Ревізор

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Nastylove, 5 Березень 2013.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Телебачення: розважальні програми "+" і "-"

як на мене обговорювати будь що, що стосується тих людей ( зовнішність , чи поведінку) публічно таки не мають права. Нє, не так-це просто не культурно, не професійно і не толерантно.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мені не було цікаво...і я не дивилась вже того, тому не в курсі, як було...
    І надалі, якщо в них будуть такі ж "включення" я не буду дивитись...інші люди, менталітет, культура і все, все інше і тут наші зі своїм "короваєм"...

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

я особисто абсолютно нормально відношусь до Фреймут, мені також подобається як вона веде програму, єдине що дратує, це її надто суб"єктивна думка. Нариклад, (пригадую ще з минулого сезону) як вона викидала штучні квіти, бо їй це не подобається, а ще назвала покривало у дорогому готелі "похоронним". Ви такого не помітили?

4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

То був один коротенький сюжет, далі знов у Львів повернулись)
    А мені цікаві
    .
    І "наші з короваєм" досить таки нормально туди вписались.

Чому? Я реально не розумію чому не можна? В наших кав"ярнях можна, а в закордонних - ні.
    Через мовний бар"єр? Не розуміють)

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

Ага! Чи "килимок" - теж улюблена фраза. І оте викидання меблів мені не подобається, бо то вже трохи занадто, але в тому вона вся!

5. NataliaFed

І мені цікаво але не в форматі цієї програми...і думаю нічого доброго в них з того не вийде- це не їхнє ІМХО

6. Vittoriya

ну тільки вона позиціонує себе, як журналістка, вона є ведучою програми телебачення, то є трохи різні речі.

7. Nastylove

Ну то спробували. Поганий результат - теж результат. Я думаю, як така ситуація повториться пару раз, то кинуть вони ті закордонні ревізії. Але не взнаєш, як не спробуєш)

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

Ну то звісно, що різні, але я не зрозуміла таки, чому не можна їй було коментувати поведінку Віденських офіціантів?

8. Zhovten

Zhovten New Member

Різні і не різні. Кожна ведуча ТБ має посвідчення журналіста. Тому Фреймут не бреше :)
    Я теж вважаю, що інколи вона дозволяє собі недопустимі речі, як от фамільярність. У звичайному житті при спілкуванні людей це виглядало би як мінімум не етично. Але не треба оцінювати особисті якості Фреймут. Повірте, що освідченності їй не займати :) Але вона - обличчя ТБ. ТБ - це рейтинги. Та ніхто б не дивився ці заглядання в унітази, якби їх проводив "ботанік" Гарвардського університету. Ми ж не німці :) А якби дивились, то зовсім не та аудиторія (кількісно), яка потрібна Новому каналу. І вже тим більше ніхто б на форумі не обговорював ведучу. Те, що ця тема піднімається, тільки підтверджує те, що ведучу обрали правильно. Думаю, багато рекламодавців платять шалені гроші за рекламні блоки саме у програмі "Ревізор". І заслуга Фреймут у цьому теж є.
    Загалом і програма непогана. Гадаю, якби люди знали, що відбувається "за кулісами" і як готуються страви, то багато закладів харчування вже збанкрутіли би через відсутність клієнтів...

9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

щойно закінчила дивитись передачу.
    мені шкода, бо чомусь впевнена що це від хвилювання. не думаю що під час перевірки вона вирішила обрахувати клієнтів. може дівчата соромязливі, не знали що робити, і бачили що їх заклад вже не так хвалять як торік. в них напевно зрузу були думки "тільки б не звільнили"

ну тут не згідна. вона лише про ціни розказала. і розказувала нам, а не їм.

виявляється не тільки у нас може бути брудно... бо мене вже дістають постійні порівняння, а от в Європі пилинці не дають впасти, а в нас...

мене тоже. принизила людину, бо вона відзнаку не повісила.
    взагалі-то це право закладу вирішувати де її тримати, хіба ні?
    а може їм та відзнака десь?

10. Nastylove

Ось власне! Відзнаку дали, а що з нею робити - то вже справа власників готелю/ресторану. Дядечко той повісив в себе в кабінеті - як на мене дуже розумне рішення, тим більше, що він доступно пояснив, що будова то пам"ятка архітектури, і щось зайве вішати на фасад не має права (якщо я все правильно зрозуміла).
    Ну не знаю, просто то "таємному покупцю", я так розумію, що вона прийшла раніше ніж Фреймут, то дівчата ще працювали в нормальному, не нервовому стані... хвилювання звісно в них було присутнє, але вибити замість бокала вина, пляшку...дивно.
    А ті порохи всюди - то теж трохи занадто для концепції. Хотіла якось завітати в той заклад, а зараз бажання відпало.

11. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Особисто для мене, ця передача, стала таки повчальною, і думаю, що власники кафе, ресторанів, готелів, хоч трошки, але мають можливість зробити висновки. Ну подушки і матраси в готелі я не перевіряю, бо не маю варіантів, все рівно мені там спати :girl_haha: але в кафе певні речі помічаю. І ще, колись були в Карпатах, і коли я підійшла до "адміністратора" і сказала, що нема туалетного паперу, то вона буркнула "теж мені, Фреймут" :girl_mad:

12. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я Фреймут сприймала добре тільки коли вона вела "Підйом" на Новому, з Притулою і Педаном. А от Ревізор мені чомусь не пішов. Хто дивиться кабельні канали типу Тревел Ченел, Файн Лівінг, знають, що передачі такого формату не новинка. Бачила схожі і з ресторанами і з готелями. Тільки там "ходять і критикують" професіонали своєї справи - ресторатори і готел'єри. На якій підставі коментує Фреймут - я не дуже розумію.
    Крім того гумор в неї якийсь дуже специфічний... Якщо б я була організатором концерту, то її б точно не запросила - боялась би, що вона ляпне якусь дурницю. І оце її "мужчинка", якесь таке зневажливе...
    А ще мені дуже не сподобалось, як нещодавно в якійсь передачі вона "билась кулаком в груди" і розказувала, що всього досягнула сама і "взагалі не варто в житті покладатись на чоловіків, а все робити самій!. Хоча ще нещодавно в іншій передачі розказувала, що її перший цивільний чоловік(батько її дитини) оплатив її навчання у Лондонському університеті, після чого вона могла нарешті здійснити свою мрію і піти на стажування на Бі-Бі-Сі( з чого власне і почалась її кар'єра). А другий цивільний чоловік(головний режисер 5 каналу) посприяв її "відбору" на Новий канал. ну-ну...всім би так розраховувати на власні сили)))

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

взагалі її там не сприймала...

на підставі відвідувача але з ексклюзивною можливість заглянути до кухні.
    Приходить, дивиться, їсть і робить на камеру підсумок для глядачів...Хіба ми не так само робимо навіть тут в деяких темах?

..гумор на любітєля...і мене частенько посміхає...видно я любітєль...

Хоча ото останнє "телепень", то звичайно перегнула...

14. Nastylove

Була б не цікава глядачам і місяця не протрималась би)

+100

Ну то в тонкощах готельної справи вона розуміється (принаймні критерії, яким має відповідати готель, що має певну кількість зірок вивчила), тим і керується, в іншому, самий звичайний відвудівач, як і ми з вами. В першому сезоні часто на ревізію до себе запрошувала знавців готельної справи та рестораторів, питала іх компетентну думку.
    Ось ми з Вами на якій підставі зараз коментуємо? - Висловлюємо власну думку.
    Вона теж.

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Підйому тоді не дивилась тільки тому що не сприймала Фреймут, якась вона мені була зверхня, як вискочка, може за сильно сказано, але то була моя думка, а ще той її сміх то було щось:girl_crazy:
    А ось "Ревізор" передивилась весь, ну ж цікаво, а особливо коли інші міста показують. Просто зараз почалась така дискусія, бо це наше місто, показували улюблені заклади, критикували, а за своїх завжди більше вболіваєш :girl_cool:

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Одним словом, молодець Фреймут, і програма вдалася на славу, якщо її принаймні тут вже стільки обговорюють!

Якщо переходити на особистість ведучої, то нормально вона робить свою справу, і популярність її як ведучої тільки зростає останні роки, це щось та й означає. Я вважаю її молодчиною, що добилась популярності, а якщо хтось десь і допоміг в кар"єрі - хіба ж це страшно? Не думаю, що постійно хтось як бульдозер її вперед штовхав.
    І правильно тут казали, якщо не робила б свою справу добре, не забезпечувала рейтингів - не протрималась би на каналі, та ще й в стількох проектах.
    А всім подобатись, як відомо, ніхто не може...
    Я напр. теж від неї не в сліпому захваті абсолютно, але чимось її манера та й зачіпає, тому дивитись цікаво.

17. Vittoriya

Оооо, мене аж підкидало від такого звернення. А вона ще й то повторювала разів 5. І то я так бачу її "стиль", повторювати то само.

18. NataliaFed

Я ще чула від неї "мужчинчик"...якийсь особистий підтекст певно в то вкладає))

19. Vittoriya

але ж чек давали, коли вже була Фреймут. І то було видно по дівчинці, що вона шалено хвилюється. І мені її стало дуже шкода, чесно.... Вона її просто так на кожному кроці підставляла. Дай Бог, щоби вона таки на роботі втрималася.

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

я там була не знаю що там з порохами, але до мене як до відвідувача дуже гарно і культурно віднеслися. Персонал був привітний..

20. Nastylove

Чесно не помітила, щоб вона її підставляла.
    Те що розгубились дівчата - то факт, але ж минулого разу все було ок!
    Нє, ну Ви ж Вітторіє по закутках з рукавичкою не лазили) Те що до Вас гарне ставлення було - то супер, я думаю що то все ж таки через хвилювання, але ж вони всі одна команда треба було якусь іншу, більш впевнену і сміливішу дівчинку обслуговувати столик Фреймут послати, чи хлопця, як мають вже таку проблему в комунікації. Ну і зрештою столик Фреймут і "таємного покупця" ослуговували різні дівчата.
    Мені шкода одне, що то все казали дівчаткам-офіціатам, а не власникам.