Відповідь: Різдвяна пошта Я тільки зараз буду робити листівку - якраз настрій і натхнення появилось до того діла. Постараюсь завтра відправити
Відповідь: Різдвяна пошта Я коли "крала" у співробітниці конверт з шухляди, то так і думала, що логотип введе в оману Якщо чесно, то я здивована, що листівка так швидко прийшла. Відправила звичайним листом з Головної пошти у пн, а у вт, я так розумію, вона вже пришла. Класно! Я дуже переживала. Перша хенд-мейдлистівка - для Мілітарії на Великдень. Це - друга. Так що руки тряслися, спина пітніла, але я це зробила, і пишаюся!!! Трохи кострубата, але від душі
Відповідь: Різдвяна пошта в мене це теж була друга листівка, і першу теж робила на Великдень теж тряслась коли робила
Відповідь: Різдвяна пошта ну нічого собі кострубата!!!!! Та розкішна листівка.... я вже за свою переживаю...
Відповідь: Різдвяна пошта і нічого вона не кострубата, мені видніше, а те, що від душі - відчувається .
Відповідь: Різдвяна пошта Дякую за добрі слова)) Читаю і сама до себе посміхаюся і щасливіша роблюся. Дякую Вишиванці за організацію такої класнючої забави. Обіцяю не зупинятися на досягнутому. Тим більше, коли дивлюся, що наші вернісажниці творять, то і самій попробувати хочеться
Відповідь: Різдвяна пошта я так і не мала часу доробити але надіюсь що до сну (свого) завершу. я ще трохи прихворіла і тому в мене взагалі усі графіки повилітали
звичайно завершите. Це я у різдвяній пошті "передова доярка",а в грі "анонімний Миколай" пасу задніх. Дуже стараюся до 12 встигнути. а мою вже показали Ось
Відповідь: Різдвяна пошта тю, а я, затуркана, рискаю по форуму в пошуках де то вже повикладали отримані. І ще для затурканих нагадайте будь-ласка, тут треба відправляти листівку тому, хто тобі відправляє, чи то я вупше того трохи?
Відповідь: Різдвяна пошта Я троха нечемна... бо листівку вчора поставила в сумку, але відправити не вдалося. Сьогодні в мене свято, тому з гостями і готуванням навіть не мала часу вийти з хати. Завтра моя листівка поїде. Обіцяю...
Відповідь: Різдвяна пошта Зробила листівку, але сестра попросила не відправляти її нікому, зараз думаю яку то ще зробити - навіть спати не хочеться
Відповідь: Різдвяна пошта а моя вже в дорозі, сподіваюсь швиденько дійде до адресата, мій любий адресат не ображайся на мене за мої каракулі, чого не навчилась, так це гарно писати
Відповідь: Різдвяна пошта і я вже свою листівку відправила, сподіваюсь, що дійде ціла, бо послала в звичайному конверті - інших не було, тому якщо щось - прошу вибачення.
Відповідь: Різдвяна пошта А я вже отримала. Яка ж вона файна, мммм. Розгялаю-любуюсь. Наталя - Fleshka, дуже дякую. Листівка - чудо Фото пізніше.
Відповідь: Різдвяна пошта Ого!!! Так швидко Ото наша пошта оперативно працює. Так тішусь що не розчарувала моя скромненька робота в стилі....не знаю в якому стилі Карочь - то щиро і від душі. Ось!
Відповідь: Різдвяна пошта А я ще не відпрпавила цілу ніч малий не спав і я відповідно теж, вранці трохи заснули до 11.30, трохи походив-походив і звичайно захотів спати. Ото спить і я сиджу в хаті, бо немає нікого сьогодні щоб лишити і поїхати на пошту.... Зате листівка обзаводиться новими деталями, а шо робити, хоть як не відправила, то ше шось дороблю Люба моя форумляночко, не ображайтеся на мене, я не спеціально
Відповідь: Різдвяна пошта А я вже майже виправилася. В мене листівка в стадії складання-склеювання до купи. Ще трошки вільного часу мені і можна відправляти.
Відповідь: Різдвяна пошта Не вдалось мені сьогодні відправити листівку бо немала конверта - прийшла на пошту біля 17 години а там вже було закрито, хоч пише що графік роботи до 18год