Ревізор

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Nastylove, 5 Березень 2013.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ревізор

абсолютно вірно. А взагалі є санітарні норми допуску на кухню ( звісно, що навряд чи їх притримуються самі власники закладів, але принаймні вони мають право на підставі навіть цього не впустити знімальну групу до такої частини приміщення): санітарна книжка з усіма пройденими "свіжими" аналізами+ вимиті перед відвідуванням кухні руки; змінний одяг ( волосся має бути повністю сховане під шапочку, а не так як у Олі- "а-ля беретик"); змінне взуття ( Оля ж не забуває показувати , яка брудна підлога на тій чи ін. кухні, вишуровуючи її брендовими туфельками "з вулиці")
    ну і Фреймут рідний брат теж працює у цій компанії ревізором заправок

2. Orman

Orman Модератор-бомба

і безпеки. Вони ж мають пройти інструктаж - там різалки-ножі-агрегати.

3. Людок

Людок New Member

абсолютно згідна
    пахне шоу тай все

4. terezka

terezka котяка-вишивака

до санітарних книжок та допусків по техніці безпеки є поняття "комерційна таємниця", в зв'язку з чим власник має повне право заборонити доступ будь-кого (або ж настоювати на підписі зобов'язання про нерозголошення). Бо раптом морква ріжеться особливо секретним пристроєм?
    На будь-яке право доступу журналіста і споживача є ще купа комерційних таємниць і т.д.

5. smilee

smilee New Member

Я від того шоу балдю=) чесно. Мені так подобається гра Олі Фреймунт, ну так вже вона вміє ті висловлення пригострити, ну така вона вже облесна=)

6. Dolche

Dolche Well-Known Member

і я з тобою згідна, надто все нереалістично.
    А взагалі я помітила, що практично у всіх програмах так (не лише у ревізорі, по стб теж таких багато програм), перший сезон дивишся з цікавістю і з нетерпінням чекаєш наступного, а в наступному режисери (чи хто там всім завідує) хочуть "вилізти із шкіри" і вже такого напридумують, що просто реально пропадає інтерес до програми. Питається для чого?

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

так в якомусь випуску писалось, що то реклама. так само, як показують, в яких літаках вона літає і як там смачно годують.

8. Solomi

Solomi New Member

а у вчорашньому випуску ржачно було
    побачила сире мясо загорнуте і підписане - і нема вже до чого придратись

взяла і обмастила себе кремом з тістечка, і чекала хто що їй скаже))

9. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ооо, так, це вже взагалі, як на мене перебор. відколи це в обов*язки офіціанта входить казати, що ти заївся? нехай ще почне всеукраїнську кампанію, як за свіже м*ясо - "боремося за щирість офіціантів!" :girl_crazy:. брєд. то точно, не мала до чого пристібатись.
    і з тим часником. ну ж українська кухня, багато куди йде часник. як ти його не їси, то попереджай, коли робиш замовлення, а то велике діло, тхнутиме від неї :girl_mad:

10. terezka

terezka котяка-вишивака

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

ага, і з сметаною. Типу сметана має лежати окремо. Так попереджати треба, що мені без сметани, бо в меню ж вказано як страва виглядає, тим паче це українська кухня, ну як тут без сметани:girl_crazy:.
    Найбільше мене дратують оті підпільні ревізії в інших країнах. Перш за все яке на то є право??? А по друге, от як вчора, та треба їм та табличка, як корові сідло. Не розумію, нашо туди пхатись, в нас що своїх закладів мало?)

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Була у відрядженні у Полтаві в кінці березня, заходили із знайомою в цей ресторан "Козачка" спеціально на "полтавські" галушки. І ось що я вам скажу :girl_smile:
    Кухня - досить смачно, обслуговування - дуже повільно. Ми попереджали офіціантку, що в нас поїзд через дві години, тому питали чи їхні галушки довго готуватимуть, вона сказала хв. 10-15. Але... рахунок ми чекали рівно 12 хв.!! :girl_devil: Підходили не один раз, казали, що спішимо, на що вона нам: "Подождите, сейчас принесу."
    Щодо загального враження, тут трішки складна ситуація: ми сиділи в їхньому бенкетному залі, тому музика була надзвичайно голосна.
    Ми коли заходили в ресторан відразу помітили золоту табличку. Зайшли, питаємось пані гардеробницю про знак, вона каже: "Ну да, была здесь. И что нам с етого?"
    Якось цей другий сезон мені не дуже йде, часто не дивлюсь, бо знаю, що там Фреймут знову буде прискіпуватись. :girl_impossible:

13. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я б хотіла подивитися на ревізію в МакДональдсі. В них колись було таке, що можна на сайті зареєструватися і записатися на екскурсію на їхню кухню, от цікаво, чи готові вони прийняти на "екскурсію" Фреймут, без попереднього запису?

14. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

для закордонних закладів, могли б таблички хоч англійською написати

15. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Глянула вчора уважно, бо теж цікавило на якій мові табличка, то написано було "Ревізор" українською, а англійською "recomends".
    Ой, дівчата, про часник і про сметану вже неодноразово вона коментувала, повторюється Оля. Вислів "принесіть шматок свіжого м"яса" мене вже взагалі смішить, так, це важливо, щоб в закладах в яких в меню є м"ясні страви стейки, шашлики і т.д., було свіже м"ясо, але ж свіже воно 1-2 дні, а далі що викинути?, хай вже краще заморозять...
    А та розписка про заміну масла кожні 3-4 години, як вам? Щось слабо мені в то віриться, що будуть так замінювати!
    А взагалі вчорашня серія була якась незвично спокійна, я аж заснула під кинець)

16. AilataN

AilataN жива

та, викинути.
    А в ціну що включено?
    І втрати також.

краще хай викинуть, або хай повариха І*** нна собі додому вкраде, що й буває частіше.
    А чого так боротьба за свіже м"ясо не подобається. це ж добре?

Певно, що не будуть. Але шкода що не будуть. А могли би.
    Єдине, що пані ОФ могла би одразу порекомендувати підвищити ціни в закладі, враховуючи свіже м"ясо і заміну олії що 3 години, а потім розписати бізнес план де брати кошти на додаткові витрати, якщо з підняттям цін від закладу відмовиться % 40 постійних відвідувачів.
    А спроби непогані. Єдине що намарні і нереальні)).
    Прогулянки бюджетними закладами мене взагалі роздвоюють.
    З однієї сторони я розумію , що кожна людина повинна за свої гроші "відбувати" в приміщенні якщо не розкішному, то принаймні охайному . Це якщо про готель. Якщо про столовку- нехай це буде салат з бурячків, бюджетно, але ж не на підлозі, йомайо.
    З іншої сторони чіплятися до вішаків різного кольору, чи дверей які скриплять, чи ковдри, яка неналазить на гуллівера-сашеньку, чи як там того оператора, то дійсно смішно.
    Йди в пятьзірок, і там висміюй такі речі.

Останнє редагування: 24 Квітень 2013
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Мені вона не не подобається, мені вона дивна, бо ті заклади які завозять кожен день свіже м"ясо, так і будуть завозити, а заклади рівнем понижче - ні, бо Ви правильно кажете
    І я реально не бачу нічого поганого в заморозці м"яса там де це можливо.
    Наприклад зварити бульон, на той же борщ, чому ні?
    Сама додому купляю свіже м"ясо по потребі, але буває після готування залишаеться, то я його спокійно морожу і потім використовую, в зарплаті мого чоловіка не закладено такі "втрати" :girl_haha:

18. AilataN

AilataN жива

І я не бачу. Бо вдома , при потребі, заморожую.
    Мало того, немає гарантій ніяких, що те м"ясо, яке купили на базарі / в маркеті попередньо не було заморожене. До ре, треба Олі ідею підкинути, піти перевірити постачальників того " свіжого м"яса")))
    Але якщо ресторан, з ресторанними цінами і претензіями на супер пупер, подає клієнтам заморожене ( а вірніше виморожене місяцями/ а може і роками, хто зна? ) м"ясо, то це якось неправильно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. shparynka

shparynka Well-Known Member

Мужчинчик, мужчинчик...задовбала!! Може, вона думае, що це ii родзинка?

20. AilataN

AilataN жива

А, власне, чому би їй не лежати окремо? Навіть в столовках давали сметану окремо. От просто не запарюються люди на таких речах, а , якщо хтось не їсть сметани і часнику, то міг би і повернути страву.
    Ага, вона як жінчик думає , що це її родзинчик)).