Ревнощі - це...

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Мар"яночка, 17 Вересень 2008.

1. Marianka

Marianka Well-Known Member

Відповідь: Ревнощі - це...

О і в мене таке буває :shy: але стараюся себе контролювати, читаю Луїзу Хей, збираюся з думками..підсвідомо знаю, що я впевнена в своєму обранцю, але інколи емоції беруть верх, хоча зараз їх стараюся не проявляти :shutup:

• Подобається Подобається x 2
  2. Marianka

• Подобається Подобається x 1
  3. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

[QUOTE=Marianka;382170]

4. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

А не пояснював ніяк, бо я не ставила питань. Все і так ясно, нє? Я тоже так подумала: перебіситься і заспокоїться.
    Ой дівчата, і де тої мудрості набратися? І терпіння би не помішало.

5. ірен

ірен Well-Known Member

я не уявляю як це!це ж треба думати про кожен свій крок,а потім йому, напевно, ще коментувати?скоріше за все я би на зло залишала мобільний вдома:beee:

6. Carycia

Carycia New Member

Ревнощі - бомба повільної дії. Правда, подекуди і надто швидкої. :)

7. Мар"яночка

телефон ваш вам сильно шкода? я б йому зробила капец. Хоча йому ніц не помішає і на другий поставити :ireful1:

8. Alias

Alias Well-Known Member

А може не довіряє, бо в самого рильце в пушку?

9. Carycia

Carycia New Member

Ревнощі це не обов'язково брак довіри. ІМХО.

10. Marianka

Чесно кажучи ви уявлення певно немаєте, що таке втрата довіри до іншої людини..зробити капец це не той шлях, ви лише загострите ситуацію, давати подібні поради легко, але коли людину любиш і поважаєш, насправді такого робити неможна. Втрата недовіри до людини - це як певна хвороба, можете на неї кричати скільки вам влізе, тільки нічого з цього не вийде, для того щоб хворобу вилікувати потрібно вибрати курс лікування..друга справа, щоб ця проблема не затягнулася на все життя..

11. Мар"яночка

Де саме я давала пораду?

12. Мар"яночка

конеркетно які кроки вона має зробити? як любов"ю, ласкою і терпінням вона має пояснити йому шо перстань мене перслідувати? я свому чоловікові ше раніше сказала шоб він не видурювався і дурниць не сплітав і будь яке обмеження моєї свободи буде одразу ж присікатись.:suicide:

Зовсім інше діло шо я дозволяю йому погратись троха в ревниця і роблю те саме. Але це зовсім трішки і знову ж таки така в нас сімейна забава.

Питання одне чи вона йому говорила шо їй це не подобається? тому шо як я зрозуміла то ні. А чоловіки в нас дивні "звірятка" вони часом роблять певні речі, які нам здаються вершиною викривленості, а в дійсності це такі дрібниці.

То так як я з чоловіком повоюю, дивлюсь сидить такий задуманий і думаю шо він думає як йому погано зі мною живеться, а виялвяється він думає про амортизатор в машині. Тому....:lol:

13. Marianka

Мар'яночка це проблема, суджу по своєму досвіді, ні капец телефону чи чоловіку тут не допоможе..тільки хто це відчув і був по обидва боки можуть зрозуміти, що це є проблема і тут потрібен свій підхід в залежності на якій стадії знаходиться ця людина..коли людина доходить до того, щоб підглядати за іншою людиною ви уявляєте, що твориться в його голові зараз? якою дурюю вона забита і на скільки, це є психологічна проблема, стадія відчаю і повної недовіри і її за допомогою побитого телефона не вирішеш..

14. Мар"яночка

я уявлення немаю чим забита його голова. В мене коліжанка теж поставила на чоловіка маячок просто так попробувати шо воно таке і з чим його їдять. І це людина які взагалі все до лампочки тобто мова про ревність там вообше не пахне

15. Marianka

Так тут я з вами згідна перш за все має бути розмова про це, що відбувається на даному етапі, плюс чоловіком керує страх втрати дружини або страх, що вона його зрадить, самі подумайте ревність - це є також і певний страх. І треба працювати, над тим, щоб позбавити його цього страху. Страх - це є думки, а думками можна керувати! По-друге дати зрозуміти людині та заспокоїти, що саме він є її коханою людиною (тут в кожного свої методи дати зрозуміти людині, що він є коханим та бажаним). Плюс домовитися з чоловіком про нове правило: Коли виникають думки чи якісь проблеми на рахунок його ревності, він має сісти і сказати, що його турбує зараз і навпаки, треба зробити, так щоб він не тримав в собі все це напруження і думки, бо це породжує нову хвилю тої дурі та нових фантазій видуманих...

16. Мар"яночка

А може в нього жінка надзвичайна красуня, або він займається таким бізнесом шо її можуть викрасти в любий момент і він як Джеймс Бонд просто хоче передбачити ситуацію і взагалі ним ніколи не користується. Я ж ше раз кажу глибини чоловічої свідомості. зрештою як і жіночої, без сто грам не розбереш. Часом і літри не вистачить. тому хай поговорить з ним в першу чергу.

А на рахунок того шо я не маю поняття про втрату довіри то так і є, і слава Богу.

17. Marianka

:lol: Все може бути, я просто не філософствувала так глибоко як ви :) А взагалі чужі відносини - це темний ліс. Краще в таких ситуаціях не бувати, тут я з вами згідна на 100%

18. Мар"яночка

Я просто повигадувала на тему :lol:;) Але ж усе може бути :dance:

19. Alias

Alias Well-Known Member

Хм..інколи я "граюсь" в ревнощі.От пішов він з товаришем на більярд і не сказав мені.Я дзвоню, а він каже, що зайнятий.Звичайно, я навіть не думаю на нього гніватись..а придумую ситуацію, щоб показати, що я його ревную.А йому це подобається! :)))Я ж бачу.
    І сам мене інколи дуже делікатно ревнує, але так, щоб я цього не помітила.:)

20. Marianka

В невеликих дозах інколи навіть приємно, що вас приревнував хтось, навіть якщо ви не дали жодного повіду для цього...ну бувають такі моменти я теж знаю і розумію таке. Але головне не переборщити, як в даному випадку сталося з Мар'яниним чоловіком...:umbrage: