Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Останнє редагування: 11 Грудень 2014
  3. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

4. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Цікавлять відгуки про ресторан Писанка, що на Лінкольна.

5. Siania

Siania Love Life

Була на дні народженні. Затишно, чисто, дуже смачно. Трошки не мій стиль (дуже всього багато в інтерєрі, а я люблю простоту), але кухня і обслуговування сподобалось.

6. Нюта

Нюта Well-Known Member

А як ціни? Бо ніколи тут не була.?

7. alkali

alkali Member

якщо любите помпезний інтер'єр - Вам туди :). Стосовно кухні ніби ок, але в меню у них "експресо".

8. Нюта

Нюта Well-Known Member

Я сьогодні хотіла замовити столик в Голодному Миколі аж на наступний тиждень, нема жодного столика, мені в них подобається. А в Королівську пивоварню сказали прийти принести завдаток, я почснюю що мені з маленькою дитиною з Винник важко пертися щоб їм 100 грн залишити. Кажу давайте рахунок закину по перерахунку, ні треба припертися:ireful1: я зла і до них не піду:ireful1::ireful1::ireful1:
    Підкажіть де можна посидіти 5 дівчатам ввечері щось добре зїсти та випити? Дякую

9. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Ціни, я б сказала, досить таки нічого (усе меню з вартістю страв є у них на сайті, тому можна і з'орієнтуватись уже до походу в ресторан).

10. Deidra

Deidra Well-Known Member

В тому стилі і ціновій категорії я би вибирала Криву Липу (особливо столики на балконі люблю, хоча там тіснувато) або старий Кумпель (якщо в підвальному приміщенні був би стіл - то супер).
    Останнім часом зауважила, що ми стали все більше відвідувати "звичні" заклади і дуже мало нових пробуємо. З останніх відкриттів - це смачнюща рибка у Міська Пструга. Правда, крім рибки там практично нічого більше і не з*їсиш ;)

11. Нюта

Нюта Well-Known Member

Відповідь: Re: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Теж люблю старий кумпелик:)

12. Nica

Nica Well-Known Member

Безпрограшний варіант! Хоча, якщо хочеться поскакати, то не підійде.

13. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Відкрилась нова забігайлівка СУПЕР БУФЕТ) Дуже заманчива ідея в них, безліміт їжі за 50 грн) Можливо хтось був там?)

14. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Мені Купіца подобається,
    Спробуйте Купіцу, там дуже смачні настоянки, не дуже міцні, смачні закуски, м'ясні страви, працюють до 2, ще й в центрі.

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Виправлюсь - не "Канапа", а ексклюзив-кафе "Фотель". Хоча, що там ексклюзивного, крім краєвиду, не знаю

16. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Ходили колеги на той безліміт. Мало того, що несмачно, то ще й животи потім у всіх боліли.

17. Insolence

Insolence Living The Dream

Чогось так і не наважились туди зайти, бо в нашій країні "іспаскудять" навіть найкращу ідею. В Празі аналогічна забігайлівка коштує 10Є, але якість їжі там майже ресторанна.
    А середній чек за вечерю без алкоголю? Бо маємо одну оказію на 4-6 осіб, то вибираємо між ним і La Brasserie в Леополісі. І яка вартість комплексних обідів, бо з сайтом у них не густо?

18. tuti

tuti Well-Known Member

Чесно, мені важко так сказати, бо платила не я) але Татар в районі 85 гр на 1 людину і 120 гр на двох, Цезар - в районі 70 гр. Риба десь коло 140 гр. Стейк на камені виходить в районі 150 гр. Молочний коктейль десь 36 гр. Фреш грейпфрутовий - 50 гр.

19. lorelaj

lorelaj Active Member

Вчора випадко потрапила у новий заклад - кнайпа Курнаха. Яке ж то чудове місце! Проігноруйте перший поверх і одразу піднімайтесь на другий, що виконаний у формі тераси. Масивні дерев,яні балки на стелі, розписні панелі на стіні, приємна, камерна атмосфера, ввічливі та уважні офіцінти, смачні страви сприяють приємному вечору. Ціни напевно довго такими не протримаються, але зараз досить дешево. Медальйон з телятиною і полентою ( м‘ясо мякесеньке, соус чудовий, полента ніжна, подача страви на 5) обійшовся мені 69 грн, фондан (з морозивом і соусом) 25 грн. Рахунок приносять у подарункових коробках. Рекомендую! ( особливо рекомендую закоханим)

20. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

скажіть хоч де знаходиться.

21. Vероніка

Vероніка Never give up

"Курнаха" знаходиться на Ставропігійській,9 біля Домінікани.
    Заходили туди на каву і фондан - дійсно непоганий, затишна атмосфера і людей небагато.