різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

1. Snigunka

Snigunka New Member

Відповідь: різниця у віці

А я вже другий раз втрачаю стосунки з мужчинами які старші від мене на 22 і 25 років, через те що вони майже такого ж віку як моя мама... тому що мені якось не зручно сказати що мій хлопець має 45 років... але вони такі ууууууууух, як мене тягне на таких мужчин.... просто зараз такі хлопці як дівчатка,( не всі звичайно) мене нудить від таких...:bad:

2. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Я би, певно, не змогла....Ну не те, щоб я не вірила у любов зовсім..але вважаю, що велика різниця у віці - не вельми добре..Це зараз, коли чоловік у розквіті сил, все так класно і романтично..А якщо спуститися з неба на землю....Не хочу бути різкою, але ж та ваша половинка і помре набагато раніше за вас....Ви готові до такого???

3. GoldenFish

GoldenFish New Member

та ну, malutka, є стільки чоловіків, які у віці набагато кращі, за молодих злопців. Дозрівають так би мовити

4. ivory

ivory New Member

я взагалі, ввжаю, що мужчини після 30 не мають віку.
    А різниця у віці між подружжям - це така дрібниця в порівнянні з іншими життєвимим проблемами...

5. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

GoldenFish, цілком з вами згодна....Але ж як я вже писала, постаріють вони також набагато шивдше..Як на мене, то краще мати хлопця на два-три роки старшого, і пройти з ним віс етапи його дозрівання...
    Хоча, звісно, бувають і винятки..коли загорілося велике кохання, то варто наплювати на будь-яку різницю

6. madchen

madchen Member

Кому раніше.... цього ми не знаєм!!!! В житті все непередбачувано!!! Якщо тобі добре з людиною, то до чого тут вік!!! В нас з чоловіком, не мало, не багато, різниця 7 років. Це мене повністю задовольняє. Почуваюсь так добре за мужнім, мудрим чоловічим плечем:girl_tender:

7. allja

allja Well-Known Member

НЕ знаю...мені здається якщо ви кохаєте свою половинку і вона/він вас, то мабуть буде все рівно що будуть думати інші;),а щодо батьків, то вони зрозуміють вас, тому даремно соромитися!:girl_nea:

8. Jes

Jes New Member

Мій коханий старший від мене на 28 років. Мені з ним добре. Ми разом вже 2роки і 2місяці. Звичайно виникали труднощі, али ми завжди разом їх долали. Я вважаю, що вік не відіграє важливої ролі в стосунках (хоча можна і посперечатись)

9. Dolche

Dolche Well-Known Member

в мене також, і скажу що після одруження, особливо останній рік у мене серед моїх подруг є аж дві віку мого чоловіка(хоча раніше не було), з якими мені дуже цікаво.
    З іншого боку можу сказати, що легко знаходжу спільну мову з молодшими від себе і найголовніше, що і з ними мені теж цікаво :girl_curtsey:.... Мабуть все-таки це від людини залежить

10. Kecan

Kecan New Member

В мене були стосунки з мужчинами набагато старшими за мене (різниця приблизно в 20 років). Але вони не йдуть в ніякі порівняння з моїми ровесниками. Вони вражали своєї інтелегенцією, повагою до жінки, свої ставленням до жінки в ліжку в кінці-кінців.

тут важко не погодитися..

11. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Народ, та яка різниця, яка різниця (даруйте за тавтологію) ?! Тут кажуть дуже "мудрі" :"Не хочу бути різкою, але ж та ваша половинка і помре набагато раніше за вас....Ви готові до такого???" А ви знаєте, шановна, як в житті повернеться?! І чи не зіб’є того прекрасного, молодого маршрутка взавтрі, а,може, підкосить страшна хвороба, що зжере його за лічені місяці?
    Мій перший чоловік був старшим від мене всього на 5 років. Гарний, сильний, дівчата за ним вмлівали. Через два роки, як ми з ним розлучились (це інша історія), він загинув...безглуздо! Маючи, напевно, купу планів на завтра/наступний місяць/наступне десятиріччя! Маючи всього лиш 37 років...
    Є така історія. На жаль, давно її чула, тому не пригадаю імен. Давним-давно жив собі художник, було в нього багато жінок і багато дітей, і було йому багато років. І вирішив він оженитись на молодій жінці, яка йому годилась ледь не у внучки, аби мати розраду "на склонє лєт". У жіночки були й свої малі діти. Але трапилась напасть - за кілька років вона важко заслабла і померла...Він прожив ше довго, і виховав її дітей, поставив їх усіх на ноги, дав майбутнє. Хто міг знати, шо так станеться?
    Всі ті, хто зараз кохає/намагається зав’язати стосунки з людиною, суттєво старшою/молодшою за вас - плюньне на все і всіх, на подружок/батьків, будьте щасливі і живіть своїм життям! Повірте, всі ті, шо сьогодні обговорюватимуть вас "бо як вона може і шо її чекає", завтра про це забудуть і пліткуватимуть про інших, а Ваше (!!), Ваше єдине життя буде знівечене, бо в момент щастя ви когось чи чогось злякались...

12. Nasha

Nasha New Member

Коли була молодша, то зустрічалась з "хлопцем" на 12 років старше, чомусь мені було легше з ним, чим з однолітками. Але ця різниця в ті роки мене бентежила. Пройшли роки і я зараз одружена з чоловіком, який старше мене на 11 років і дуже добре себе почуваю.
    Ми живемо один раз в житті, треба жити так, щоб тобі було комфортно і зручно з тими людьми, які навколо тебе. Да і взагалі "Не суди и не судим будешь"

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене чоловік старший на 10 років, і у віці "за 40" ,коли він йде з маленьким нашим сином виглядають дуже гармонічно. Мій свекор старший за свекруху на 12 років, і у свої 75 він дасть "фору" будь-якому 50- річному. Дідусь мого чоловіка був старший за бабусю на 12 років. Здогадайтеся,хто кого пережив? (а бабуся померла уже теж далеко "не молодухою"- у віці за 80. Дідусь усе життя пересувався за допомогою палички, бо мав після війни страшні осколки по всьому тілу, які не підлягали видаленню. І тим не менше, ще у 80-річному віці спокійно переніс оперативне втручання і пережив бабусю). Так що оцінювати різницю у віці з погляду "хто старший, то й і помре скоріше" або "соромно дитині признаватися, що батько має стільки-то..." повне безглуздя.
    п.с. нещодавно розговорилаяс з сусідкою,яка бавила з чоловіком 1-річну дитину. І з подивом дізналася, що її чоловік,якого по-сусідськи знаю уже 10 років, святкує 50-річний ювілей.А я й думки не допускала, що йому уже стільки, особливо озираючись на маленьку дитину та й дружину, молодшу на 11 років.
    Так що ,як каже мудре прислів я:" після 40 років людина має те обличчя, на яке заслужила". Це твердження можна адаптувати не лише до зовнішності, а й загального відношення до життя, самопочуття і т.п.

14. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Як я з вами згідна! Моя однокласниця, маючи чоловіка, на 7 років молодшого за мого, якось з сумом сказала: "Слухай, твій чоловік так гарно виглядає, такий класний, а мій...такий вже старий...Він ніде не хоче їхати, коли вдома - лежить на ліжку і звідти просить принести попити, поїсти..." І справді, її чоловік якийсь такий....втомлений від життя!
    Моя далека родичка живе в Італії, має "хлопця", за якого страшенно хоче заміж і мріє про дитину. Їй 28 років, йому - 52. Він італієць, власник стоматологічної клініки. Дуже гарна людина, правда, в нього йде процес розлучення, це вже дуже довго і складно. Тобто вони ще не скоро зможуть побратись. Але вона його любить, чекає, і всій її родині дуже подобається майбутній зять і ніхто не задає дурних питань тіпа "а шо буде далі?"
    Звичайно, треба мати неабияку силу в собі, аби змогти абстрагуватись від дурних порад і жити так, як хочеться. Але справжнє кохання і дає цю силу, правда ж?;-)

15. Vendy

Vendy Active Member

Одна моя знайома зустрічалася з вже розведеним мужчиною кілька років, він їй говорив, що не хоче більше одружуватись, бо "вже там був, більше не хоче". Вона спочатку також всім говорила, що не хоче заміж, їй і так добре. Але всі подружки виходили заміж, родили дітей, і сама старша ставала 27 років, теж хотілося дитину. Стосунки в них були нормальні, жили разом. Недавно вона завагітніла, одружились (казала якби не вагітність, одруження не було б). І тільки на весіллі моя сестра дізналася, що йому 41, а на вигляд не більше 35.

16. ViTanya

ViTanya Member

Мій коханий був молодший на 11 років. Немає різниці, яка різниця - як це мудро! Я б раніше і не повірила, що зі мною так станеться. Вважала, що в таких пар стосунки, як у мами і сина. Але, на жаль, це в моєму першому шлюбі були саме такі стосунки, коли я мала про все дбати, опікуватись і чоловіком, і дитиною, і хатою, і роботою, хоча він був моїм однолітком. Коли я побачила, що той, кого звикла вважати протягом декількох років тільки другом, дивиться на мене так, ніби зі мною сонце сходить, мені стало страшно. Я вирішила, що треба сказати йому, що дружбі кінець. І не змогла. Він "горів" так, що запалала і я. З кожним днем закохувалась все більше, а ввечері кричала до свого зображення в дзеркалі: дурепо, схаменися! Не допомагало. Тоді в якійсь розмові сказала, ніби між іншим, скільки мені років, очікувала на шок, але його не було. Тільки легке здивування: я думав, ти старша на 3-4роки, судячи не з того, як ти виглядаєш, а з того, скільки років твоїй дитині. Думала, батьки будуть категорично проти, ну, як не мої, то його точно. Нічого подібного. Мабуть, мені дуже пощастило. Ми вже одружені 6 років. За ці роки були труднощі, але не в стосунках. Майже одразу після одруження він втратив роботу, якийсь час я працювала, він прав, варив, прибирав. Зараз останні 4 роки навпаки. Були труднощі з дитиною, коли почався підлітковий період, але це ми теж разом успішно подолали. Я за ним, як за стіною, хоча деякі знайомі пророкували, що буде навпаки. Коли ми зустрічались (2 роки до одруження), я мала на той час вищу освіту, престижну роботу, а в нього освіта середня ( не через низький інтелект, він розумніший від мене; просто так склалось), робота не інтелектуальна. Ми маємо спільні цілі в житті, спільні захоплення, нам цікаво разом і добре в ліжку.
    Коли до заміжжя розмовляла про це з мамою, вона казала:дитино, не слухай нікого, моя тітка мала один невдалий шлюб з чоловіком, старшим за неї, другий, теж невдалий, з ровесником, а з третім чоловіком, молодшим на 12 років, прожила щасливо все життя, хоч у них і не було дітей; і вона пережила його на 10 років.
    Ми щасливі разом.::girl_in_love:

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене з хлопцем порівняно невелика різниця у віці - 6 років. Але я частенько відчуваю її(різницю). Колись бачили, як дідусь сидить на лавочці, читає газету, а онука бігає собі навколо? Так ось у нас щось схоже. Ідемо на дискотеку - він сидить, я танцюю, ідемо в аквапарк - він сидить у гарячій ванночці для ніг, я пірнаю бомбочкою в басейні і дурію сама...І так у багатьох речах! Хіба на лижах він катається, і в теніс великий грає.
    Але разом з тим його фізичному стану може позаздрити 20-річний! А все тому, я так собі думаю, що їсть він тільки м'ясо, овочі і фрукти. Рідко картоплю на гарнір.

І все мені поки що підходить. Захоплююся його впевненістю, стабільністю, БЕЗМЕЖНИМ терпінням і добротою. А йому подобається мій вічний моторчик і капризи.))) Далі буде)))

18. Provizor

Provizor Well-Known Member

Для того, чтобы жить свободно и счастливо, вы должны пожертвовать скукой. Это не всегда легкая жертва. (Р. Бах)

Були у мене стосунки з чоловіком старшим на 20 років. Це був особливий період в моєму житті, насичений романтикою, пристрастю, творчістю. Він особлива людина, геніальна і незбагненна. Нас розділяло все: національність, релігія, традиції, статус. Шість років я намагалась плисти проти течії, розривалась між батьками, навчанням, однолітками та коханням до нього. Можливо, мені забракло сміливості дойти до кінця?
    Зараз в мене все класично, як прийнято. Двоє дітей, чоловік одноліток, свята в родинному колі, обов"язки. Чоловіка я люблю, в нас хороші стосунки, але... часто думаю, чи правильно обрала?

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Невже він був шейхом з Еміратів? ;) Або равіном?