Відповідь: Різдвяна пошта А хотіла запитатись, а можна до листівочки долучити якийсь невеличкий подаруночок, чи то не піде?
Відповідь: Різдвяна пошта В мене листівочка готова, залишилось підписати, так мені добре пішло, що ще й другу зробила в тому ж стилі. Чоловік сказав класнючі обидві , правда ще не висохли, думаю зранку все буде Ок. Вони в мене 100% Handmade, всі прикраси зробила власноруч з любов"ю та душею, сподіваюсь вдалось передати. Це моя друга та третя листівка в житті, хвилююсь ... Нічка була плідна і муза не тікала, тепер можна виглядати листоношу
Відповідь: Різдвяна пошта А я чекаю штампів новорічних щоб відправити листівку. Чи адресат не образиться, якщо від руки підпишу?
Відповідь: Різдвяна пошта хоть тут на то не давали добро, бо є Миколайчик. Я всеодно маленький подарунок додам. Не люблю, відсилати тільки однісіньку листівку.
Відповідь: Різдвяна пошта А принтер є? Можна видрукувати з компа. Головне, щоби то далі був конверт. Хоча тоді вийде, що хтось отримає додаток, а хтось ні...
Відповідь: Різдвяна пошта Листівка готова. Сьогодні з Ромчиком якраз вкладали свою душу. Та я певно в середу вишлю, бо немає змоги раніше. Але листівочка обов"язково прийде до форумляночки!!!
Відповідь: Різдвяна пошта Листівочка підписана і запакована з 2-х рівневим ступенем захисту від пошкоджень, форумляночці доведеться трішки потрудитись, щоб її добути . Я вже разів зо 5 адресу перевірила, завтра зраненька полетить до адресата і тепер буду до своєї скриньки частенько навідуватись в очікуванні
Відповідь: Різдвяна пошта Дівчатка, які ви всі молодці. А я свою листівку зробила, а тепер залишається не менш важлива місія - написати привітання Маю встигнути до 7-го числа її відправити
Відповідь: Різдвяна пошта Мені теж привітання залишилось,ну може ще якісь ленти для оформлення,а то я вже щось прискіпуюсь.
Відповідь: Різдвяна пошта Я буду старатись. Наразі мені ніодна моя не подобається щоб відіслати форумляночці. Просто для мене кожна форумляночка дуже важлива і первекціоніст в мені не дає мені спокою.
Відповідь: Різдвяна пошта і прилетіло до мене сьогодні , я така щасливааааааа, така файненька вишивана листівочка , завтра вишлю чи може сама вкину відповідь. І форумлянку цю знаю по форумівці, класссс. Я спершу в темноті біля скриньки побачила на конверті лише лого пумб банку, думаю спам мене знайшов вже і від них, піднімаюсь до світла, здалось дивним, що від руки тепер підписують, придивляюсь - читаю, а там і прізвище та адреса квартирна. Нема слів передати то трепетне відчуття - вона, листівочка . Якби не доня на рука та ранець сина в зубах, то вже б там і відкривала, але довелось потерпіти 3 поверха. Тепер хожу така вся "хепі" як слоник . І коли-коли можна буде хвалитися? (то ще не можна казати від кого, правда?) -цей цьомик знає для кого він
Відповідь: Різдвяна пошта Я думаю, що вже можна хвалитися Ви ж свою листівку вже отримали, от і нам покажіть
Відповідь: Різдвяна пошта я вже сиджу на роботі і думаю, що за хвилин 20 побіжу на пошту, відправляти листівочку чарівній форумляночці
Відповідь: Різдвяна пошта Вже можна хвилитися. А я думаю, чи відправляти поштою, чи Романовим братом передавати....
Відповідь: Різдвяна пошта Ну раз можна хвалитись вже, то почну вихвалялки. автор DivineVanGate колір такий гарний - насичено червоний, люблю такий в мене браузери на стаціонарному компі щось позависали, постити ніц не можу, але маю нетбук, то їм не вдалось зірвати показ , хоч мучусь з тачпадом дівчатка, вибачайте за розмір зображення, бо на нетбуці мені не видно, там екран малий, а на великому не дає зробити попередній перегляд, і правити не можу теж, а хвалитись то хтілось дуже-дуже і вже, нема сил чекати ноута чоловікового