Відповідь: Ревізор Абсолютно не бачу нiякого лицемiрства, ми ж споживачi даного медiа-продукту, чому ж не можна висловити або захоплення, або свое фе? Чи Ви думаете, що комусь би песика притарабанили, так як iй? Скорше б пальцем бiля виска покрутили на таку захцянку. Так що з одного боку, сама передача е трохи лицемiрною.
Відповідь: Ревізор якщо ви маєте на увазі отой сюжет про ревізію у Львові, коли їй йоркшира принесли, то. що при першій ревізії у Леополісі, що при другій ,ці зйомки були наперед узгоджені і повідомлені ( і взагалі Фреймут зупинялася у цьому готелі , коли до Львова приїжджала)
Відповідь: Ревізор О, прошу дуже! Ну то про що можна говорити, про яку незаангажованість? Сніжна, а Ви звідки знаєте? ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- : Цитата by Seshat . Влучно)))
Відповідь: Ревізор А я не згідна зі всіма зауваженнями, особисто я люблю і Олю Фреймут і "Ревізор", мені подобається за нею спостерігати, бо вона дійсно робить цікаву передачу. і ніякі домовленості моєї думки не змінять. ну всі ми люди, в кожного є друзі і хороші знайомі, яким ми завжди раді допомогти, була б інша справа, якби вона виставила відверто поганий ресторан/готель з хорошої сторони, але, на мою думку, Леополіс заслуговує відзнаки, і думаю не даремно там така цінова політика. Словом, мені цікаво і кожну передачу я чекаю з нетерпінням, і часом тих1,5 години мені мало
Відповідь: Ревізор Допомагати друзям можна грядку сапати, а не намахувати глядачів. Якщо вся програма така чесна, що Ольга говорить все, що в голову прийде, то чому "своїх" попереджують? Нерівні умови для закладів - ідея усіх перевірок котику під хвіст. Маємо чергове шоу.
Відповідь: Ревізор Ну тут теж спірне питання. Сніжна сказала що "Леополіс" попереджали і всі бігом повірили) А може, як Ви кажете що вона зупиняється завжди в цьому готелі, тому й були "попереджені", бо не думаю що Фреймут настільки багато часу проводить у Львові, щоб не запідозріти у візиті щось "ревізорне". Я не виправдовую її, якщо це насправді було, але ніхто нічого довести в цьому плані не може. Якщо вже той "Леополіс" був попереджений, то чому ж минулу нагороду на деньок на видне місце не вчепили? Дивно)
Відповідь: Ревізор Ну я знаю, що Трускавець був попереджений минулого сезону. Не знаю, чи їм то помогло, але факт є фактом. І заправка. То ж серед знайомих швидко така інформація передається. А декілька таких попереджень для своїх - програма вже неправдива. А значить просто
Відповідь: Ревізор ну мусить бути щось не "авось" ))))) було б все добре, точно можна говорити, що вони попереджені були схиляюсь до думки, що з останнього сезону вже шоу зробили
Відповідь: Ревізор Ось і я такої думки. Якось другий сезон в порівнянні з першим програє. Крику, конфліктів, галасу більше, а толку - менше. Тим більше, що як ви кажете всіх попереджають. Хоча маю припущення, що тих хто не отримує нагороду - таки не попереджають)
Відповідь: Ревізор Мені все рівно хто і кого попереджає, і хто якими ОБС то передає. Цілком очевидно, що попереджені не всі, бо бардаку в закладах таки більше ніж порядку. Передачу люблю за обговорення питань санітарії, іт.д. , самі знаєте. Цікавить- куди фреймут зможе залізти, чи з чого вилізти аби підняти шоковість ( не про рейтинги ) передачі. Бісить дешевий героїзм " ми будемо знімати навіть в палаючій хаті", примитивно роздуті проблеми і пафос. Постаріла вона, шо лі? До ре, Фреймут гарна пара з Ганною Жижею
Відповідь: Ревізор Я вас прошу...ви думаєте та табличка для Леополісу чогось вартує. Та кому вона потрібна, нікому, тому і поклали в кладовку. Ті клієнти, які там зупиняються, мабуть, не знають ні Фреймут, ні Ревізора. І якщо би я захотіла відвідати якийсь заклад, наприклад, Цукерню, яку я обожнюю, то мені абсолютно , до д..и, що Ольга Фреймут: " Не може рекомендувати цей заклад".
Відповідь: Ревізор навіть якби показали що в цьому закладі бігають таргани по продуктам і на кухні геть захезяно? а з табличкою то точно, вона хорошим закладам потрібна як п"яте колесо. Але люди так щиро і мило радіють коли їм дають аркуш металу)))
Відповідь: Ревізор Та справа в тому, що коли показують ідеальну кухню, то це також не означає, що до того там їх не було. Дивлюсь ту передачу, як циркову програму і серйозно нічого не сприймаю.
Відповідь: Ревізор Якщо то до мене, то раніше писала свою думку з цього приводу. Тоді абсолютно не розумію навіщо цьому закладу така "реклама" якщо як дівчата пишуть, вони завжди попереджені про візит, яку як Ви кажете їх масовий клієнт і не дивиться. Я теж її обожнюю, але якщо б Фреймут туди пустили, і виявилось що не все там так гладко, то певно, переглянула свою думку. А так незнання що там коїться на кухні , не робить цей заклад для мене менш привабливим. Їм там з чистого посуду, за чистими столами, без всяких сторонніх "інгрідієнтів" страви), тому думаю що не все там так погано. Ну і в мене самої на кухні під вечір можна багато до чого придертись, але ввечері то все миється, чиститься, складається на місця, і ранокову каву я п"ю в чистій кухні)
Відповідь: Ревізор )))) у малої тепер улюблена гра: вдягає рукавички ( такі що на вулицю ) і ходить все перевіряє з діловим виглядом))). -Так, що тут у вас? А що це за крихти,а плямка звідки? Раз хотіла матрац піднімати. Не змогла))).
Відповідь: Ревізор Я хоч звичайно теж можу трохи покритикувати програму Рквізор і саму Фреймут (вважаю, що маю на те право, як глядач-споживач), та все одно сьогодні чекатиму цієї програми, бо подобається мені в ній більше ніж не подобається. Також вважаю, що табличка Ревізора за кордоном тим закладам не потрібна. Якщо взялися провіряти, то провіряйте, але лише для себе та для українського глядача як інформація, де краще зупинитися перебуваючи у певній країні. А от думаю, що не суть в металі як прикрасі, а в самій цінності тої бляшки )), бо все-таки судячи навіть з наших дописів рейтинг у цієї програми досить високий, тому самі тут пишете, що має значення те, що ви побачили по тв (я не кажу про висновки Фреймут, бо іноді справді придирається). аналогічно
Відповідь: Ревізор ...а в мене до ведучої собливе ставлення)))...в тому плані, що мене незнайомі люди можуть за неї сприймати, находять якусь велику схожість. Було декілька випадків, але один особливо запам ятався, коли я з хлопцем сиділа в кафе, і тут за сусідній столик підсідає мужик десь близько 50-ти років і старається крадькома сотографувати, ну ми замітили це, тоді він підходить до нас і починає мене розхваляти, і дякувати, що я є, і що веду такі гарні передачі. Я спочатку не зрозуміла про що він, аж поки він не сказав про цю передачу. Хоча ні я, ні мої рідні, друзі не бачать схожості, можливо привикли, а ось незнайомим чомусь дуже похожа на неї, а часто за неї і сприймають)))