Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Динамо блюз. А також мнямочка грибочки гриль у них

3. Stroga

Stroga Well-Known Member

мені дуже подобаються на дискотеці в "Шоколаді"

4. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Куди повести родичів з Росії , центр, щоб було цікаво. Крім Мазох ,цукерні.

5. barvystyj

barvystyj New Member

Привіт,
    Святкувала день народження в "Златі" в Пустомитах. Дуже задоволена - прекрасна кухня, обслуговування, привітні офіціанти, власник дуже поступливий і приємний у спілкуванні. Зал гарний, великий. Міні-зоопарк на території закладу. Єдине зауваження - місце для музикантів під балконом, і звук здавався ледь приглушеним.
    Ціни - доступні.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

Траторія у Вамі на Виговського.
    ну ніби і все ок і не дуже..
    піца - тісто добре, соус теж. але якось начинка бідна. сиру не чула взагалі.
    капучіно зимне, ну тобто літнє. нєнавіжу.
    в бейліз вбахали льоду аж мало не випадав зі стакану.
    салату цезар не було
    ну щось так і не визначилась як мені там))

7. Nica

Nica Well-Known Member

була два рази

аналогічне враження! Піца непогана, але чогось бракує, пріснуватий смак. Офіціанти ніби і стараються, але дилетанти. Сподобався салат "Капрезе".
    та сама історія, для мене це капець.
    Як підсумок 50/50.

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

То не ресторан і не кафе, а типу грузинської пекарні на Верхньому Шуварі. Дівчата, то ЩОСЬ!!! Це магазинчик зліва від Шувару. Там ніби кондитерська ще є. Випадково натрапили з сестрою і зайшли. При вході власник (голубоокий грузин) запитав, чи ми перший раз і провів міні-екскурсію. Розказав про пічку (а вона там така справжня в підлозі), про тісто. Запросив заходити щодня, бо все свіженьке (дійсно тепле). Купили на пробу лаваш (великий 7грн) та хачапурі з сулугуні (20грн). Смакота неймовірна!!! Ніякий хліб мені з тим лавашем не зрівняється. Заради нього буду на Сихів їздити! Крім того, печуть хачапурі з телятиною, пиріжки з слоєного тіста з різними начинками. Однозначно рекомендую завітати і взяти ту смакоту додому! Сподіваюсь, що вони не зіпсуються і бізнес буде процвітати:girl_curtsey:

9. kati

kati Well-Known Member

а конкретніше? де самЕ лівіше від шувару Вероніка,десь поряд?

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відразу біля Вероніки. Не могла згадати назву:) Просто магазинчик з входом від дороги.

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

не знаю чи то одна мережа, чи ні, але на Добробуті теж є грузинська міні-пекарня, на їх лаваш я теж підсіла :)

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Все таке саме згідно твого опису є ше нижче костелу на городоцькій, теж пекарня грузинськоі кухні і піч в підлозі, Колхіда називається. Теж дуже смачно, все свіженьке, ціни такі ж.

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

14. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Також там купляємо лаваш.
    Правда там жіночка продавець буває трошки " під градусом" і пробує підтулити піцу з майонезом і огірками квашеними :bad: , печуть її в духовці збоку, але я не ведусь. Тому беру лише лаваш. Чекаю на гарячий з печі.
    Пробувала одного разу хачапурі з м'ясом, не пішло. М'ясо якесь дивне було.

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

ми брали нині, то там багато спецій, хоча чоловіку сподобалось
    я собі брала з сулугуні ну і лаваш взяли, дуже смачно)

16. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Були там сьогодні. Мікс салатів сподобався. Заправка смачна, але пармезану трохи мало.
    Дуже засмакувала паста фетучіні з білими грибами, шампіньйонами і вершками під пармезаном. Ну просто мнямка! Точно повернуся туди:girl_in_love:

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Раніше ходили з чоловіком на піцу - смачна, але не вразила.

18. lawyer

lawyer Member

Дуже сподобалась Тарта на Пекарській. Гідна альтернатива Челентано на Галицькій, хоча місця небагато. Офіціантки дуууже професійні, інтер'єр дуже приємний, піца смачнюща, мандариново-імбирний фреш супер. Неодмінно зайдемо спробувати ще багато позицій з меню, можлива доставка додому.

19. Stroga

Stroga Well-Known Member

І ми! мені сподобалась там атмосфера, якось все так гарно, затишно і водночас просто! Коли спочатку принесли піцу, то ми подумали, що її не з*їмо, виглядає величузна, але потім розкусили, що то тісто тонесеньке і тому в грамах виходить, так само, як до прикладу, з Челентано. Сама піца досить смачна була, але начинки малувато, як на мене. Те, що піду туди ще раз, однозначно! Але не впевненна, чи буду замовляти піцу. Лате сподобалось, гаряченьке і смачненьке! Здивував фреш, там його якось так мало було, привикла до більших ємкостей, але може то я погано подивилась на грами. Офіціанти хороші були, може через те, що народу було не так аж багато, але все приносили дуже швидко і з гарною подачею!

20. vchitelka

vchitelka New Member

А я знов побувала в Челентано на розі Городоцької і Тобилевича (зустріла знайому, а в цьому районі годі знайти щось пристойне, де побалакати). Замовила чорний чай, вибили в чеку чай з лимоном, принесли...зелений китайський чай (з жасмином). Занавєс... Більше "туди не ногов"

21. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Була недавно з подругою в бістро - піцерії "Сіли - Зїли" що є на І.Франка. Замовили перший раз акційну піцу +2 чаї. Піца була досить така велика, а от чаю нам хватило на 2 ковтки, і то він був вже холодний. Готували нам наше замовлення 45 хв :girl_sad: Що ще не сподобалося, то те що персонал якийсь розгублений, не знає виходу порцій, потім при мені посуду побили, і кричуть на весь зал, що то не вона розбила :girl_impossible:, не доклади чистих тарілок, знову чекай :girl_mad:, вчасно не прибирають грязний посуд Потім вже вирішили знову піццу замовити з "куркою"! Коли принесли замовлення, то була явно не курка, а якась ковбаса!
    Ну мої враження склалися 50/50. Великий плюс що поїли за 40 грн. нормально.
    Ще люблю ходити в кондитерську що є на Дж. Дудаєва. Кафе дуже простеньке, ціни здається адекватні, облуговування нормальне :girl_smile: Завжди до тортика беремо коктейль. Правда сьогодні здається в тому коктейлі молоко вже було підкисле.
    Але все одно буду туди заходити:girl_smile: