різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: різниця у віці

ОЦе історія!!!! справжня романтика! уявляю, через що вам, мабуть, довелось пройти , борючись за своє кохання.

• Подобається Подобається x 6
  2. adyl

adyl Well-Known Member

Ні, не уявляєте. І краще не уявляти. Багато проблем є ще й нині (з першою дружиною, дітьми, з моїми батьками...) Але ми тримаємось купи, бо разом ми сила!!! І з народженням малечі, якось все відійшло на другий план.

• Подобається Подобається x 17
  3. Натуля

Натуля Well-Known Member

А я була закохана в чоловіка старшого за себе на 8 років. На той час мені було 20, йому 28. Але більше ніж спілкування по телефону в нас нічого не було. Бо він весь час говорив про різницю у віці. Зато тепер іноді сам мені дзвонить і цікавиться моїм життям. Хоча кожен з нас має свою сім"ю. А ще я зустрічалась з чоловіком старшим за себе на 20 років (напевно сказується життя без батька). Такі стосунки булиии:girl_in_love:. Мексиканські серіали ховаються. І все це від різниці у віці. Він не хотів "ламати життя" мені. Але якби раптом я завагітніла то питання одружитись і народжувати навіть не стояло б.:connie: Я ні про що не шкодую але добре, що ми розійшлись. Мій чоловік старше від мене всього на 4 роки. Ну зовсім малолєтка. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 5
  4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Правда-правда... )

В нас так і є. )

• Подобається Подобається x 3
  5. Красотка

Красотка Well-Known Member

А ще буває так,коли старший з віком вже не розуміє молодшого партнера. Хоче спокою,а тому лиш би скакати))

6. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

мій варіант... а ще я на півголови вища...

7. Відповідь: різниця у віці

Коли люди дивляться на світ одними очами,різниця у віці не важлива.У нас різниця 7 років,у товаришки--14 років.Живемо в шлюбі більше 30 років.Дорослі діти,спільні інтереси,чудові внуки...Одним словом--СІМ*Я!!!

• Подобається Подобається x 6
  8. Мама Даши

Мама Даши Well-Known Member

А у мене ніколи не було кавалера старшого більше як на один рік... (менших також). З чоловіком у нас різниця 8 місяців(він старший). В стосунках пона гармонія!!!

9. Sara

Sara Well-Known Member

У мене також різниця з чоловіком 8 років. І я б несказала, що я щось погане чи не зручне відчуваю. Все окей, ну є звичайно приблеми, але по загальній сімейній схемі. Інколи він мене "няньчить", а інколи я його. А ось різниця в 20 років мене б лякала :girl_sad:, хоча бувають різні трафунки.

• Подобається Подобається x 1
  10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Моя баба була старша за діда на 13 років!!! Мали 3х дітей. Правда дідо пережив бабцю на 11 років, одружився вдруге, і дякуючи цьому ми мали ще одну бабушку (так ми її називали, вона не мала своїх дітей), ми її дуже любили і діти останні її дні доглядали за нею як за рідною. Вона пережила діда на 5 років.

• Подобається Подобається x 4
  11. Morena

Morena Well-Known Member

У мене з моїм чоловіком різниця 17 років. Правда ми ще не одружені, просто живемо разом, але я називаю його своїм чоловіком, бо хлопцем ж його вже не назвеш....
    Проблем надзвичайно багато, досі приховуємо свої стосунки. Страшно розказати батькам. Але попри все залишаємось разом. Хоча перспектива майбутніх розбірок з батьками на тішить. Короче, страшнувато, одним словом.
    Але один без одного не можемо...

12. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Трохи скажу банально, але це головне...

В нас різниця 15 років. Як знайомила з батьками - небуло навіть натяків, що він мені не підходить по віку. Єдине що моя коліжанка зауважила. І на тому все. Разом сім років. Навіть не згадувала за цю різницю.

• Подобається Подобається x 2
  13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

У нас 10 років різниці. Мене це не зачіпало,скоріше спочатку мою маму- бо я була отаке завчене дівчисько 18,5 років, а він- досить показний 29-річний мужчина.А в родині у нас навіть у дідусів-бабусів різниця була у 1-2 роки.Але от разом уже 14 рік.

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Якось, коли мені було 16, зі мною захотів зустрічатися 32-річний (нічого доброго там не було, але мова зараз не про це), тоді він здався мало не пенсіонером, а зараз мені самій 33, і я себе в душі почуваю такою ж самою, як і десять років тому, навіть якщо виду не подаю. ;) Моїй троюрідній сестрі вже минуло 45, для своїх дітей вона у міру строга та "доросла" мама, а я на неї дивлюся, і думаю: "яка ти ще молода!".
    Бабця була старша за діда на чотири роки, але як вони одне одного любили! Мало не молилися один на одного...
    А мій чоловік від мене старший на місяць. Не нарікаю :)

• Подобається Подобається x 2
  15. meri5

meri5 Well-Known Member

У нас 4 роки різниця, чоловік старший. здається інколи що ми однолітки однаково мислемо.

16. Dolma

Dolma Well-Known Member

Хе-хе, дівчата, то все дійсно дурниці. Мій товариш має другу дружину, котра молодша на 3 роки за його дочку! Ми навіть відгуляли невеличке весілля, і його дочка проголосила у вітальному тості, що хоче братика ;) - оце історія.
    Інша знайома пара: вона старша від нього на 13 років, живуть вже років з 10.
    І на останок: мій перший чоловік був молодшим від мене на 4 роки (і серед моїх знайомих таких прикладів багато), а другий старший на 10 - не скажу, що немає різниці, але різниця у віці на тривалість і вдалість стосунків точно не впливає! :)

17. Kusichka

Kusichka Well-Known Member

Моя подруга вийшла заміж за чоловіка на 25 років старшого... мають синочка і чекають на другу дитинку... Її батьки затем задоволені, його старша донька теж у хороших з ними стосунках, а от з молодшою - одні істерики були

А от в особистому житті навпаки... ми розійшлись 4 місяці тому, кохана людина пішла до іншої жінки, місяць тому вони одружились. Їй 49, йому - 29.
    А моїй малечі зараз 29 тижнів. Через 11 ми побачимо світ, а тата навіть не буде поряд...

Останнє редагування модератором: 21 Жовтень 2009
  18. Львів_янка

Львів_янка Well-Known Member

А я старша за чоловіка на 2 роки

19. Котя

Котя Оптимістка :-)

У мене легкий шок від таких історій:girl_sad:.

20. mark

mark Well-Known Member

чи бувають люди щасливими в таких відносинах
    в таких сім"ях
    і чи надовго????
    Якщо йде мова про почуття...
    Якщо уявити нашу душу у вигляді пазлу - то обов"язково знайдем загублені частинки... і у певний період свого життя, коли за певних життевих обставин виникає гостра потреба у заповненні цього простору ми підсвідомо намагаємся знайти загублені картинки...і коли знаходим - стаєм неймовірно щасливі (100% попадання...стан афекту) і немає значення ні вік ...ні стать обранця....
    Та ми ростем...дорослішаєм...цінності з віком міняються...але не міняється душа - вона так і залишається молода. Людей у віці притягує молодість, тому що це було спочатку, коли все тільки починалось, а зрілість (фізична) - це вже ближче до кінця...
    Вік немає значення для створення сім"ї. Якщо сім"я створена тільки на емоціях....почуттях - вона недовговічна. Синтез гаряче серце/ холодна голова - дає хороші статистичні результати щодо тривалості та психологічного комфорту спільного проживання двох (чи більше) осіб.
    (Моя думка...)