Відповідь: Ревізор абсолютно вірно. А взагалі є санітарні норми допуску на кухню ( звісно, що навряд чи їх притримуються самі власники закладів, але принаймні вони мають право на підставі навіть цього не впустити знімальну групу до такої частини приміщення): санітарна книжка з усіма пройденими "свіжими" аналізами+ вимиті перед відвідуванням кухні руки; змінний одяг ( волосся має бути повністю сховане під шапочку, а не так як у Олі- "а-ля беретик"); змінне взуття ( Оля ж не забуває показувати , яка брудна підлога на тій чи ін. кухні, вишуровуючи її брендовими туфельками "з вулиці") ну і Фреймут рідний брат теж працює у цій компанії ревізором заправок
Відповідь: Ревізор до санітарних книжок та допусків по техніці безпеки є поняття "комерційна таємниця", в зв'язку з чим власник має повне право заборонити доступ будь-кого (або ж настоювати на підписі зобов'язання про нерозголошення). Бо раптом морква ріжеться особливо секретним пристроєм? На будь-яке право доступу журналіста і споживача є ще купа комерційних таємниць і т.д.
Відповідь: Ревізор Я від того шоу балдю=) чесно. Мені так подобається гра Олі Фреймунт, ну так вже вона вміє ті висловлення пригострити, ну така вона вже облесна=)
Відповідь: Ревізор і я з тобою згідна, надто все нереалістично. А взагалі я помітила, що практично у всіх програмах так (не лише у ревізорі, по стб теж таких багато програм), перший сезон дивишся з цікавістю і з нетерпінням чекаєш наступного, а в наступному режисери (чи хто там всім завідує) хочуть "вилізти із шкіри" і вже такого напридумують, що просто реально пропадає інтерес до програми. Питається для чого?
Відповідь: Ревізор так в якомусь випуску писалось, що то реклама. так само, як показують, в яких літаках вона літає і як там смачно годують.
Відповідь: Ревізор а у вчорашньому випуску ржачно було побачила сире мясо загорнуте і підписане - і нема вже до чого придратись взяла і обмастила себе кремом з тістечка, і чекала хто що їй скаже))
Відповідь: Ревізор ооо, так, це вже взагалі, як на мене перебор. відколи це в обов*язки офіціанта входить казати, що ти заївся? нехай ще почне всеукраїнську кампанію, як за свіже м*ясо - "боремося за щирість офіціантів!" . брєд. то точно, не мала до чого пристібатись. і з тим часником. ну ж українська кухня, багато куди йде часник. як ти його не їси, то попереджай, коли робиш замовлення, а то велике діло, тхнутиме від неї
Відповідь: Ревізор ага, дочекається, що їй будуть казати: досить либитись, у вас дурнувата посмішка, о, а чим це від вас тхне, пані? а підтяжка ось та, що тут шрамчик - в скільки вам обійшлась?
Відповідь: Ревізор ага, і з сметаною. Типу сметана має лежати окремо. Так попереджати треба, що мені без сметани, бо в меню ж вказано як страва виглядає, тим паче це українська кухня, ну як тут без сметани. Найбільше мене дратують оті підпільні ревізії в інших країнах. Перш за все яке на то є право??? А по друге, от як вчора, та треба їм та табличка, як корові сідло. Не розумію, нашо туди пхатись, в нас що своїх закладів мало?)
Відповідь: Ревізор Була у відрядженні у Полтаві в кінці березня, заходили із знайомою в цей ресторан "Козачка" спеціально на "полтавські" галушки. І ось що я вам скажу Кухня - досить смачно, обслуговування - дуже повільно. Ми попереджали офіціантку, що в нас поїзд через дві години, тому питали чи їхні галушки довго готуватимуть, вона сказала хв. 10-15. Але... рахунок ми чекали рівно 12 хв.!! Підходили не один раз, казали, що спішимо, на що вона нам: "Подождите, сейчас принесу." Щодо загального враження, тут трішки складна ситуація: ми сиділи в їхньому бенкетному залі, тому музика була надзвичайно голосна. Ми коли заходили в ресторан відразу помітили золоту табличку. Зайшли, питаємось пані гардеробницю про знак, вона каже: "Ну да, была здесь. И что нам с етого?" Якось цей другий сезон мені не дуже йде, часто не дивлюсь, бо знаю, що там Фреймут знову буде прискіпуватись.
Відповідь: Ревізор Я б хотіла подивитися на ревізію в МакДональдсі. В них колись було таке, що можна на сайті зареєструватися і записатися на екскурсію на їхню кухню, от цікаво, чи готові вони прийняти на "екскурсію" Фреймут, без попереднього запису?
Відповідь: Ревізор Глянула вчора уважно, бо теж цікавило на якій мові табличка, то написано було "Ревізор" українською, а англійською "recomends". Ой, дівчата, про часник і про сметану вже неодноразово вона коментувала, повторюється Оля. Вислів "принесіть шматок свіжого м"яса" мене вже взагалі смішить, так, це важливо, щоб в закладах в яких в меню є м"ясні страви стейки, шашлики і т.д., було свіже м"ясо, але ж свіже воно 1-2 дні, а далі що викинути?, хай вже краще заморозять... А та розписка про заміну масла кожні 3-4 години, як вам? Щось слабо мені в то віриться, що будуть так замінювати! А взагалі вчорашня серія була якась незвично спокійна, я аж заснула під кинець)
Відповідь: Ревізор та, викинути. А в ціну що включено? І втрати також. краще хай викинуть, або хай повариха І*** нна собі додому вкраде, що й буває частіше. А чого так боротьба за свіже м"ясо не подобається. це ж добре? Певно, що не будуть. Але шкода що не будуть. А могли би. Єдине, що пані ОФ могла би одразу порекомендувати підвищити ціни в закладі, враховуючи свіже м"ясо і заміну олії що 3 години, а потім розписати бізнес план де брати кошти на додаткові витрати, якщо з підняттям цін від закладу відмовиться % 40 постійних відвідувачів. А спроби непогані. Єдине що намарні і нереальні)). Прогулянки бюджетними закладами мене взагалі роздвоюють. З однієї сторони я розумію , що кожна людина повинна за свої гроші "відбувати" в приміщенні якщо не розкішному, то принаймні охайному . Це якщо про готель. Якщо про столовку- нехай це буде салат з бурячків, бюджетно, але ж не на підлозі, йомайо. З іншої сторони чіплятися до вішаків різного кольору, чи дверей які скриплять, чи ковдри, яка неналазить на гуллівера-сашеньку, чи як там того оператора, то дійсно смішно. Йди в пятьзірок, і там висміюй такі речі.
Відповідь: Ревізор Мені вона не не подобається, мені вона дивна, бо ті заклади які завозять кожен день свіже м"ясо, так і будуть завозити, а заклади рівнем понижче - ні, бо Ви правильно кажете І я реально не бачу нічого поганого в заморозці м"яса там де це можливо. Наприклад зварити бульон, на той же борщ, чому ні? Сама додому купляю свіже м"ясо по потребі, але буває після готування залишаеться, то я його спокійно морожу і потім використовую, в зарплаті мого чоловіка не закладено такі "втрати"
Відповідь: Ревізор І я не бачу. Бо вдома , при потребі, заморожую. Мало того, немає гарантій ніяких, що те м"ясо, яке купили на базарі / в маркеті попередньо не було заморожене. До ре, треба Олі ідею підкинути, піти перевірити постачальників того " свіжого м"яса"))) Але якщо ресторан, з ресторанними цінами і претензіями на супер пупер, подає клієнтам заморожене ( а вірніше виморожене місяцями/ а може і роками, хто зна? ) м"ясо, то це якось неправильно.
Відповідь: Ревізор А, власне, чому би їй не лежати окремо? Навіть в столовках давали сметану окремо. От просто не запарюються люди на таких речах, а , якщо хтось не їсть сметани і часнику, то міг би і повернути страву. Ага, вона як жінчик думає , що це її родзинчик)).