Різдвяна пошта

Тема у розділі 'Творчі обміни', створена користувачем вишиванка, 18 Листопад 2011.

1. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Відповідь: Різдвяна пошта

Я тільки зараз буду робити листівку - якраз настрій і натхнення появилось до того діла. Постараюсь завтра відправити:girl_yes:

2. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Я коли "крала" у співробітниці конверт з шухляди, то так і думала, що логотип введе в оману ;)

Якщо чесно, то я здивована, що листівка так швидко прийшла. Відправила звичайним листом з Головної пошти у пн, а у вт, я так розумію, вона вже пришла.

Класно!:girl_tender:

Я дуже переживала. Перша хенд-мейдлистівка - для Мілітарії на Великдень. Це - друга. Так що руки тряслися, спина пітніла, але я це зробила, і пишаюся!!!

Трохи кострубата, але від душі:girl_smile:

3. terezka

terezka котяка-вишивака

в мене це теж була друга листівка, і першу теж робила на Великдень
    теж тряслась коли робила:)))

4. Lira

Lira Member

ну нічого собі кострубата!!!!!
    Та розкішна листівка....
    я вже за свою переживаю...

5. Donata

Donata Active Member

і нічого вона не кострубата, мені видніше, а те, що від душі - відчувається :).

6. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Дякую за добрі слова)) Читаю і сама до себе посміхаюся і щасливіша роблюся.

Дякую Вишиванці за організацію такої класнючої забави.

Обіцяю не зупинятися на досягнутому. Тим більше, коли дивлюся, що наші вернісажниці творять, то і самій попробувати хочеться:girl_tender:

7. Анута

Анута Well-Known Member

я так і не мала часу доробити :sad: але надіюсь що до сну (свого) завершу.
    я ще трохи прихворіла і тому в мене взагалі усі графіки повилітали

8. Vika

Vika Well-Known Member

а показувати получені листівки будете? цікаво подивитись.

9. DivineVanGate

DivineVanGate Member

звичайно завершите. Це я у різдвяній пошті "передова доярка",а в грі "анонімний Миколай" пасу задніх. Дуже стараюся до 12 встигнути.

а мою вже показали Ось

Останнє редагування модератором: 8 Грудень 2011
  10. Insolence

Insolence Living The Dream

тю, а я, затуркана, рискаю по форуму в пошуках де то вже повикладали отримані.
    І ще для затурканих нагадайте будь-ласка, тут треба відправляти листівку тому, хто тобі відправляє, чи то я вупше того трохи?:girl_crazy:

11. MYR

MYR Member

Так, треба.

12. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я троха нечемна... бо листівку вчора поставила в сумку, але відправити не вдалося. Сьогодні в мене свято, тому з гостями і готуванням навіть не мала часу вийти з хати. Завтра моя листівка поїде. Обіцяю...

13. Sandoryk

Зробила листівку, але сестра попросила не відправляти її нікому, зараз думаю яку то ще зробити - навіть спати не хочеться:girl_smile:

14. Птася

Птася Well-Known Member

а моя вже в дорозі, сподіваюсь швиденько дійде до адресата, мій любий адресат не ображайся на мене за мої каракулі, чого не навчилась, так це гарно писати :)

15. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і я вже свою листівку відправила, сподіваюсь, що дійде ціла, бо послала в звичайному конверті - інших не було, тому якщо щось - прошу вибачення.

16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А я вже отримала. Яка ж вона файна, мммм. Розгялаю-любуюсь.:girl_flirt:
    Наталя - Fleshka, дуже дякую. Листівка - чудо:kiss::kiss::kiss:
    Фото пізніше.

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ого!!! Так швидко:girl_smile:
    Ото наша пошта оперативно працює.
    Так тішусь що не розчарувала моя скромненька робота в стилі....не знаю в якому стилі:girl_blush2: Карочь - то щиро і від душі. Ось!

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А я ще не відпрпавила :girl_cray::girl_cray::girl_cray:цілу ніч малий не спав і я відповідно теж, вранці трохи заснули до 11.30, трохи походив-походив і звичайно захотів спати. Ото спить і я сиджу в хаті, бо немає нікого сьогодні щоб лишити і поїхати на пошту....:girl_devil: Зате листівка обзаводиться новими деталями:girl_tender:, а шо робити, хоть як не відправила, то ше шось дороблю:girl_sad:

19. Naturals

Naturals Well-Known Member

А я вже майже виправилася:girl_yes2:. В мене листівка в стадії складання-склеювання до купи. Ще трошки вільного часу мені і можна відправляти.

20. Sandoryk

Не вдалось мені сьогодні відправити листівку бо немала конверта - прийшла на пошту біля 17 години а там вже було закрито, хоч пише що графік роботи до 18год:girl_devil: