Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Svitlynka

Svitlynka Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Вона там є окремою кімнатою, там є кольорові стільці, іграшки, замальовки, на їхній сторінці є фото

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

А до речі, хтось чув щось про новий заклад на Фурманській, називається здається Чайнаха?

3. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

класичне виправдання бездіяльності!
    В книгу скарг написати відгук займає аж 2-3 хвилини і не треба

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Були вчора в "Купіці". От вже довгий час думаю, що б то позитивного написати.
    Пиво звичайне зі слів чоловіка, закуски теж, правда обсмажена курятина занадто "обсмажена", дуже багато жиру.
    Обслуговування надзвичайно повільне: офіціантки не дочекаєшся і навіть не докличешся. При чому, я просила її час від часу підходити до столику, бо наша компанія з часом все збільшувалась і збільшувалась :)
    Смачною мені видалась лиш настоянка з полуницею.
    Вдруге бажання йти в цей заклад немає.

5. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Не скажу, що була у всіх піцеріях Львова, але найбільше мені піца не подобається якраз у Челентано на площі Ринок, ну якась вона суха і ніяка (ну але як то говорять, про смаки не сперечаються).
    І до теми піци - найсмачніша, як на мене у Великій тарілці. Обслуговування там не супер, інтер'єр оригінальністю не вирізняється, але піца все-одно найсмачніша )

6. Latane

Latane Well-Known Member

я порівнюю не всі піци Львова, а піцу з 123pizza (що є челентанівскими) і піцу з Челентано на площі Ринок.

А які в нас ще є доставки піци?

7. Netty

Netty Well-Known Member

І менші стали і ціна вже піднялася...)))
    --- дописи об"єднано, 14 Січень 2015 ---
    Дівчата, допоможіть! Хочемо святкувати 30 річницю батьків. Потрібний гарний, затишний ресторан в центрі. Любимо Кумпель, Криву Липу, Кілікію. Але хочеться чогось нового. Хто був в Брудершаф, Бартоломеї чи інших цікавих закладах? Поділіться. P.S.: щоб було зручно з коляскою.

8. Ziben

Ziben :)

Ще є Карузо. Замовляла в 123, Карузо і Такі було, тільки з Карузо привозять гарячу. Не скажу що дуже смачна, на 4-ку.

• Подобається Подобається x 3
  9. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

теж люблю ці заклади, до них ще додам Пафос на вул. Пильникарській, смачна кухня і гарне обслуговування!

10. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Полюбляю Брудершафт, що на вул. Вірменській. Дуже гарний інтер'єр і доступні ціни. Там австро-угорська кухня. Крім традиційних страв є в меню і багато незвичних, яких ще ніколи не куштувала (наприклад, м'ясо оленя і всякої дичини).

• Подобається Подобається x 5
  11. Netty

Netty Well-Known Member

@Emotional Lady просто недалеко живу від того закладу і коли прохожу повз ....ніколи немає людей...тому цікаво..яка там кухня)))

12. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

На мою думку, там немає аншлагів, бо інтер'єр закладу виглядає досить дорого. Хоча насправді ціни помірні. Декілька разів нас попереджали, що можуть трохи довше нести замовлення, бо в закритому залі банкет. Кухня смачна (можете погуглити відгуки), не пожалкуєте!

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Занзібар ще має доставку піцци і інших страв. на їх сайті можна глянути і склад і вартість

14. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

а мені навпаки сподобалася... правду ви сказали, що

15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

може, Чайхана?

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мафія :)

17. Latane

Latane Well-Known Member

Натрапила на рекламу піци з доставкою додому "Велика Тарілка", вони є на Валовій і в Інтерсіті на Чорновола - хтось куштував в них піцу?
    Бо сьогодні муж сам поіхав в Челентано на В.Великого і привіз додому дві гарячі, смачні піци)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А я була в шоці від того, що піцца ну геть не така як в Чілінтано.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

А мені подобається піца в Челентано на Площі Ринок.Досить смачна.Ми брали на 3 цю велику,то навіть не доїли.Але було смачно.А хто був на Кривій Липі в Тралі Валі??Які там ціни,кухня чи смачно,обслуговування.Часто там проходжу,і завжди людно.

20. Nica

Nica Well-Known Member

Для мене найсмачніша піца Да Вінчі навпроти Оперного! Брали з морепродуктів, але то треба наголосити, бо саме цієї в меню нема. Хоча там всі вони смачні. До відгуку плюсується компанія з 6 людей, вчора там були, то усі в захваті!

• Інформативно Інформативно x 1
  21. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Я доречі чула багато хороших відгуків про Да Вінчі.Треба піти спробувати)А які там ціни ?