Ревізор

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Nastylove, 5 Березень 2013.

1. Masterpiece

Masterpiece Member

Відповідь: Ревізор

Таке враження, що для команди Ревізора свобода слова полягає у можливості не обмежувати себе у висловах та видавати в ефір усе, що намалювала творча фантазія. А от етика журналістська кульгає дуже... Оля може і непогана людина, але буває нетактовна до інших. Вартувало б бути стриманішою у коментарях.

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

точно. Яке ж то в Галичині весілля на 17 людей? Так, гостина для родичів:girl_yes:

2. UnLikE

UnLikE Фотограф

Оля Фреймут вміє дуже ввічливо і красиво хамити))) Талант однозначно, ще крім того вона весела і красиво виглядає. :) І програма цікава, після перегляду, коли заходжу у якісь заклади, то теж шукаю де пилюка є, чи жуйки під столом і тд..))))

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І мені так здалось. Банкет на 3000 грн = Галицьке весілля, щось мені слабо віриться:girl_crazy:
    Ну я б точно не дозволила зробити з свого весілля таке шоу. Це постановка як на мене.
    Мені в останньому випуску не сподобалось оте "побиття ревізора". Неврівноважені власники, провокуюча Фреймут, але чому прості клієнти мають від того страждати. Шкода було дівчинку на яку камера впала. Тому не праві і власники і команда "Ревізора", люди не мають страждати від їхньої роботи.
    І цього разу в Відні мені теж не сподобалась ревізія, каже в ефірі "ми тут знімаємо, але якщо нас побачать - то можуть лишити журналістських посвідчень і покарати, але ми все одно знімаємо", чесслово - дитсадок. Не можна знімати - не знімайте, кому від того гірше.
    Ворожіння на Біблії - тут ноу коментс:girl_impossible:

А взагалі мені виглядала остання програма, як намагання стрибнути вище голови, щось та команда видумує, мудрує, а навіщо? Подобався перший сезон своєю простотою, зрозумілістю. І Фреймут таки трохи "зірку" вхопила) В першому сезоні вона була простіше. Вобщем останній випуск трохи змінив мою думку. Але все ж таки чекаю наступного)

4. Пундик

Пундик Well-Known Member

Натрапила на темку і всетаки вирішила зробити допис... Тут в перших дописах дівчата писали що якби вона не була така зухвала і нагла, то передачу б закрили на 2-й день, що немає змісту показувати чисті кухні і т.д...
    Так от. Не можу називати тут імен (я думаю із зрозумілих причин), їдучи до хорошого знайомого мого чоловіка (не у Львові), в ресторан, зателефонувала йому Оля, так як була особисто знайома з власником, і попередила про те що вона їде до нього з "перевіркою", сказала з чого приготувати їй шашлик, та які страви любить....

5. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я ще десь читала, що вона таким чином їздила на автозаправку. то там писали що їм давали сценарій завчити. тільки не знаю наскільки то правда, бо не бачила щоб в Ревізорі перевіряли заправки. чи було?

6. koroljok

koroljok Well-Known Member

заправка була, і взагалі мені здається, що це все "вистава", якось все не так. Ну і "зазвезделась"

7. Furore

Furore New Member

Я б так не розписувалася за всіх. Німці не німці, але етика має бути присутня.
    Я інколи піддивляюся ту передачу, хоч Фреймут не люблю страшно. Те як вона себе несе як дуже інтелігентну і вишукану пані, і як насправді вона себе поводить - це як кажуть в Одесі "две большие разницы".

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

судячи з реклами наступного випуску, команда "Ревізора" придумала нове мало не побиття вже у Харкові ( навіть охорону попросила). Шоу-цирк та й годі.Особливо враховуючи перелік закладів, які завчасно попереджуються про ревізію ( що коли в Тернополі повідомлялися окремі заклади, що у Львові, наприклад, готель "Леополіс" був попереджений)

---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

у Олі рідний брат Артур працює ревізором заправок . Тому і цей сюжет, як на мене- театральний

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

а в такому ж вже двічі "відзначеному" і попередженому готелі "Леополіс" Ольга зупиняється щоразу, як приїжджає до Львова.

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

я помітила, що вона за одну передачу по 5-6 разів згадує казку, казкових персонажів, така вся кружите меня, кружите: "я відчуваю себе маркізою на здибанці з графом", "ой який ключик золотий, як у буратіно", "в цій кімнаті я, немов діамант у скиньці" і все в такому дусі. І кожен раз в неї сльози щастя, коли в номері є великі вікна, мармур або дзеркала. Перебільшує з принцесинськими замашками.

10. Сана

Сана Active Member

Мені новий сезон Ревізору щось не пішов. Занадто довга серія, не можу додивитись її до кінця вже котрий раз, все думаю коли закінчиться, бо лінь вставати з ліжка і переключати на інший канал, оскільки пульт від тюнера поламався. В результаті виключаю телевізор іншим пультом і сплю. Трошки вже приїлась Фреймут.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

взагалі на поч. березня молодята розписувалися у Львові. Тому думаю, що і перший дубль був тут. А вже у Франківську- "на замовлення" .
    тоді вже не за банкет, а за нову квартиру,яку Оля купила для себе,щоб зупинятися коли приїжджатиме до Львова, але жити тут буде сестра.

12. Dolche

Dolche Well-Known Member

ну і я так подумала, бо зачіска в молодої була м"яко кажучи "така собі" та й не думаю, що сестра Олі хотіла б, щоб перед першою шлюбною нічкою їй зробили в номері ревізію, сидіти отак і чекати поки то всьо скінчиться.

помітила, що завжди показують одну й ту ж азс.

13. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

особливо мені стало шкода того офіціанта у Відні, якому вона за комірець заглядала...то вже її понесло:girl_nea:

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

от і я деколи думаю "А коли вже реклама буде?":girl_smile:

14. natorella

natorella Well-Known Member

ох мені сподобалось на львівському тб була реклама буд фірми, котра розказувала, що в їх новому житловому комплексі купила квартиру оля фреймут, щоб в скорому часі *повернутись в рідне місто і жити тут*

а то виявляється сестрі купила
    весілля на половину, квартира на половину
    попали *малявки* в кабалу

порєдна галичанка. тьху

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

навряд чи купила. скоріше за все своєрідний бартер. Продали їй зі знижкою 99 %, тепер Оля мусить "світити" за це обличчям як "рекламна приманка" для потенційних клієнтів житлового комплексу. Поширена практика серед забудовників. Я б також від такого не відмовилась. Але мій фейс " не престижний":girl_crazy:
    щодо весілля...Якась глупа ідея. Для чого було виставляти всю свою сім'ю? щоб "по тєліку" показали? якась така самодіяльність, чесне слово, аж смішно.
    ще один момент... у мене в Фейсбуку у знайомої в друзях є і сестра Юля, і брат Артур(справжні). І чомусь прізвища у них там - Фреймут. Хоча їхнє справжнє - Коник. Ну у Олі це псевдо, а їм для чого...Престижно?
    Я вже колись писала, що Фреймут мені не подобається. Особливо останнім часом. Інтонації якісь такі у неї лицемірні і лживі. І мені вона видається нещирою людиною. Але то таке... Справа смаку)))

16. natorella

natorella Well-Known Member

я забула поставити лапки довкола слова купила)))

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ну порівняли - бути
    , то не якийсь там "просто"

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

Маму і песика рекламувала:girl_curtsey: Раніше її мама вже "мєлькала" в шоу "З пацанки у панянки" чи як там воно називалось..

18. shparynka

shparynka Well-Known Member

Я весь час, як на неi дивлюсь, згадую, як одна форумлянка сказала, що в неi смiх, як в душевнохвороi))) I оцi вислови - о, бачте, у вас вуса, в мене теж були, але я своi продепiлювала".

19. ksjy

ksjy Well-Known Member

Ой! Які ми всі дотепні та правильні! А ви б дивились Ревізор, якби ведуча говорила:"Як все чудово!" та "як все гарно!". Не лицемірте.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

при чому тут це.. і ніякого лицемірства, просто хочеться бачити адекват, бо неадеквату ітак вистачає
    вона видно вважає себе кумедною, а як на мене деколи просто не думає, перш ніж щось сказати.. не знаю, може вона просто хоче бути жартівливою, але реально не вміє то гарно робити

до речі, щось не можу зрозуміти для чого Ревізор почав їздити закордон.. невже в нас вже вичерпалися заклади, які треба перевірити?? враження, що просто захотілось відряджень закордон, от і пристосували програму)))