Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Ми вчора були в Королівській пивоварні, смачно, але сервіс якийсь такий нав'язливий чи що, кажеш пиво маленьке, а офіціантка пропонує взяти більше і то так вперто пропонує, те саме з вином, просиш одну кількість, тобі пропонують одразу брати більше.
    А ще були ми у Фан-банці, цікавий заклад і напої цікаві.

3. Siania

Siania Love Life

Хочу похвалити заклад Vapiano. Дуже сподобалась піца, просто смачна, така як і має бути. Недавно їла піцу у Чао Белла - не до порівняння! Ще хочу піти ближчим часом у Фелічіту і вже визначитись де краща.
    Не сподобалась мені та карткова системи (хоча для компанії це дуже зручно), але заради смачної піци цей момент можна пережити. Інтерєр затишний, і пахне там дуже смачно.

4. Retaret

Retaret Well-Known Member

мені там дуже сподобався Цезар - сиру не пошкодували. А ще класно, що можна забирати зі собою те, що не доїв - пакують в дуже гарну велику посудину, причому таку, що потім ще можна буде довго використовувати собі в побуті. І додаткової плати за це не беруть, хоча при їхніх цінах це було би певно вже надто!!

5. Kviten

Kviten Member

а нашому сімейству якраз там піцца найсмачніша :) хоч перепробували ми піццерій багаааато різних (піццеїдні ми :girl_smile:) Часом її додому чоловік бере, як нема можливості піти посидіти :girl_tender: напевно, в кожного свій смаки :girl_smile:
    а от "цезар" (той що з лососем) в Чао Беллі якийсь халявний, хоч коштує немало, одне листя. Тому "Цезар" або вдома робимо, а ще в "гуцульському дворі" файний нам (правда, він там якось інакше називається, по-гуцульськи:girl_crazy:)

6. Siania

Siania Love Life

А в Vapiano пробували? Мені колись теж в Чао Белла була найсмачніша, а тепер ні. Сподіваюсь там піца буде смачна не лише перший період з відкриттям...

7. Stroga

Stroga Well-Known Member

а яка ціна піци в середньому там? на сайті немає просто цін

8. Siania

Siania Love Life

Брали прошутто котто і свіжі гриби - 69 грн. А гриби були просто неймовірні, ммм, мені аж запахло.
    Ну і крім смаку, хочу відмітити, що у Vapiano куди приємніше посидіти, затишно.

9. Virchuk

Ми вчора були в "Ратуші", дивно, що там настільки тихо і просторо, не до порівняння з вузенькими і гамірними кафешками, і глінтвейн дуже смачний був, після нього сніг який нас реально засипав вже не був такий страшний)

10. Wonder

Wonder New Member

а ціни? на другі страви нд

11. Latane

Latane Well-Known Member

Ратуша - де це? Що це? :girl_smile:

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Напишу фе про 123pizza - піца не смачна! Брали багато чого і ніколи не було на 5, але вчорашня карбонара це жирний часниковий пиріжок! Ну і холоднющу привезли, хоча обіцяли гарячу. Також замовляли суші - непогані за смаком, але криво порізані і неакуратно зроблені. Доставили за годину, про що одразу попередили. Пакування нормальне (але вартує окремо)

12. Siania

Siania Love Life

Плюсуюсь. Колись брали на роботу, то дві піци були не смачні і холоднющі.

13. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

В мене там сестра працює, деколи з холодною піцою і довгою доставкою буває!(, але нарахунок смакоти пару раз брала сподобалась (особливо 4 сири)...Ехх, так як вони працюють непобажала б нікому, пару точок у львові, робочий графік 20 годин в добу!!! Двоє людей на кухні, роботи завал (ніколи не могла подумати що люди СТІЛЬКИ піц купляють ), зато на кухні чистота і ВІДЕОКАМЕРИ...Френмут дала б відзнаку

14. Latane

Latane Well-Known Member

Про смаки не сперечаються, але за такі ж гроші ми з мужем краще в челентано на площу ринок зганяємо самі і отримаємо буйство смаку))) а суші все ж таки в японій хаті будемо замовляти!

15. Svitlynka

Svitlynka Member

Нещодавно відкрився ресторан Сонцевир на кульпарківській. Там дуже гарний просторий інтерєр (простий і елегантний) кухня дуже смачна, страви дуже гарно оформлені. є окрема дитяча кімната. мені там дуже сподобалося, тому раджу саме його))):girl_smile:

16. Virchuk

Ратуша в Ратуші;-) Навпроти ярмарки, щодо цін на другі страви не знаю, бо ми йшли на каву, то я на інше не дивилась. Американо 18 грн, пляцок яблучний з кулькою морозива 30 грн, глінтвейн - 25 грн.

17. Insolence

Insolence Living The Dream

Хочу брауні аж не можу. Питання - де в центрі він найнайнай?

18. Iryna

Iryna Well-Known Member

Можу доплюсуватися за "Сонцевир", що на Кульпарківській. Затишно, смачно, всі соуси власного приготування, цінова політика досить гнучка, для бенкетів окреме меню (сума мінімальна 250 грн.), єдине я там не бачила дитячої кімнати і нам її не пропонували, бо ми якраз і були з дитиною.

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

Брауні - може, в Світі кави? Мені їх шоколадна поливка найсмачніша.

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Плюсуюсь, досить смачні і не сухі.
    Ще дуже люблю там натуральне какао і класичний штрудель.

21. Kviten

Kviten Member

щось мені не цитується...
    Про піцци
    У Vapiano не були, і напевно найближчим часом не підемо, бо нас багато:girl_haha:, і різниця в цінах таки кусь-кусь трохи виходить...
    Ще додам, що Чао Беллу маю на увазі ту що старіша, на Вірменській, бо в новій (біля цукерні) вже не так мені подобається, ніби один заклад, а піцци таки по-різному приготовані...

І ще трохи по темі. Не люблю писати негативу, але таки залишу тут відгук, щоб хтось ще не мав зіпсутого настрою як я.
    Отже, Місько Пструг.
    Тут про нього читала гарні відгуки, і ще рік тому залишила б такий самий "восторженний" допис. Бо справді, все було смачно і файно. Але. Десь півтора тижні тому вечерком вирішила завести свою маму на форель, яку вона обожнює. Приходимо. Народу трохи є (в той вечір в центрі взагалі черги туристів були майже до кожного кафе). Заходимо в перший зал, нас просять пройти в другий, бо місць нема. Добре. Зайшли. Знайшли вільний столик маленький, взяли меню, присіли, вибираємо. Десять хвилин сидимо, прибігає офіціянтка: ой, тут зарезервовано (при тому що жодних табличок чи попереджень нема!). В цей момент з сусіднього столика якраз встає компанія, і ми кажемо: без питань,ми пересядемо.Знов "ой нє-нє, тут теж занято (апять же, ніяких табличок "резервд" там нема!), йдемте я вас проведу за вільний столик".
    Ну ладно. Ми чемні, настрою псути собі не хочемо. Встаємо, йдемо за офіціанткою, яка не йде, а летить (в інше приміщення, по сходах на другий поверх, бо бачте спішиться дуже... на мої прохання йти помаліше, бо ми за нею на встигаємо - я на свому 9-му місяці, та й мамі не 20, блін! - майже не реагує:girl_devil:.
    Далі - апофеоз: веде нас до столика на двох біля вікна, і каже: "ой, вибачте, тут вже СІЛИ ЛЮДИ (справді, за той столик сідають в той момент хлопець з дівчиною), зачекайте 10 хвилин, я вас проведу до іншого столика" :wacko1:
    Тут я вже сі не стримала, подякувала за гарний сервіс і пояснила, що ми більше не бігатимемо по поверхах за нею, і так не робиться.
    Знаю, що треба було йти-жалітися, але чесно, вже були такі змучені і голодні, що просто пішли геть, без скандалів.
    Коротше, шкода, бо був нормальний заклад, а зійшов на пси. Чи то понтів забагато стало.