Відповідь: різниця у віці ну дівчата!.... гарненькі перспективи ви тут розмалювали... ніби були і знаєте... я нікого не агітую виходити ні за старших ні за молодших... але: (писала вже колись у цій гілці): між мною та чоловіком поважна різниця у віці - шість років разом. не скажу, шо все гладко (але покажіть мені де таке є), та взаєморозуміння і взаємопідтримка у нас з часом зростає у геометричній прогресії, (чого я зовсім не могла сказати бувши заміжньою за чоловіком "із розумною різницею у віці". а ще - нашій донечці скоро два рочки вона постійно хвостиком бігає за "апапа" (так смішно на другому складі робить наголос як француженка), а він її обожнює (дітей які народилися у нього в молодості теж любить, але каже, що коли молодий почуття в нього були не такі ще зрілі)... так більшу частину турботи про дитину я взяла на себе, але знову ж і почувася як за кам"яною стіною, чого не можу сказати про багатьох молодих чоловіків.
Відповідь: різниця у віці Всі люди з часом, з віком, змінюються. Мені здається, найважче - це наперед уявити як саме і в який бік, наскільки швидко зміниться той чоловік якого полюблено, і головне, чи сильне почуття і чи зможе, чи встигне воно витримати ті зміни і адаптуватися до них.. бо одна річ коли зміни синхронні у однолітків, а інша річ - коли відстань у багато років.. А значить, насамперед, я думаю, повинен бути дуже сильний духовний, розумовий, "спілкувальний" зв'язок, спільність зацікавлень - щоб принаймні було завжди про що поговорити, словами ж чи обіймами і підтримати одне одного, якщо вже фізичні можливості і емоційні реакції з віком можуть змінитися кардинально. (ніхто ж не може вгадати з певністю як позначиться вік і на кому, чи які виникнуть хвороби- подивімося на наших бабусь і дідусів і на те, якими їх знали в молодості чи відносній молодості) Резюмуючи: стосунки з різницею у віці, виходить, такі самі як і у інших парах, тільки ще більше має бути "про що поговорити" і чим спільно зайнятися - такого, щоб це не залежало від фізичної форми, стану здоров'я і не зникало з віком. ІМХО.
Відповідь: різниця у віці вибачайте за офтоп, але звучить так, ніби холодильник обговорюється - он той - застаріла модель - в нього дверка скорше відпадає, а в новіших цю проблему усунено
Відповідь: різниця у віці Дівчата, перечитала я це все... Складається враження, що більшість до чоловіків ставиться як до племінних биків чи мішка з грошима. Та в них теж є серце, душа, почуття, хочеться кохати і бути коханим в будь-якому віці. Та й глупо відмовлятися бути щасливою навіть 10-20 років, хто його знає що кого завтра чекає. Он кінець світу пророкують і всім буде гаплик.
Відповідь: різниця у віці отож бо і воно! а ще особливо коли це взаємно, то нічого в світі в порівнянні щастя двох немає значення.
Відповідь: різниця у віці - Пише Winter. Ну це ж чудово, що так буває! Вони живуть, мріють, планують. Чому одразу якісь виписувати діагнози на майбутнє? Люблять один одного - чудово! Дівчина рада тому - так! Що ще треба? Головне - щасливі!!! А як любиш не потрібен вік - моя мама двічі виходила заміж: на 2 роки старшого і 3 роки - не склалося, вийшла третій раз заміж за чоловіка на 20 років старшогою. І ВСЕ у них добре, в усьому. І щаслива. Я вийшла заміж - чоловік у мене з небагатої (і мені це все одно) родини, як і я, старший на 7 років. ЩАСЛИВІ. Так що не в віці справа, не в статусі, а в любові - і якщо люди люблять один одного їм все те - не таке потрібне. Вік згладжуєься спільними інтересами, взаєморозумінням, коханням А гроші - можна заробити. Головне, що є любов - все інше додасться притиранням, спільною працею над стосунками.І Winter це з чоловіком пройшла. А без любові часто і статус не допомагає, ні вік. Я тільки радуюсь за таких людей як Winter. І для чого лякати, що дитина якась народиться не така від такого шлюбу? В багатьох жінок вагітність супроводжується з високим ризиком спадкових захворювань. І що не народжувати через ймовірність? Так, що кохайте Winter з чоловіком один одного і далі, а як Бог благословить то і діток.
Відповідь: різниця у віці Бачите, кожна вибирає собі чоловіка по розуму, захопленнях, інтересах, розрахунку. І вік тут значення не має. Головне щоб суспільство не чинило впливу чи осуду за чийсь вибір.
Відповідь: різниця у віці Чессслово, читаю і соромно за Вас, Viktorino! Пишете самі не знаєте про що, висловлюєте судження, стосовно яких не маєте ані найменшого уявлення. Узагалі, говорите з дописувачкою на різних мовах! Їй добре, вона щаслива, що Вам до того? Яке право маєте засуджувати, оцінювати, прогнозувати майбутнє? Своє власне можете спрогнозувати?Знаєте, чого вона заміж йшла? Звісно ж, з меркантильних міркувань, хіба ж буває по іншому? Прикро, що такі, як Ви, своїм, даруйте, чорним піднебінням, можете зпсувати настрій/життєве налаштування/певність стовоно майбутнього іншим людям, яким випало ЩАСТЯ кохати і бути коханими, мати діточок і радіти кожному спільно прожитому дневі... Класно сказала Юля Висоцька у одній розмові із відомим глянцевим журналом стосовно бажань і мрій..."Хочу, щоб усе було, як є!" Мала на увазі мінімум - здоров’я чоловіка та діток. А такі циніки, як Ви, і Юлі б закинули захланність і нещирість у почуттях, аякже ж, вийти заміж за "застарілого" (ей, стилістику підівчіть!) мужчину! Що, і їй, такій талановитій і самодостатній, треба були матеріальні цінності Кончаловського? Бажання завдяки йому вийти "із грязі в князі"? Сумніваюсь. Це було КОХАННЯ.... А такі, як Ви, Viktorino, здається, не мають жодного уявляння, що це таке...
Відповідь: різниця у віці До того, як Юлія Висоцька вийшла заміж за Кончаловського, вона була маловідомою акторкою, випускницею ВУЗу. Так що тут питання сперечливе.
Відповідь: різниця у віці З Висоцькою і Кончаловським - можливо й так, спірне. Але нащо перетворювати форум на бульварні хроніки, як це робить зараз Вікторіна? кидатися якимись одними лиш їй зрозумілими натяками, з"ясовувати стосунки і узагалі переходити на особистості?? Може, така поведінка і додасть пікантності темі - але як на мене, то виходить зовсім не пікантно, а якось гидко.
Відповідь: різниця у віці Ой, дівчатка читаю і в шоці. Багато хто мене засуджує, ну правильно в кожного є своя думка, але я дуже сумніваюсь якби хоч одна з тих розумних жінок потрапила в таку ситуацію говорила б те саме, що і зараз. Скоріш за все вони були б такі як і я - закохані, недумали про неповноцінних дітей, а тим паче про шлюб з розрахунку... Теоретично ми всі мислимо логічно, а коли закохуємось то чомусь робим такі дивні речі!!!!!!!!!!!! Дуже вдячна!!!!!!! Погоджуюсь з вами на 100% Просто дехто забув про ту що : ---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- А як на мене це просто заздрістьтим хто щасливий ---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ---------- Ірена Ви щаслива жінка і не звертайте увагу на ці "дуже дивні" дописи. А будьте спокійними разом зі своїм чоловіком ---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ---------- Ой, дівчатка читаю і в шоці. Багато хто мене засуджує, ну правильно в кожного є своя думка, але я дуже сумніваюсь якби хоч одна з тих розумних жінок потрапила в таку ситуацію говорила б те саме, що і зараз. Скоріш за все вони були б такі як і я - закохані, недумали про неповноцінних дітей, а тим паче про шлюб з розрахунку... Теоретично ми всі мислимо логічно, а коли закохуємось то чомусь робим такі дивні речі!!!!!!!!!!!! Дуже вдячна!!!!!!! Погоджуюсь з вами на 100% Просто дехто забув про ту що :
Відповідь: різниця у віці Вважаю, що будь-яка різниця у віці в ту, чи іншу сторону - стереотип! Коли є взаєморозуміння, повага і любов, то байдуже скільки років кожному з пари. Головне, що їм комфортно, і в душі вони гармонійно доповнюють один одного. Особисто я ніколи не вважала суттєву ( і не дуже) різницю чимось форсмажорним і надзвичайним! А людські балачки/осуд/обговорення/поради треба сприймати філософськи: нехай собі гавкають, ваш караван їм не спинити!
Відповідь: різниця у віці Моя одна знайома старша від чоловіка років на 15. Коли вона мені сказала, я ледь могла повірити. Вони виглядають - і не тільки зовні- як однолітки. Вона струнка , жвава, але не це головне, по-моєму. Люди часто вважають, що старший за віком партнер обов"язково "мудріший", "досвідченіший" ітд. А в них того я не побачила. То і різниця не помітна. В "неї" якесь все "свіже", навіть дівоче- світосприйняття, захоплення. Така собі звичайна пара закоханих - він чоловік, вона - жінка.
Відповідь: різниця у віці я від чоловіка молодша на 4 роки , моя мама старша від тата на 2 р. а бабуся моя була старша від діда на 11 років )) Розповідала , що до війни вона ще була дівка , крутила носом , того не хотіла - того , говорила що рано , а після війни вже не було кого й обирати. А згодом познайомилась з дідом , і він ходив за нею крок за кроком)) а вона говорила що він молодий і його не хоче , хоч вона не знала скільки йому років , і він її обманув сказав шо молодший на 2 чи три роки )) Вона повірила , в паспорт не дивилась , а дізналась вже після весілля і то чисто випадково )) І скажу вам , зовнішньо різниці не було помітно. а на мою думку , немає знаення скільки років , головне шоб люди розуміли одне одного і доповнювали .
Відповідь: різниця у віці Моя прабабуся теж була старша від прадіда. Вийшла заміж пізно, як на той час, а мого дідуся (друга дитина) народила вже за 40. На жаль, я її не пам"ятаю, бо прабабуся померла у рік, коли я народилася. А от прадід дожив майже до 90 років. Пережив навіть свого сина (мого дідуся). На старих фото, де вони разом, різниця справді майже непомітна.
Відповідь: різниця у віці Мій чоловік на 9,5 років старший. Різниці я дуже не відчуваю, але все ж у деяких питаннях вона проявляється. В мене ще метелики в голові трохи є Мама з татом однолітки. А баба від діда була старшою на 8 років, і останню дитину від нього народила в 45. А взагалі, то все любофф, і яка різниця, кому скільки років