Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Круасани справді зменшились( мені якраз ок), але і ціна зменшилась ніби, зараз 10 грн, ромбаба 12грн, то те, що останнє купувала. На решта цін не знаю, торти в них досить дорогі.

3. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Нарешті була вперше в green з подружкою. Бо завжди коли маємо десь присісти, то я точно знала що я хочу м"ясо, а сьогодні якраз був той день, коли могла сказати що хочу саме туди:girl_smile: Дуже мені сподобався в них інтер"єр, багато зелені, так затишно, але одночасно і не дуже, бо столики розташовані дуже близько один від одного і для такої кількості явно мало місця. Дівчинка офіціант яка нас обслуговувала була дуже милою та привітною, дуже рідко коли у відповідь до офіціанта хочеться також посміхнутись. Ціни то взагалі сміхотєнь, чесно не очікувала. Я таких цін вже давно не бачила, діапазон приблизний 20-40 грн. Щодо самих страв, то дещо сподобалось, дещо ні, але загалом закладом ми задоволені. І головне що подружка дякувала за наводку, бо в більшості завжди ходимо вже по перевірених місцях на посиденьки, не дуже любимо експериментувати. А тут думаю що навідаємось обов"язково ще. До речі чоловіку принесла гостинця- сир тофу. Але він щось забракував, бо сказав що в Україні соя вся модифікована. Не знаю...

4. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Нещодавно ходив з похресницею в піцерію на Південному, траторія сім'я здається. Досить смачно готують і дитині сподобалось) навчали її піцу робити)))

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Йду в неділю в Камелію на Сихові, подруга там день народження святкує, чула що там жива музика, буду там вперше.

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми вчора водили племінницю туди. Все новеньке, чистеньке, порівняно з тим, як ми рік тому десь туди заходили. Дитяча кімната досить непогана, на цілу стіну маркерна дошка, різні конструктори - мозаїка, лего, іграшок не дуже багато, але нашій Тані було цікаво. Замовляли піцу сирну, салат дамський, узвар, лате. Піца 30 см за 45 грн - нормальна, тісто тоненьке, салат з куркою підсмаженою, апельсинами, міксом салатів і черрі був заправлений смачно, прикрашений соусом бальзамік, оливковою олією. Лате з пишною піною-шапкою також смачне, узвар підігріли дитині, офіціантка мила, але був один великий мінус, про який мене попереджав чоловік, коли ми туди йшли. Поряд зупинка в якісь села, контингент такий собі "специфічний" (пацанчики в шкірянках блискучих і мештами з довжелезними носками), чекати маршрутку довго їм, от вони і сидять в цьому кафе. Було вчора і хамське відношення до офіціантки: "мала, дай номер телефону", не хотіли розраховуватися, голосно з матами розмовляли по телефону, скільки їм робили зауваження - все їх тільки підбадьорювало, чому офіціантки не викликали охорону з магнусу? Мабуть, звикли вже до таких клієнтів. І ще одразу ми з чоловіком помітили, яка там музика жахлива - з м1 (оля цибульська і тд), вже якось відвикли від такої музики в львівських закладах, створювало враження кафе біля вокзалу. Туалет на поверсі ще, мабуть, не ремонтований жодного разу з часу відкриття магнусу. Старалися знайти позитив - дитина знайшла там друзів, гарно бавилася, ми сиділи біля панорамного вікна, кавували, подача страв гарна була, ну от і всі плюси, більше туди йти, звісно, бажання не виникає.

7. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Вчора зі співробітницями були в Мафії. З плюсів - гарний інтер"єр та простора тераса. На цьому плюси закінчилися. Офіціантка - зверталася виключно російською, переплутала замовлення. Замість замовленої метрової піци принесли нам чужу (так само як і дівчатам за сусіднім столиком). Причому принесли піцу (4 сезони), якої (як вона казала) не було (а виявилося, що таки була). Піца - нічого особливого (в Челентано і Белла Чао значно смачніша мені), до того ж принесли її практично холодною. До метрової піци в подарунок принесли збаночок сангрії. Ми втішилися - комплімент від закладу! :) Ага, рано тішилися. Коли принесли рахунок, то виявилося, що та сангрія таки порахована, хоч і дуже хитро - саме вино типу подарунок (коштує символічно 1 гривню), зате додатки до нього (апельсин, лимон, м"ята, ще щось) включені в ціну. Ми порахували, що та "безкоштовна" сангрія обійшлася приблизно в 40 гривень (прикольно, правда, коли вам приносять рахунок на 40 гривень більший від очікуваного?). Ну і Чернігівське світле за 21 гривню - то перебор. З подругами однозначно зійшлися в думці, що більше туди ні ногою.

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я хочу похвалити "Дефіляду". Були там на бенкеті.
    По перше - дуже гарно задекорований стіл. Естетичний вигляд страв, сервірування столу на відмінно. І взагалі атмосфера закладу дуже затишна.
    По друге - самі страви. Я вже давно не отримувала такої насолоди від їжі. Теплий салат з морепродуктами, мікс салатів з кедровими горішками, заправки до них - ідеальні. Медальйони мені були трохи сухуваті, але ягідний соус перекрив цей маленький недолік. Дуже смачні млинці з шпинатом та пармезаном. Сирна і м'ясна нарізки теж були дуже смачними (хороші види сирів, смачна буженина та домашня ковбаска теж запам'яталися).
    По третє - обслуговування. Не нав'язливе, вчасно та непомітно забирали і доставляли все необхідне. Двічі виходила власниця закладу, запитувала чи все подобається.
    Якийсь надто "рекламний" допис в мене вийшов...Але написала дійсно власні враження:)

9. Gavil

Gavil Member

А де знаходяться цей заклад?

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Круасани у Вероніці 7 грн, датські булочки, здається 10 грн.
    Я дуже люблю їх пірамідки Бланше, білі з вишенькою всередині, і горіхове печиво, те що з білою помадкою. Ціни не знаю, мені чоловік купує. Але точно десь 25-30 грн.
    А у Цукерні торти Пташине молоко - 18 грн, інші - 20,22 грн за 100 гр. Тому на вагу треба вважати.

11. Fajnalera

Fajnalera Member

Одного разу купила там торт в "вишнею",а насправді з яблучно-вишневим джемом-бе-е-е.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мені мама якось дуже нахвалювала "Вацаківські" пляцки. Допоки раз не йшла до мене в гості і не купила шматок слойки з яблуками. Казали, що "свіжий". Насправді торт відразу відправився у смітник- скислий крем ( справа була не влітку у спеку, так що зіпсуватися за півгодини дороги він точно не міг)

13. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Не у Львові дуже часто купую торти (на вагу) з Вацака, маю свої улюблені, то пожалітись не можу щоб вони були не свіжі, жодного разу не було таких "приємних" інцидентів. А одного разу на Бандери купила їх зефір з карамеллю, то так його і викинула, хоча раніше купувала на Личаківській, то просто супер був.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

живу на проти Вацака на Личаківській, то купляю періодично там щось, коли гості на порозі, а в хаті ніц солодкого нема, то тільки один раз не сподобався мені торт "пташине молоко", якийсь ніякий був, а от "Чорний принц" і "День ніч" просто супер, свіжі, смачні і чоловіку сподобались і гостям. то вже їх і беру, якщо щось....

16. Latane

Latane Well-Known Member

Абсолютно підтримую :)
    Пробували Італійську корову і Ситну корову - смакота. Приємне обслуговування. Милий інтер"єр. З бургером на стіл поставили вітамінку -сиру моркву скибочками. І при подачі страви сказали: "Смачного. Зроблено з любов"ю" :)
    Музика потішила - старий американський блюз!
    Мінус для мене - в меню немає чаю...

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

18. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Papa jerry - піцерія, яку відкрили замість Великої тарілки в Інтер-сіті на Чорновола. яке відкрили, просто змінили назву, бо решта залишилось те саме.
    Ходили туди пообідати і відсвяткувати 1 Вересня.
    Не сподобалось все. замовили фірмову піцу з печеною (так ніби) свининою. вона виявилась не надто свіжою і жирнуватою. Зраділа коли побачила в меню фондан. дуже його люблю. спитала офіціанта чи є. є. замовила. через 5 хв приходить: на фондан треба чекати 40 хв (відвідувачів було навіть не на пів залу). сказала принести тільки каву гляссе з морозивом, а малому фруктовий салат.
    в каві морозиво плавало з кусками льоду (цікаво скільки разів воно було заморожене?), а фруктовий салат був настільки несмачний, що я була в шоці. більшість салату були яблука і ківі (неймовірно тверді і кислі). зверху він був посипаний ... навіть не знаю чим. думала що потерті на порох горішки, а насправді щось невідоме і несолодке, і несмачне.

19. Latane

Latane Well-Known Member

Старгород - все як завжди смачно, а обслуговування стало жахливе (може на таку зміну потрапили)... офіціанти довго помічають клієнтів (3 рази чоловік до них підходив, просив обслужити нас), довго несуть меню, довго несуть рахунок, зато дуууже швидко його забирають. Серветки на стіл поставили коли вже забирали тарілки після обіду. На столах "залишки" голубів. Якась атмосфера посереднього кабака

Роштиль - цікаве і водночас простеньке меню, але куштували лиш солодке. Штрудель - смачно, морозиво власного приготування - смачно. Обслуговування дуже вічливе. Ціни демократичні)

20. Nica

Nica Well-Known Member

А мене приємно здивувала "Вероніка", довший час принципово туди не ходила, вбивали зверхність і пафос! Але коліжанка, з іншого міста, ну вже дуууже хотіла піти, тому я здалась. Отож, смачний Шварцвальдський тортик, корзинка з фруктами, кава Львівська ваніль просто цяцька! Ще брала з собою, але вже не пам*ятаю назв, все було смачне і свіже! Дівчатка офіціантки привітливі і усміхнені, піду ще!

21. Insolence

Insolence Living The Dream

оО оце новина. Саме через непривітність персоналу "в єтат рістаран ми больше нє ходім". Можливо треба і нам спробувати.

Оце нині можу сказати про Цукерню. Офіціантки нас просто ігнорували, кликали прийняти замовлення разів 3, замовлення несли теж "русскій рік". Списую правда на ремонти і новий персонал\
    А де це? Бо гугл видає 2 різні адреси на Валовій і на героїв УПА