Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Валова, 5. Позіціонують себе як барбекю-ресторан балканської кухні

3. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Була після ремонту в піцерії Папероні ( І.Франка, 75), то того була дуже давно.
    Оновили інтерєр закладу із смаком, вхід в туалет тепер на видному місці і не потрібно пробиратись через барну стійку (правда в ньому після ремонту не була, тому не можу сказати); вздовж двох стін стоять зручні диванчики, крісла обтягнуті новою оббивкою, скатертини чистенькі, розчарували трохи штучні фаленопсиси на підвіконні;
    обслуговувала дівчинка охайно одіта, замовлення принесли швидко, замовляли піцу d40 з різними добавками,то чекали хвилин 15-20, як завжди смачно та ситно:girl_dance: не мали сили все подужати, тож з офіціант без бурчання решту шматків загорнув з собою. Чайок їхній фруктовий це бомба, сподобався дуже. яблучний штрудель був не поганим, але у порівнянні з штруделем з р-ну Валентіно був значно гіршим Прийду ще не один раз обов'язково туди.

4. Insolence

Insolence Living The Dream

Рекомендуєте штрудель з Валентино чи з Пепероні? Бо я 3 рази перечитала і не зрозуміла куди йти ))

5. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну за піцою -- в Папероні, за штруделем -- у Валентино. Отак троха козу поводити...

6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Побували недавно в закладі "Корова кольорова" на Чайковського. Враження двоякі. Дівчата за стійкою люб'язні, все гарно пояснили що в них в меню і з чим, для дитини замовили сендвіч - то зробили їй без соусу і цибулі. Собі брали бургери "Італійська корова" і "Бик", і салати з тунцем і овочевий. Принесли дитині її порцію швидко, все норм, потім мені принесли салат той з тунцем, починаю його їсти, дивлюсь - а там на листі лазить противна гусениця :bad: Кажу дівчатам, що тут ЧП, вони той салат забрали. Потім принели наші бургери: можу сказати що булочки доволі смачні, мясо смачне, але мені попались якісь "нитки" в ньому (як від плівок), а от листя салату були вже "не першої свіжості" (і в другому салаті, і в бургерах), не хрумткі, місцями вже потемнівші, коротше, не дуже. Потім принесли капучіно і каву, то з тим все нормально, до них маленькі печенька доють. У туалеті скромненько, та йдеш туди як у підсобний склад, навколо таке типу технічне приміщення, словом простеньки туалет, добре що чистий)) І так як готують все в одному приміщенні, то запах смаженого доволі сильно відчутний, але то ще від витяжки залежить, і чи не пригоріло там щось, бо колись мимо них проходила, то на вулицю чути було пригорівшим чимось. Малій все сподобалось, вона повністю з'їла своє "Телятко") Я попросила щоб салат мені вже не переробляли (зовсім вже його не хотілось), то ще раз вибачились, і дали нам купони на знижку на інший раз, та йти туди особливого бажання ще раз не має.
    Теж була там після ремонту, то сподобалось, гарніше стало, замовляли піццу і салат, все сподобалось.

Останнє редагування: 17 Жовтень 2014
  7. lorelaj

lorelaj Active Member

Не буду категоричною, просто запропоную двійчі подумати перед тим як їсти в Такі Було ( в Кривій Липі) У вівторок вечором замовили доставку додому - два цезар щось там ( завертанець їх), дві касадильї ( одна з сиром, одна з беконом) і безалкогольну маргариту для мене. В середу в обід ( я не снідала і у вівторок нічого неперевіреного не їла) в мене була вже температура 38, під вечір майже 38.8, в ночі почався страшний біль у животі. Зараз п‘ятниця вечір і я досі мучусь, прописані ліки поволі діють. Не можу категорично стверджувати, що отруїлась тими сендвічами і маргаритою, але у чоловіка також був розлад шлунку, напій він не пив, а лише скоштував мій.
    Тому натхненно пропоную добре подумати, чи треба вам той фастфуд. На смак він дуже і дуже посередній. Я б сказала ніякий, овочів зовсім мало і бракує свіжості, хоча той цезар завертанець і позиціонується як свіжа страва.
    Ну і ще розповім про два заклади, які відкрила для себе.
    Перший це хліб і вино. Ірраціонально мені нагадує Францію:) приємне обслуговування ( дещо повільне, але там і спішити не хочеться), цікаве меню - можна скоштувати чорний бургер (29грн), бургер з лососем(36 чи щось таке), сирну тарілку ( 80 грн, тарілка справді хороша- брі, фета, щось наче лазур, російський, якийсь намазаний сир плюс дають ще мед, джем, хліб і щось подібне на сирну паличку. Наїстись не наїстесь, але смачно), різні булочки і таке подібне. Особливо цей заклад припаде до душі любителям вин, оскільки пляшкові вина ( є досить хороші) продаються за системою cork fee, fee- 35 грн, напрклад мартіні асті 140грн.
    А другий заклад - x-bar. Можете пограти на плейстейшині 4. Один джойстик на годину коштує 25грн. Можна безкошовно грати у настільний футбол. Заклад для одноразового походу. Ми з чоловіком погрались 30хв за 25грн, випили коктель з пивом і пішли геть. Настрій хороший залишився, але ще раз не прийдемо. Дороблювати там ще треба дуже багато чого, меню і нема фактично і взагалі все нагадує якесь аматорство, бар для своїх і школярів-студентів фанатів ігор, яким батьки не купують приставку.

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я таким салатом з гусеницею "смакувала" в Тарті((
    Дівчата забрали, вибачились, в рахунок не включилли... Але цікаво чи та гусениця там була одненька...
    А загалом Тарта мені подобалась(до гусениці))). Часто там буваємо. Смакують їхні супи, собливо люблю італійський.
    Салати, паста теж добрі. А від чізкейків їхніх я балдію.

9. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Ми були минулих вихідних там, то до страв претензій взагалі не було, все було смачно, як завжди, а от щодо обслуговування то хотілось би набагато ліпше. Офіціанти трохи повільні, не дуже поспішають до клієнтів, зі столів також не швидко прибирають, трохи незграбні та з комунікацією є проблеми. Можливо трохи критично написала, але хотілось щоб в тому в напрямку обслуговування змінились в кращу сторону.

10. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Перечитала свій допис і зрозуміла, що й справді не зрозуміло вийшло:girl_blush2:
    Смачнішого штруделя як у ресторані Валентіно я ще ніде не пробувала, правда ціна там не дешева, але раз в рік можна сходити.Штруделі (вишневий, яблучний)- 60 грн, кава (капучіно) - 35 грн, але шматок там добрячий, більший ніж зазвичай подають в закладах, плюяс карамелізовані горішки, 2 кульки домашнього морозива, поливка - все таке смачнюще, що пальчики оближиш:blum1: Тепер у мене "мулька" куди не ходжу всюди замовляю штрудель для порівняння.

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ніяк не напишу відгук про "Такі Було", памятаю, тут на ДП була тема навіть про них рекламна, і на Львівській хвилі їх рекламували. То ми з чоловіком ходили туди подивитись)) Що можу сказати: враження такі - дорого і нічого особливого як на ті порції. Бургери думали будуть хоч трохи більші і соковитіші, але ні, звичайні собі сухі бургери, брали ще щось (не буду брехати, бо не памятаю що), та памятаю, що заходити більше не хотілось, нічого особливого. Були там планшети, всі в неті можуть посидіти (але бруднуваті від пальцІв людей), і ще куртки не було де нормально прилаштувати, тоді якраз було багато молоді, то куртки і на вільних місцях понакидували)) Що сподобалось - любэязні дівчата, хороше обслуговування, і продукти справді свіжі були.

12. Insolence

Insolence Living The Dream

А хто був у "Сідло", які враження? І про "Роштиль" розкажіть ще хтось, бо нині нам не пощастило, там був бенкет =(

13. Gavil

Gavil Member

Мені також цікаво почути про "Сідло". Раз зайшли з чоловіком, але там було багато людей, і нас відразу попередили - замовлення чекати не менше 1,5 год. Ми, звичайно, пішли. Але меню я подивилася - досить цікаве, особливо для любителів м'яса)
    Стосовно "Роштиль" - там дешево) меню не велике, але вибір є. Ми брали салати - прості та смачні. Смажені курячі крильця, картоплю, м'ясні дошку, млинці, перші страви, овочі з роштиля (ми любили там влітку сидіти). То все було смачно. Я не можу сказати, що в захваті від закладу, супер-смачно. Але там просто добре, смачно і доступно. Посидіти з компанією друзів, випити пива, футбол подивитися, погумоніти - варто піти.
    А, ще - приємний момент, завжди давали комплімент від закладу. Спочатку бокал сангрії або тістечко (на вибір), іншого разу сухарики з соусом)

14. lorelaj

lorelaj Active Member

Я була в Сідлі. Більше не піду. На мене справило враження кепське. Якийсь не то бар не то що з району, прийти і 50 випити. Замовлення чекати вічність. Офіціанти набундючені. Зовсім незатишно. Отаке якесь невідомо що. Нікому не рекомендую. Краще вже в Корзо сусіднє сходити:)
    Ще от в фан- барі банка була. Ми там пробули хвилин може з 15:) Чистенько все і цікавенько, але я перший раз відчула, що я не студенка і мені не сюди. Але я думаю студентам, особливо любителям коктелів, особливо любителям екстремальних коктелів ( там і побігаєте, і в касці походите і навіть вам по тій касці ложкою настукають) буде саме те, що треба. Ціни досить демократичні, хоча якщо врахувати, що заклад орієнтований на студентів, то не знаю.
    І ще вже заодно напишу про маестро і один і другий.
    Той що біля університету - хто тут штруделі полюбляє? Вам сюди. І морозиво і поливка і навіть листочок м‘ятки. Я щось призабула, але здається в районі 20грн за 100гр.
    Той що біля готелю Львів - є любителі кальяну? Тоді вам сюди. Мені здається тут найкращий у місті.

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Дивно, кожен раз, як там проходжу, завжди повно людей, ще чоловіку казала, треба зайти, подивитися, бо якщо багато людей, значить користується попитом, хм...після такого відгуку вже певно й не піду туди, хоча, скільки людей, стільки й думок.

16. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Нам теж в Сідлі не сподобалось, були великою комаанією, замовили м'ясну велику дошку , то більшість було дуже жирне, з жилками, без смаку, брали багато чого, вже не згадаю, то нічого не доїли, половину залишили,зовсім не смачно! ще й офіціант дивний попався, чи то п'яненький, чи то з дуже специфічним почуттям гумору..

17. мамочка

мамочка Well-Known Member

а мені в сідлі сподобалося: брали крильця, тарель з ковбасками, кишкою, рибу. Офіціанти - нормальні "хлопи", не "мальчикі". Ціни трохи вище середніх. Місця багато.

18. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

маю точнісінько такі самі зауваження до персоналу цього закладу!

19. SuperRhino

SuperRhino Active Member

А в мене протилежний відгук. Ми були компанією, сиділи на терасі на вулиці. Замовляли пиво і тарілку до пива, там були курячі крильця і картопелька з соленими паличками. Порція досить велика, на 4 людей аж забагато було. Всі залишились задоволені смаком. Обслужили нас досить швидко, якщо ще врахувати що це була неділя і людей було досить. До речі серед відвідувачів жодного студента не бачили, всі що були, то середньої та старшої вікової категорії. Офіціанти дійсно не хлопчики, а мужчини, і це вважаю плюсом. Ціни середні. Можливо нам просто повезло, але радила би цей заклад знайомим та друзям.

20. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Після невдалого візиту на "Свято Шоколаду", вирішили посмакували штруделями в "Штрудель Хаус". Гостей було багато, та все ж знайшли вільний столик.
    Замовили гарячий шоколад, штрудель з грушею та ягідним соусом, чай і штрудель з м'ясом та соусом з перцю. Все смачне, свіже та апетитне на вигляд :) А ягідний соус нагадав мені дитинство, коли мама пекла булочки і ми макали їх в схоже рідке варення. Замовлення чекали хвилин 5, не більше, меню принесли відразу.
    А найбільше (крім страв, звісно) мені сподобалась атмосфера кав'ярні. Така душевна, тепла, з відповідним музичним супроводом. Рекомендую відвідати, хто ще не був.

21. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Були сьогодні в "Айше", я так розумію, що його перенесли, бо раніше адреса інша була, але тоді ми не потрапили в кафе.
    Все було дуже смачно, і здається, що обслуговував нас власник (так здалось), дуже приємний, культурний вусатий мужчина )) Хоч було багато людей і гамірно, всім приділив увагу. М"ясні страви ммммнямка :girl_tender:

і стара, добра кафешка "На бамбетлі", там для мене найсмачніший штрудель з вишнями і маком, то моя любов )):girl_flirt::girl_yes2: