Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. vchitelka

vchitelka New Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

І ми колись любили, поки за два шматочки з одного торта, один з яких був реально вдвічі більший за інший (так і замовляли) було вибито одну й ту саму вартість за кожен шматок. Якщо до цього вже були підозри, що обважують/обраховують - тут не було сумнівів. Хоча й це "дрібниці" порівняно з тортами з цвіллю, на які вдвічі втрапили.

3. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Мда...я навіть на це уваги не звернула...треба в них чеки якось тоді вибивати! Але ми щось на око сьогодні порахували що все добре порахували. Цвіль на щастя не попадалася, тортики свіжі були.

4. natorella

natorella Well-Known Member

а ше таке саме (правда хачапурі 18 кажись) на добробуті є

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Такі трикутні штуки з м"ясом (забула, як називаються, хачапурі чи кубдарі) - ням-ням

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

відвідували вчора піцу на дровах "коза ностра" навпроти Вірменського собору. так розумію ,вони нещодавно відкрились, щось раніше їх не зауважувала.
    інтер"єр абсолютно не вражає, навіть якось не затишно, багато яскравого світла, біло-червоні кольори трохи напружують в тій обстановці. ціни посередні, але дорожчі, ніж в популярному челентано на галицькій.
    пробували піцу - ну звичайна. соус, як соус, простий помідоровий, я люблю більш запашний, ароматний. тісто надто тонке, шматок піци не можливо було взяти в руку, бо гнувся, як млинець. фреш за 30 грн принесли в стакані, наповненому на 3/4 - найбільше дратує таке жлобство в наших закладах. дивилась на десерти, але не взяли, бо ззовні нічого не зацікавило, ще й вартість за 120 грамові порції від 40 грн не надихала.
    офіціанти трохи розгублені, хлопець, що обслуговував сусідній столик розлив коктейль при подачі, за барною стійкою теж чувся якийсь грохіт битого посуду. коротше, враження не найкращі, бажання ще раз туди зайти нема ніякого.
    ще згадаю тут челентано ресторан. була там з донею 8 січня - в дитячому кутку було так брудно, що ми потім півдня ще струшували зі себе наелектризований пінопласт і ще всяку бяку. ну і про наповненість тієї кімнати вже писала - два малюсіньких кавальчика крейди, поламані олівці, ітд. якось так скупо і бідно, як для закладу такого рівня. в пузатій хаті і то діткам цікавіше. любимо туди заглядати, бо смакує піца і зручно з дітлахами, але оті моменти трохи наганяють сум. написала їм в пропозиціях ,може звернуть увагу.

7. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Заходили вчора після прогулянки.
    Чи то я вже давно не була там, але здалось мені, що тісто на піцу змінилось, стало якесь тверде, чи її просто перепекли/недопекли нам, бо я той краєчок піци, що без начінки взагулі розжувати не змогла. Ще брали фокачу, то теж саме - тісто якесь гливкувате було чи що...
    В дитячому куточку столики були зарезервовані, і хоч ми не надовго були і до часу резервації би вже пішли, але нам там не дозволили присісти, хоча минулого разу дозволяли, і це один і той самий адміністратор:girl_smile:
    Сіли в залі з картинами, вроді було чистенько, але такі дрібниці як оті бумажні серветки на столі, були явно не перестелені після минулих відвідувачів, я наголосила на цьому, офіціант замінив; серветки, ті біленькі, були в кількості 2 штук і якісь прим"яті, на інших столах така сама ситуація була. Але були й плюси, впала в малого вилка, то ми ще не встигли офіціанта покликати, а він вже чистеньку несе, молодець!:girl_yes:
    Піцу принесли дуже швидко, хвилин 15 чекали - не більше, хоча заповненість піцерії була відсотків 90. Може тому і якість мене не задовільнила...
    А! І головне! Ввечері чоловік жалівся на шлунок, а вночі малий трохи капризував, мені - нічого, їли всі однакові страви, хоча малий з чоловіком з"їли пасту вдвох, я лише спробувала, от і не знаю чи грішити на щось несвіже в там...

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

На Староєврейській відкрили забігайлівку "Фамілія" я так зрозуміла це щось типу італійського фаст-фуду, хтось вже дегустував, цікаво почути відгук

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

То в них, здається, в меню в основному тільки паста в одноразових боксах? Ми зайшли якось до них, але взимку не хочеться ходити по вулиці з макаронами)

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

так-я так з вивіски зрозуміла.. любитель я пасти спробувати цікаво

в мене від челентанівської пасти, равіолі-завжди чомусь печія-хоч я до печії взагалі не схильна, певно щось з соусами не альо

11. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

в мене теж саме...правда від їхньої піци дуже важко в шлунку

12. kati

kati Well-Known Member

Дійшла і я до міміно( той що ан шуварі)..ну що сказати...Враження не справила їххня випічка. Лаваш смачний, але тільки поки теплий, потім як резина, не вкусиш. Брала хачапрі з сулугуні( от тільки воно і сподобалось! може ще через те що щойно були з печі,) Ще брала кебаби з капустою( ніц цікавого,звичайна тушкована капуста з томатом) ,з м"ясом і з куркою,сиром та грибами. В останніх двох не пішла нам цибуля, яка нарзана шматками по см. діти то взагалі плювались. Тому на майбутнє тільки хачапурі з сулугуні!

Вчора мали гарний вечрі в Валентіно( я там в останнє була, коли ще це був Кактус..) Ну що сказати-вишукано, смачно і дорого:) Але такі заклади повинні бути ..заклади, в які приходиш не просто пообідати, а ще отримати естетичну насолоду.
    Акурат у віконце з Валентіно мені цілий вечір маячила вивіска Мафія) і от сьогодні я туди намовила коліжанок. Ну , ми там не сіли, бо був вільним лише дин столик навпроти дверей, на диванчику а-ля з фільму "Елен и ребята" ,а ми хотіли потеревенти в більш приватній обстановці.По інтер"єру не сподобалось дуже яскраве освітлення( на кожного відвідувача мінімум по 2 люстри) , як сказала кума" при такому світлі видно всі недоліки макіяжу)))
    ...і пи потьопали в Культ( теж вперше там). Мені сподобалось- смачно, ненав"язливий інтер"єр, хоч також всі диванчики/столик поряд, але є відчуття відокремленості.

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я люблю Культ, мені там усе смачно :).

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

І ми сьогодні там були, треба нам був листовий лаваш, у них такого не було. Чоловік купив щось незнаюякназивається :) - смачне, але схоже на ашанівські багети. Нічого особливого.

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

А була там дитяча кімната? Коли ще тільки мали відкриватися, то бачила у них такий борд. А кухня там яка?

15. kati

kati Well-Known Member

в Мафіі? чи валентіно? В мафіі не бачила такої, в валентіно знаю що є на 2 пов., але діти там самі по собі, з ними нема няні. Тому для чого вона неясно

16. Yoda

Yoda New Member

В Мафії казав офіціант, що є дитяча кімната. Але я навіть не хотіла йти на неї дивитись, бо мені там не затишно. В них наче і дні народження дитячі можна проводити.

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Це я про мафію питала, казали мені знайомі з Києва, що це у них популярна мережа, і для дітей там непогана кімната, типу як в челентано.
    А кухня, то ніби змішана - і східна, і європейська.

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Були ми в Мафії. дитяча кімната там супер!!! (на другому поверсі) і аніматор був. мала хіба ганяла по кусок піци і назад) ледве витягли. брали метр піци. втрьох не подужали) нам безкоштовно запакували майже половину додому. піца нормальна. тонюсінька. був комплімент від бару - лимонадики два маленькі і від піца-бару - пару хлібних паличок. до піци йде або вино на двох, або два холодні чаї. ціни не надто дорогі, але й не дешеві. ті піца від 99 до 200 з копійками. звичайна кругла в середньому 50-70 грн.

19. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Я також днями проїзджала по тій вулиці, і не помітила що його там не має. Якось аж сум нахлинув, скільки спогадів з ним звязано, незважаючи що кухня за останні 2 роки почала храмати, і ремонт потрібно б було поновити, але я всерівно приходила бо мені було довподоби атмосфера, незмінний персонал і їхні сердечка на Валентина з свічечками:girl_cray: Куди тупер піти на Валентина???:girl_in_dreams::girl_in_dreams::sad::sad::sad::sad:

20. lawyer

lawyer Member

Хоч в попередньому своєму дописі в цій темі хвалила Тарту, мушу після останніх відвідин написати свої зауваження. Персонал був геть розгублений, 5 фрешів нам несли протягом 1,5 год. по одному! Таке враження, що для кожного фрешу в магазин бігали по фрукти. На наше запитання, відповіли, що бармен не справляється. Але хіба то аж таке велике діло, щоб так довго затягнути процес видачі соків?! Ну, і щодо подачі страв, хотіли, щоб стандартно спершу подали салати, але нам спочатку приготували піцу, а вже потім дали салати. Хоча, як на мене, піца готується довше, чому так вийшло, не знаю...

21. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

...на салат "Цезар" і розчаруватись. Ну чому останнім часом не попадаю на смачну заправку до того салату? В "Дель Песто" теж не вразив - ну заправка така... домашня? Майонез з сметаною смакує приблизно так само.. Треба їхати на КК в "da vinci", щоб остаточно не розлюбити салатик:girl_wink: