Ревізор

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Nastylove, 5 Березень 2013.

1. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Відповідь: Ревізор

А мені вчора дико виглядала ревізія "за дверима", куди не пустили її з камерами.
    І так ясно, що вона вже не дасть їм табличку, але ж ні вона іде, щоб потім все виносити до дверей до камер. І страву замовляє, але не коштує, бо ж кухні не бачила. А особливо добило, коли вона підійшла до відвідувачів, взяла в них зі столу м'ясну тарелю і понесла до дверей:girl_crazy: І для чого?!
    Тепер в кожній програмі пробують втнути щось таке сенсаційне, то корида в Франківську, то "кіднапінг" в Чернігові. По-трохи програма перетворюється на шоу, як на мене.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну сміх-сміхом, то таке. Але уявляю , що б сказала моя колишня університеться викладачка по судовій психіатрії на її манеру спілкування із постійним "применшенням" слів ( хлопчиночка, квіточечки, тарілочки, пилючка і т.п.)...

3. solomka

solomka Active Member

На мою думку програма не перетворюється на шоу, а була створена відразу як шоу. Ну щось не вірю я у це все, мені здається програма 80% постановочна. А до вчрашньої програми в мене взагалі маса запиитань: той хлопець з порізаною ногою - чому в нього штани цілі непорвані? при ударі в двері штани закотив?
    Як в тому "Марконі" опинились "її люди" - або вона знала, що її туди не впустять, або хіба Фреймут завжди спочатку посилає своїх людей як простих клієнтів. Тоді чому не було "її людей" в іншому ресторані, де не впустили камеру і вона все виносила до дверей?.
    Одним словом: Нє вєрю"(с)

4. Allo

Allo Active Member

Подивилася спеціально ту передачу. То квартиру не перевіряли на чистоту. Оля просто вела програму, сидячи на кухні чи в кімнаті, згадувала найцікавіші моменти з попередніх програм.

5. сніжна

6. terezka

terezka котяка-вишивака

7. AilataN

AilataN жива

Якщо по чесному, то вона мала право знімати? мала.
    а вони мали право закривати приміщення? ні , ніякого, не мали.

8. сніжна

закривати права не мали. Мали право просто не впустити знімальну групу. Але те, що влаштувала знімальна група, скориставшись ситуацією ( якщо це не дійсно спланована акція)- це вже "танці на костях".

9. AilataN

AilataN жива

Ольга коли приходить завжди каже, що має право пройти в заклад на основі якихось там "блабла" законів і її не мають права не впустити.
    А який саме це закон?
    і чи дійсно її можуть не впустити?
    тобто на законних підставах

по її поведінці за кордоном таки помітно, що там є якісь правила по яким її можуть витурити з закладу, напевно тому вона ( і група) поводить себе дуже скромно і дипломатично

У нас же - валить як коняка. Рахує людей бидлом початково.
    Як завжди подвійні стандарти, антєлєгєнція.

10. Solomi

Solomi New Member

Ха!
    вона по керамічній плитці в одній передачі рукою водила, може там теж порохи знайдуться

11. сніжна

дам ще сюди свій же пост :

12. Allo

Allo Active Member

Ви знаєте, прочитала відгуки про вчорашню програму=фільм жахів і стало цікаво, що ж там відбулося. От для високих рейтингів це й роблять, сусід сусіду сказав у нас добре працює.

13. lawyer

lawyer Member

А як вам подобається те, що в кінці програми кажуть "передача не рекламує заклади на замовлення", а в останньому випуску було не що інше, як пряма реклама АЗС ОККО?

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ага, я теж це зауважила! Ще рекламували ту Окковську Фішку. Не подобається мені таке.
    На рахунок закладу з "заложниками" то знову ж таки звичайні люди постраждали через трусість керівників і впертість Фреймут. Сумно.
    Все менше і менше мені починає подобатись 2 сезон. Дуже він суперечливий!

15. сніжна

16. romawka

romawka Member

А як на мене то досить пряма. "Маю різну валюту- окрім гривні, що робити?" О вас є фішка і повно балів, аж смішно з того всього. О і чого вона на ОККО не перевірила чи чиста поверхня на якій готували хот-дог :)
    А з тими заручниками, то взагалі комедія, ну звідки ті охоронці і адмін знали, що вона припреться і чекали її на вулиці і вже встигли двері закрити. По-друге, чоловік казав, що їх випустили "чорним ходом", то чому решта не повипускали? Якийсь цирк став тепер, а не ревізор.

17. Allo

Allo Active Member

Знайшла на сторінці "Марконі":

18. AilataN

AilataN жива

Готелі і заклади ГХ можливо мають якісь прописані правила, що вони не можуть відмовити людині в обслуговуванні, якщо та , наприклад, нормально виглядає...
    ??

19. Kayla

Kayla Well-Known Member

летіла восени з Києва в одному літаку з Ольгою Фреймут. по прильоті, в аеропорту її зустрічав особисто пан Антонов (власник Концерну Галнафтогаз), звісно з охоронцями. Оля проводить часто йому корпоративи на ГНГ. вони типу "дружать". крім того, квартира, яку придбала Оля у Львові, це по -моєму житловий масив "Пасічний" від компанії "Ваш дім", яка теж входить до концерну ГНГ. так от, сумніваюсь, що придбала, може, відпрацьовує рекламою і корпоративами гонорар? :connie_pull-pigtail так що реклама заправок ОККо аж ніяк не випадкова

20. Orman

Orman Модератор-бомба

мають, "публічний договір" називається, але на кухню і в підсобні приміщення мають право не пустити.