Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

А де тепер знаходиться?...

Й цей заклад цікавить, люблю штруделі :).

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Штрудель Хаус знаходиться на Шевській, 6. Це бічна площі Ринок та вул. Театральної.

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Була сьогодні вдруге в кафешці Атляс на площі Ринок
    Залишилась задоволена, кава з вершками - супер, сливовий пиріг, мені дуже сподобався, раніше сирник пробувала, теж смачний.
    Офіціанти привітні, швидко обслужили нас. Ціни адекватні! З радістю туди періодично буду ходити.
    В Штрудель Хаус були літом - сподобалось, планували ще зайти на штрудель, але забули...Тепер нагадала собі.

Доречі, мені дуже подобається штрудель в Аромі, як згадую, ммм.. смакота.

5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

зараз - Кафе- "Айше" Львів. Курбаса, 3

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а ми вчора з друзями були в Тарта на Пекарській 24а. Приміщення світле і затишне, є дитячий куток. Обслуговування приємне. Не все з меню було в наявності, ае що було - було смачне. Замовляли фондан, скандинавський пиріг, пиріг з вишнею і фундуком, творожний пиріг з полуницею. Все було смачне. І грушевий компот був смачний)) Правда ціни на піцу трохи шокували - на 48см діаметру - до 150-180грн. ІМХО, це трошки занадто для "їжі бідняків"

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а ми були в "Народному ресторані". Ну рестораном то назвати тяжко, але "народний" він по праву. Меню в них така собі збірна солянка: хачапурі, пельмені, манти, вареники, равіолі, піца. Ціни як на площу Ринок супер адекватні. На всі страви ціни приблизно за порцію 30 грн. Піца трохи сухувата, але все одно смачна. Нам сподобалось, гарна альтернатива сусідньому Ель Греко (останні рази вони геть зіпсулись)

8. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Дуже цікава тема особливо для мене я взагалі полюбляю всілякі ресторанчики і кафешки, обожнюю десертики:girl_in_love:
    Ось нещодавно з хлопцем побували в Mon Chef. Restaurant що на городоцьків недалеко від Магнуса, як я вже писала сташено люблю десертики особливо пана коту то впершу чергу замовила саме її і тепер можу з впевненістю сказати, що саме тут вона найсмачніша:girl_in_dreams::girl_in_dreams:(коштувала і в панорамі і бянко росо і цитаделі і всіляких кафешках) готують справді професіонали з додаванням справжньої ванілі (було видно чорні крупинки ванілі) і тому тут десерт дорожчий в порівнянні з іншими ресторанами коштує 55 грн, а подається( я ще ніде не бачила такого) з холодним супчиком полуничним...ммммм....смакота... кава 20 грн....атмосфера в ресторані просто супер дуже романтично і запишно, офіціанти вічливі і замовлення впринципі не довго чекали) Взагалі ціни в меню на рівні ресторанів панорама, валентино, цитадель...
    ще на останньому поверсі ресторану є романтичний столик для двох він там всього один , думаю підійде для якоїсь особливої дати чи освідчення...ну дуже вже романтично там):girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

9. Ringo

Ringo Well-Known Member

В них смачні пельмені. Чоловік фанат пельменів,то заради них туди і навідуємось. Більше навіть нічого,здається,там не пробували)

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ми не брали, бо пельмені вдома їли на днях)) вареники теж. я ще хочу равіолі їхні спробувати.

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Дівчата- де у Львові є смачна брускетта?
    В Дель Песто вона грр тільки у сніданках, то я ще і не пробувала.
    В Траторії то брускеттою назвати важкою.
    Все- більш ніде не бачу.

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

В кафе номер один мені подобаються.

13. Andrysick

Andrysick New Member

Доброго дня,на днях були на ринку Південному на закупах,чисто випадково зайшли в заклад Тратторія сім"я піцерія.На перший погляд дуже затишна атмосфера,приємні працівники,але піца не вражає ,є багато кращих варіантів для проведення смачного вечору з сім"єю.Думала відсвяткувати день народження своєї дитини саме там,проте не знаю чи варто,порадьте де ще можна гарно відсвяткувати день народження?
    Буду дуже вдячна)))

14. Kandya

Kandya Well-Known Member

Була сьогодні у "Мушля-барі". Він тільки вчора відкрився. Там все -- морепродукти. Причому свіжі. Плавають собі омарчикик в акваріумі, а потім бац по шиї -- і вже у вас на тарілці) Для любителів морепродуктів -- супермісце. Я ті всі устриці-шмустриці не люблю, а мій чоловік обожнює. То я його туди відвела. Замовили одну страву, а побачили всі) Заклад працює у тестовому режимі, вони там ше все удосконалюють, доробляють... І от якраз сьогодні там були фотографи, які фоткали страви (напевне для меню, бо нині то просто одит тестовий папірець). Ото я вже надивилась! Красота! Все подається у ракушках, так оформлено, як в журналах. Я хоч то не їм, але полюбувалась)

15. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Так цікаво написали, то ж кажіть де знаходиться.

16. Insolence

Insolence Living The Dream

Гугл каже пл.Ринок,35

17. Kandya

Kandya Well-Known Member

якщо знаєте де "Кентавр" -- то це сусідні двері. Там ще блія входу така русалочка з голими цицьками (не жива)) стоїть, усі з нею фоткаються. Да, добра морського там багато. Але я пила коктель. Вирішила, що я Ольга Фреймут, і так по-ревізорськи замовила "на ваш вибір, юначе" (вони там всі однаковов коштують, а особлививх вподобань щодо коктейлів у мене немає, тому мені було всерівно). То офіціант приніс таку красоту: купа піни і на ній лежить жива квіточка так гарно запхана в листочок, наче квіточка в лодочці. Так мило! А ще ці офіціанти такі класні: лише два дні працюють, всім хочуть догодити (і клієнтам, і начальству), такі уважні, так розповідають про ці морепродукти (які, либонь, як і я, ніколи не пробували))
    Я вже намітила знову туди йти. Напевне в пятницю, поки діти в садку. Бо як я прийду туди на вихідних із 4 дітьми, то ті омари з переляку з акваріуму повискакують

18. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Майже місяць тому святкувала день народження в Crazy Town в Ашані. Заздалегідь не замовляла, просто прийшла швидше за гостей і замовила все що треба. Дівчата дуже уважні допомогли із замовленням, порадили-підказали, все підготували і принесли вчасно, ще й запропонували акцію на вино (якщо після 19:00 брати пляшку вина, то таку саму дають в подарунок. але то та акція певно годину триває, тут я вже не впевнена). Особливо мені сподобалися їхні салати. Дуже гарні виглядали коктейлі (ми їх не замовляли - бачила на сусідніх столиках), тож думаю завітати туди якось ще на коктейлі.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Космополітен в них такий собі... Посередній.. Я вдома роблю смачніший:girl_wink:

20. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ми святкували там вже 2 дитячих ДН. Я дуже задоволена.
    Там ж не піца головне, а аніматор)))).

21. Натуля

Натуля Well-Known Member

Були з дітьми недавно в Челентано на пл. Ринок. В дитячому кутку ніби повітря чисте, без туалетних ароматів :girl_crazy: і іграшок нових підкинули. Ага, ще мультики були старі ряданські, а не Маша з мєдвєдьом.