Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Рибка

Рибка Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Alicia

Alicia Well-Known Member

Так, наливки одні і ті ж самі, ми все ніяк їхню густу медову 'маму' не виловимо, рідко буває в наявності.
    Вчора шукали заклад з живою музикою (крім копальні/білого лева/правди/купіци), то знайшли на староєврейській Вандлер. Є там концерти, але місць вже не було. Хтось там був? Яка там кухня, пиво яке?
    Чоловік сподобав пивний паб 'Човен' на Вірменській. Там є крафтове пиво з різних куточків України, досить хороше. Піца смачна, закуски до пива (сиров'ялене мяско різне), ціни для мене кусючі, для мужа - ок (пиво від 30 грн стартує).

Останнє редагування: 19 Березень 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ми були в Човні з друзями минулого тижня. Сиділи в Черчілі, їли стейки ( такі нічого), пили розбавлений Гіннесс і згадали, що наші друзі відкрили пивбар Човен, ми встали і побігли.
    В цінах на пиво я не орієнтуюсь, але так, як нас завірив один з власників, бо ми його таки зустріли :girl_haha:, пиво в них завжди свіже, бо швидко продається. Я взагалі-то любитель сидру і чула, що в них він є, грушевий, проте цього вечора не було, закінчився.
    До речі, їхнє пиво продається навпроти Ашану в КК.
    А ми таки плануємо зайти до них ще раз, бо кухню так і не попробували, лише пиво і сирну тарілку.

• Подобається Подобається x 3
  5. Freitag

Freitag Active Member

Дівчатка, а порадьте затишний заклад для старшого товариства на смачну вечерю з розумними цінами. Пригадую колись добре було в Арт-Маестро і Старому Роялі, але 100 років туди не ходили вже, та й меню в неті немає.

6. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

В Старому роялі і тепер дуже затишно і смачно)

• Корисно Корисно x 1
  7. premier

premier Member

Хочу поділитися і порекомендувати ресторан терацца. Вибір страв не великий, але дуже смачно, посидіти за філіжанкою кави - саме те, що треба. Особливо сподобався десерт пана кота. Спокійно, затишно... І ще ввечері після сьомої грав піаніст на фортепіано чарівні мелодії. Офіціант запитувала чи все смакує. А вигляд з вікна шикарний - весь Львів.

8. Stroga

Stroga Well-Known Member

а він там кожного дня?

9. premier

premier Member

Я так зрозуміла, що з п'ятниці по неділю точно є. А в інші дні напевно ні

10. Raven

Raven Мама малятка

Дівчата, а де ще крім Челентано на Ринку є хороша дитяча кімната-куточок?

11. irabil

irabil Well-Known Member

Голодний Микола. В них там навіть є аніматор, яка займається з дітками. Ми нашої малої не бачили і не чули, так їй там було добре

• Корисно Корисно x 1
  12. Lyudvig

А де можна спробувати смачний фалафель?

13. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Дівчата, терміново потрібна рекомендація висококласного ресторану на Пасічній.

14. Lyudvig

То важко. Можете хіба спробувати Медову печеру, але я вже там дуже давно не була.
    Але є Три Оскари на Дж. Вашингтона, то можу сміливо рекомендувати. Дуже смачно, інтер'єр стриманий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Знайомі теж хвалили "3 Оскари", казали там хороша кухня. Ми раз туди заходили, обстановка класична, пальми, диванчики, доволі затишно. З того що брали все добре було, нормальний спокійний ресторан. І офіціант гарно обслуговував.

16. Lyudvig

Так, там родзинка якраз в кухні. В них завжди є свої клієнти, які там постійно організовують бенкети, вечеряють і т.д.

• Корисно Корисно x 1
  17. Deidra

Deidra Well-Known Member

Ми в Оскарах уже двічі бенкети замовляли, хоч і по стилю не зовсім наш заклад, але кухня, обслуговування, дуже толкова адміністратор - те, що спонукає до них повертатися.

18. Whiff

Whiff Well-Known Member

Вчера, начитавшись звалебных отзывов, посетили Подпольный Киндрат. Симпатичное место, надо сходить еще раз в другом настроении и не такими уставшими)). Но все что я ела, мне понравилось. Горячее действительно при полупустом зале готовят долго. Наливки вкусные,но тяжелые. Вообщем записали себе еще одно в копилку!

19. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

Дівчата підкажіть треба вибрати для бенкету і вагаюсь між Гуцульська гражда, Гуцульський двір і Тартак, цінова політика +- однакова, цікавить меню і обслуговування.

20. marianast

marianast Well-Known Member

І я там 100 років не була, але іноді грішу замовлянням їжі додому звідти- дуже смачно і завжди без зауважень. За меню не переживайте.

21. orange girl

orange girl Well-Known Member

Категорично не раджу. Скатертини брудні і пропалені, пильно і темнувато, обслуговування ніяке, офіціанти, як сонні мухи, вічно незадоволені. Іжа, як на мене на трієчку, нічого особливого, все якесь таке а ля домашні страви, подача, то взагалі- відсутність подачі страви...(ну я так вдома вечерю подаю) Та подачу можна пробачити, якщо б то було мега смачно, але, на мою суб*єктивну думку, страви там "так собі". Можливо вже краще обрати "Гопак", або таки "Гуцульський двір"

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2