Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

За вихідні багато де були і що пробували. Але напишу враження про те збіговисько що зараз під Арсеналом. Ми собі випили винця і хотіли згадати молодість - пішли на дискотеку під Арсеналом. Ну що сказати, я звикла, що я клієнт і мене чекають і мені догоджають. Ну, може трохи перебільшено, але власники зацікавлені догодити клієнту. А тут на вході в мене вимагали відкрити сумочку і щоб охоронець перевірив вміст. Нє, я розумію, що на великих концертах, в аеропорті і ще в багатьох місцях це припустимо. Але на дискотеці? Ми покликали адміністратора і пояснили, що нічого небезпечного в моїй сумочці нема, але дати в ній ритися охоронцю я не маю бажання. Нам сказали, що як не підходить - то ми можемо йти геть. Так і зробили. Чи то я вже застара чи не той рівень, бо там було купа людей нетверезих, але туди більше ні ногою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Не той рівень:) В нас там восени був корпоратив, про дискотеку їхню враження в мене не найпозитивніші. Кухня в них дуже смачна, коктейлі класні, приємні офіціанти але дискотека - суцільне розчарування. Я б туди йшла вдень чи надвечір просто поїсти, але на дискотеку не залишалася б.

• Корисно Корисно x 1
  4. Netty

Netty Well-Known Member

Я, вже не дуже по дискотеках виступаю))), але раніше пам' ятаю в Міленіумі і Місто завжди сумочки перевіряли... Та й на дівішніку в куми були літом в Рафінаді, то теж перевіряли...але охоронці не "рились", а оком просто кинув...а от у дівчинки з нашої компашки з сумки забрали бойдик з картопелькою ( не з' їла обід на роботі))) ) і повернули на виході....нізззя, казали з їжею ;) )))

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

все значно прозаїчніше: це щоб ви свій алкоголь не пронесли :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Зорянівонька

Це я розумію, але коли я кажу, що нічого забороненого нема, то хочу щоб мені вірили. Хоча в юності на то уваги не звертала і проносила хлопцям пиво :) Просто це вже переросла.

7. Руда Лисиця

ну, це якось дивно ви кажете... Вас же ж охоронці не знають, як вони вам можуть вірити?

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  8. Зорянівонька

не мають.
    але якщо мені там не вірять, то я краще піду туди, де мене чекають і вірять. Пішли в Кумпель.
    Ну якось принизливо мені давати чужому ритивя в моїй сумці. Але то мої таракани :)

9. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А я би швидше пішла в заклад, де всіх шманають по повній і потім пускають, ніж туди, де йдуть всі підряд.
    То вже певно мої таракани, бо не бачу в цьому нічого принизливого, коли дотримуються мір безпеки в нічний час. І для мене це плюс до закладу, що Вас не пустили. Значить, всі однакові і люди правильно виконують свою роботу. Без образ ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 6
  10. Netty

Netty Well-Known Member

Ой..так розказали, що аж хочется туди))) а чи зручно там з діточками 1-2 р буде? Чи є стільці дитячі...може звернули увагу:girl_smile:

11. Зорянівонька

так пояснили ж - це щоб свій алкоголь не приносили, а пили їхній. Що нічого не змінює, бо публіка там всеодно була дуже добре "весела" і я рада що не попала туди.
    Як на мене, то краще, коли в закладі просто не наливають, коли особа вже явно перебрала і не пускають випивших. Таке теж нераз бачила і таке поважаю. А своє не несіть, а нашим хоч до зайчиків напийтеся - це низько.

12. Руда Лисиця

ну, в цьому нічого дивного нема- дискотеки якраз на алкоголі найбільше і заробляють. Не на вході, а саме алкоголі. та й порівнювати дискотеку і кумпель - то не дуже логічно. Заклади абсолютно різні. Дискотека є дискотека, в Кумпелі ви ж не поскачете на танцполі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Алкоголь з вулиці- це також небезпечно, бо може бути "пальонка" і всяке таке. І якщо масове отруєння, то потім заклад попадає у відкати для спецслужб. Але то таке.
    Просто правила є правила і все. Не хочете дотримуватись, то Вас ніхто не заставляє, але добре, що вони є, як на мене. Якщо би народ не проносив алкоголю в сумочках ніхто би і перевіряв. Самі розумієте)

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  14. Siania

Siania Love Life

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Whiff

Whiff Well-Known Member

Мафия на Площади Рынок- очень жарко, еда очень средняя, мои равиоли так вообще не вкусные были, подруге рыба понравилась.
    Еще один момент, который раздражал- сильный запах пота, от официанта... За этим, если официант не в состоянии сам оценить свое состояние, должен следить менеджер/ админ зала.
    Бачевских- как всегда шикарно))
    Тортуфо- среднее, красивый интерьер, цены высокие, качество среднее.ризотто 160 грн?? Совсем упали!обслуживание никакое.
    В том же Рафаэле ризотто намного вкуснее и в два раза дешевле)) и вообще благодаря отличным отзывам об этом месте, специально в него поезали компанией- очень понравилось! Вкусно!
    Деликатека- ну если только очень любить бургеры по цене нормального горячего, к которым за отдельные деньги надо заказывать соус и картофель.не понравилось.

• Корисно Корисно x 1
  16. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Одразу, як написала відгук знайшла їхні контакти на сайті і задзвонила та розповіла свою ситуацію зі святкуванням і бронюванням столика. Оперативно віддзвонила директор мережі, вибачилася за неприпустиму поведінку офіціантки, що це їхні недопрацювання з персоналом і запросила приходити на хачапурі на Криву Липу. Наголосила , що якщо нема вільних столиків і мені потрібно забронювати, то щоб зверталася особисто до неї . Це мій перший позитивний досвід вирішення ситуації і дотримання працівником елементарних правил ввічливості . Тому не маю підстав нарікати на мережу в цілому. Хоча наразі на хачапурі не ходила, тому не знаю, чи обіцянка була б дотримана в реальності !!!

Останнє редагування: 15 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Netty

Netty Well-Known Member

Багато хто говорив, що суші в Японій хаті зіпсувалися, але я завжди ходила лише туди....от і вчора взяли з собою на пл.Ринок...задоволення нуль((( ніякі...:girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  18. Stroga

Stroga Well-Known Member

так так...заходьте в Сушия і буде Вам щастя)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  19. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

В мене Хінкальня у Кривій липі трохи асоціюється з негативом.
    Там вкрали гаманець у мого співробітника. А була невелика забава з поважними людьми.
    Коли він звернувся до них , то виявилося, що відеокамер у них нема і роби що хоч.
    Якось після цієї історії мені не хочеться туди йти.

Але у Форумі пішли в Хінкальню, то хачапурі по-аджарські з яйцем - то просто БОМБА. Замовили і повторили з чоловіком. І така "автентична" жіночка їх готує. І ще +, що їх готують досить швидко, на все інше треба довше чекати.
    Люля-кебаб з телятини був дуже файний і порція нормальна. Старша весь сама втоптала.
    Хінкалі класичні все-таки гострі. Менша була голодна, але не змогла їх їсти.
    Оджахурі не варті уваги. Простенька "зажарка" і порція маленька. Та капець маленька яка!
    Чашушулі чоловік їв. Нормально, але нічого аж такого. Порція невеличка.
    Вино червоне сухе файне.
    Обслуговували довго, але клієнтів було дуже багато, то зрозуміло.

• Інформативно Інформативно x 4
    • Корисно Корисно x 3
  20. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Згодна! Я була готова, що там багато спецій і перцю, але щоб аж так...:girl_cray:
    Ледве з'їла відкушений шматок, потім довго запивала.
    Як на мене - вони лише для любителів конкретно гострих страв.
    Ну і я б попереджала про це відвідувачів.

Хоча може вони банально переперчили (чоловік куштував раніше сам, покуштувавши ті сказав, що більш перчені).

Добре, що чоловік замовив собі курча в соусі (воно досить смачне було) і я не залишилась зовсім голодною.

Але поки йти туди повторно бажання не виникає.

• Корисно Корисно x 1
  21. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Були у "Делікатеці". Враження неоднозначні. Брали бургери з куркою та з качкою, глінтвейн, капуччіно. Напої - файні, особливо глінтвейн. Бургери - то окрема історія. Смачні, не сухі, як писалось десь вище, соусу достатньо, не такі вже й маленькі, але!!! В складі мав бути цибулевий конфітюр. Відкриваємо - а в обох бургерах просто спалена чорна цибуля, гірка, розсипається в чорний гіркий порошок на очах. Зробили зауваження офіціантці. Вона сказала, що цибулевий конфітюр такий має бути:girl_crazy:. Ну я ж не дурна, знаю його смак. На моє заперечення знайшлася: Значить це цибуля фрі :girl_crazy:. На ще одне моє заперечення ховала очі і незнала що сказати. А що тут казати - недбале ставлення кухаря. Хоч він у них супер розрекламований. І людей на той час не було - лише 2 столика, включно з нами. Неприєно, більше, мабуть, не підемо. Ціна - 200 грн. за все. Офіціантки - милі дівчатка, все гарно і швидко. Інтерєр - звичний лофт, нічого особливо. Місця мало, столиків мало. Але так як було пусто і не людно, то ми з подругою зайняли, певно, найкраще місце біля віконечка. Йти туди чи ні - незнаю, все досить суперечливо.

• Корисно Корисно x 1