....Мало того,3 роки тому у них народився син......А саме цікаво,вона почуває себе щасливою у шлюбі! Звичайно, батьки і родичі не були в захваті від такого вибору, але коли народився маленький - мусіли змиритись ) Правда чоловіка сестри я ніколи так і не бачила - вони ж у Києві живуть, та й в неті вона виставляє фотографії без нього ......тільки з сином. ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------
Відповідь: різниця у віці а в мене різниця з майбутнім чоловіком 4 роки і 2 місяці) як на мене чудова різниця у віці. А вот мій брат живе зі старшою дівчиною від нього...не думаю що довго так буде продовжуватися... Як на мою думку чоловік має бути старшим від дружини.
Відповідь: різниця у віці чому? У моїх друзів дружина на 7 років старша. Живуть разом уже 16 років. І свекруха- стала для неї найкращою подружкою ( хоча, коли багато років тому 20-річний син заявив, що одружується із 27-річною , була у шоці)
Відповідь: різниця у віці я не заперечую, але все залежить від характеру людей...і потрібно любити одне одного. Тоді ти не помічаєш різницю у віці..
Відповідь: різниця у віці Смішно - в мене все правильно, а якщо в інших не так як в мене то все довго це не протянеться, до добра не приведе...
Відповідь: різниця у віці дівчата,маю дилему. запросив мене на каву чоловік, якому без 5 хвилин 43, а мені без 5 хвилин 29 то смішне питання, але йти,чи не йти? мені така різниця в віці видається страшною