Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

будемо робити міні-свято в "тароні". що смачного там замовити? на що звернути увагу?

5. Nica

Nica Well-Known Member

перш за все на м*ясо, особливо мені смакують ребра, але оскільки вибір там великий, то кожен обере до вподоби. Сулугуні в лаваші на грилі мммммм, ще мають добрий коньяк, але ціна кусюча.

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Тарон один з моїх улюблених - м'яско там шикарне, ще люблю рулетики з сьомги і з баклажанів.

7. Fajnalera

Fajnalera Member

Я м*ясні страви не люблю,а рибні -нямка :nyam2:(крім суші)Хто обожнює рибку,поділіться "точками",де любите відвести душу,і які саме страви варті там уваги?Ціни теж можна обговорити.

8. Rona

Rona Мама-йожик

*Нова рааадість сталаа...* :girl_claping: *Свято наближається, свято наближається* скоро відкриття вегетаріанського кафе "Green", і я так жду, шо аж ну! Нарешті буде місце у Львові, де мож буде спокійно замовляти страви і не турбуватись "феншуйні" складники чи ні:girl_in_love: (головно, там не буде яєць і сичужних сирів, про решту невег.штук годі й повідати)

9. Latane

Latane Well-Known Member

Де воно буде знаходитися? І коли саме відкриття?

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

на вулиці Братів Рогатинців, а відкриття мало б бути в середині лютого

11. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Я ні разу не вегетаріанка, але теж чекаю :) Хочу зацінити овочеві смаколики.

12. Gavil

Gavil Member

Напишу про "Мафію", яка на пр. Шевченка, біля МакДональдсу. Велике ФЕ! Вперше пішли туди з коліжанкою. Перш за все звертаєш увагу на інтер'єр - гламурна класика з заявкою на ресторан! Хоча ресторан там навіть збоку не стояв... В меню намішали все: піца, суші, пасти... Ціни середні. В залі купа тінейджерів. Через це закладу більше б пасувало мати інтер'єр затишної кафешки без того гламуру))) з коліжанкою брали чай і салати, з чоловіком піцу, глінтвейн, салати. Чаї смачні, все решта - нормальне. Тобто просто їжа, нема чогось особливого. І не супер-смачно і не противно. Без смаку. А глінтвейн - противний((( бажання повернутися туди ще - не має. А ще там постійно прибиральниця з шваброю бігає. Бо вибрали не зовсім вдалу плитку для підлоги, з кожним відвідувачем сильно брудниться. От і сидиш, їж, спілкуєшся, а поруч шваброю підлогу миють..... І що найбільше взлило - при вході самому. Ми з візочком, бо маємо малявочку. Так ось - пандус у них є, але перед ним стоїть меню на важкій металевій підставці. Заїхати на пандус дещо важко.... З дитиною у візку, то ще півбіди, а людина з обмеженими можливостями навряд собі сама дасть раду... Зробила зауваження, та по виразу обличчя працівника, зрозуміла - йому байдуже... Ось таке ...

13. Brenda

Brenda Member

Gavil, я хотіла заступитись трохи за Мафію, бо по- перше, це київська мережа ресторанів і дизайн/ оформлення/ інтер'єр/ плитка/тощо,- це все один концепт і він у всіх закладах ідентичний, тому так. На рахунок " всього намішаного в меню", то є цілком нормалъне меню закладіву такого типу. Майже у всіх ресторанах таких є італійська і японська кухні, цей заклад таким себе і позиціонує- італійсько- японська кухня. Я б висловила " фе" стосовно розташування столиків, бо таке враження, що всі столики стоять в проході, частина столиків прямо біля дверей, звідки жахливо дує, коли двері відкриваються, інша частина стоїть в проході, ще деякі столики стоять біля дверей, де постійно ходять офіціанти туди -сюди. На рахунок кухні, то як на мене,- там замаленькі порції, а сама кухня досить смачна. Мені також сподобалась на другому поверсі дитяча кімнатка, але знову ж таки не продумано стосовно дітей на візочках...

14. Gavil

Gavil Member

[/COLOR]

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І ми заходили в Мафію - нам не сподобалось, мало місця, якось все на купі, дитяча кімната така зі скляними важкими дверима -якраз щоб дитина собі пальці "відшматувала".
    Але ми і не сідали -зайшли, було шалено холодно, а питання про температуру всі морозились, причому ми бронювали столик завчасно по телефону і уточнювали, що будемо з дітками. Вже коли одягались і виходили то одна офіціантка сказала що у них проблеми з опаленням. Якось мені то дико(

16. enigma

enigma Well-Known Member

Раз пішла така пісня, то напишу і я про Мафію. Інтер'єр - дешевий гламур, я такого не люблю, але то невирішальне для мене в ресторанах/кафе. Столиків багато на проході, але є і нормальні диванчики. На другому поверсі прохолодно, а так як я змерзлюх страшний, то мені було не надто комфортно. Ну але зрештою головне це кухня і обслуговування, як на мене. Салати звичайні, смачні, але прості, фокачча смачна, але недосолена як на мене, а от піца шикарна - тоненьке тісто, достатньо спецій. НМСД одна з найкращих у Львові. Трохи довго в нас приймали замовлення, ми дзвонили у дзвіночок кілька раз. Зрештою нам запропонували компліменти від бару - лімончелло (нямка, легеньке, не різке взагалі) і лимонад (нормальний). І ще одне - караоке, яке розпочалося, трохи напрягало, то певно для тих, хто вже під градусом можна таке слухати :)

17. Wonder

Wonder New Member

три тижні тому вперше була в Динамо-блюз
    від інтерєру чекала чогось більшого і зовсім інакше уявляла, сподобалось що є де здати верхній одяг

щодо їжі брала собі філе міньйон- мягке смачне мяско
    чоловік їв шатобріан- непогане на смак, але для нас зажорстке
    саме смачне (що дивно як на стейк заклад) це був пиріг зі шпинатом - дуже смачний пухкий, просто нямка

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Святкували там Старий НР - все було чудово, як завжди! Улюблені пиріг з шпинатом і лазан'я смачнезні, порція останньої просто гігантська, спокійно можна на двох брати. Запечений лосось і овочі-гриль спробувала там вперше - смачно, але без родзинки, хотілось побільше спецій. Напробувались там коктейлів на рік вперед - до речі, дотримуються класичноъ рецептури, не мішають різну бурду.
    Так що цей заклад у списку моїх фаворитів.

Останнє редагування: 6 Лютий 2014
  19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я прийшла зізнатися в своїх почуттях до нового закладу, в який не реально не закохатись:girl_tender: Mon Chef ресторан готелю Асторія:girl_tender:
    - чудовий інтер"єр, в спокійних кольорах, продуманий і гармонійний з цікавими елементами
    - надзвичайно приємний персонал, ввічливий, уважний, вишколений, комунікабельний! а головне відчувається, що не байдужий до відвідувачів і їх смаків, дуже приємно було спілкуватись з офіціантом, що нас обслуговував.
    -атмосфера загалом затишна чому сприяє дуже вдало підібрана музика, кавери на відомі пісні, які цікаво вгадувати поки чекаєш замовлення, до речі готують швидко
    - ну і головне- кухня- оргазмічно смачно і естетично дуже привабливо:girl_yes:. Я пробувала качину грудку з ягідним соусом і карамелізованими яблуками, перфектно! чоловік був перший хто спробував новинку їхнього меню -перепілки в апельсиновому соусі, ммммм таких соковитих перепілок я не пробувала ніде. Крем-брюле канонічний:)

ми були приємно здивовані усім до дрібниць, обов"язково підемо ще, не пригадаю у Львові закладу який би так мені сподобався відразу і у всьому

20. Popi

Popi Well-Known Member

О ресторан готелю Асторія, для мене також було відкриттям. Там дійсно дуже смачно і не банально. Ми з чоловіком часто там вечеряємо

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. lawyer

lawyer Member

неприємно вразила Сушія:girl_emo:
    хотіли впреше замовити з їхнього закладу суші додому
    зробили замовлення в неті, оплатили через карточку, сидимо-чекаєм
    через деякий час дзвонять і запитують, в якому районі наша вулиця. після відповіді, що в Личаківському, нам відповіли, що доставка здійнюється лише в Франківський, Галицький і ще якийсь.
    ну чому не можна було попередити про це відразу? при чому нашу вулицю ми не вписували самі, а вона є в їх автоматичному переліку. та й взагалі, ми від Галицького району знаходимся в кількох хвилинках їзди. а що було б, якби відповіли, що в Галицькому?!
    ага, а ще вони вже клали слухавку, навіть не заікнувшись про проплату, нормально?! добре, що чоловік згадав, то вони його перепитали ще якісь дані й повідомили, що повернуть гроші протягом 3-х днів:girl_mad: